Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasılsa ülkede tüketici hakkı- hukuku yok.BTK  denen kurumda  Şirketlerin ve firmaların yandaşı.Ses çıkartabilen yok.Biz de nasılsa devlet  aldığı vergiye bakıyor kim ölmüş kalmış kim memnun kim  kazıklanmış umrunda olmadığından.Tüketicinin de bu konuda hiç bir şey yapamayıcağını bildiğinden ISS'ler. mecbur el avuç  2-3 tane firmaya  el mahkum olduğunu da biliyorlar ISS'ler.Tüketici umurlarında olmuyor ISS'lerin.Nasılsa onların haklarını savuncak kimse yok piyasada.Rekabet sağlıyıcak kimsede yok diyip.Vur ensesine al cebinde ki parayı....gelene  he he de...gidene by by...nasıla dönüp dolaşcağı aynı yer...DEVAM! 😜😜🐱‍🏍... ZAM da gelir.HERŞEY GELİR!!! BİR TEK FİBER İNTERNET GELMEZ.ÇÜNKÜ FİBER GERÇEK İNTERNETİ VEREBİLİR.VDSL,ADSL TOPU SAHTE İNTERNET.TAŞIMA SUYLA VERİLEN ÇÜRÜK İNTERNET.

5 YILDAN FAZLADIR TURKNET ABONESİ OLARAK.SON 3 YILDA BERBAT BİR HİZMET POLİTİKASINI EDİNDİKLERİNİ SÖYLEMELİYİM.MALESEF PİYASA TEK EL OLDUĞUNDAN(TURKTELEKOM) NEREYE GEÇSEM AYNI HİZMET BERBATLIĞIYLA KARŞILAŞMAK ZORUNDAYIM.BAKIR KABLOYLA İNTERNET VEREN ISS'LER MAX 70-80TL İSTEME HAKLARI VAR.ÇÜNKÜ TAŞIMA SUYLA İNTERNET VERMEKTELER 😪😪😪😡🤢 İNTERNETİNİZİN KOPMA NEDENİ BAKIR ALT YAPIDIR VE İŞE YARAMAZ ISS'NİZDİR. ALIN BAKIN! BAKIR ALT YAPI NEDİR 🤢😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 9 Haziran 2021; 0:47:6 >

• @TurkNetDestek Hürriyet Mahallesi / İstanbul - Bağcılar Güneşli Gigafiber ne zaman geliir bekliyoruz bu macerayı Türknetciimmm :)

• 50volkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Sana üzücü bir haberim var. Güneşli projesi iptal oldu.. Bağcılar 2021 planlarından çıkarıldı... TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 8 Haziran 2021; 23:31:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 senedir ipv6 geçmeyi bekliyoruz.. icraat sıfır ama zam sürekli var !!

• Biraz önce mail gelmiş, "Artık tüm kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği en yüksek hızları sınır koymadan sunuyoruz. Sizin de altyapınız 100 mbps’e kadar internet hızını desteklediği için ekstra 4,90 TL ödeyerek bu hızları kullanabilirsiniz. Böylece temmuz ayından itibaren toplamda 99,90 TL’ye Türkiye’nin en hızlı internetlerinden birine sahip olabilirsiniz." yazıyor mail içerisinde. Hani ekstra muhabbeti kalkmıştı? Peşinden ekstraya geçiş yapılabilecek linki bırakmışlar fakat linkte böyle bir seçenek yok.

• mıçıkırık internete 100 tl nedir ya. ayıp ya memleketten soğudum yeminle

• TurkNet haklı herkes 100 lira iken neden fiber kabloya para versinler. Hem verseler ne oluyor 100tl vermeseler ne oluyor yine 100tl.

Peki diğer kurumlar neden fiber altyapı kursunlar kuruyorsun müşteri gelmiyor adam 100liraya fiber veriyor. Kim 100 lira fiber varken 150 lira öder. 

Bu mantık rekabete yarar mı zarar mı getirecek görmeden bilinmez iki ucu keskin kılıçtan farkı yok bu politikanın, diğer kurumlarda rekabete kalkar ise zararı adsl vdsl yüklemezler inşallah. (Devlete gelince ücret arttıkça vergi de artar kafasında)  

Kısaca her kurum bu kafada olursa kim fiber yapıcak. Neden yapsınlar dehşet para tutuyor fiber kablolar + işçi paraları iş adamı olsam neden buna para ayırayım zaten 100lira geliyor. Neden durduk yere zarar edim. Her firma tek fiyat versin herkes yatsın. Keyif kebab olsun.

İnş ileri götürecek bir rekabet oluşur. Yoksa daha çok fiber bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transfer kampanyası gelsin o zaman :) bye turk.net ve olmayan müşteri temsilcileri.

• Dellialli D kullanıcısına yanıt

Üstat Bulgaristan ve Romanya internet alt yapısı ve fiyatlar konusunda dünyada çok iyi yerlerdedir. A1 den internet alırsan misal 2 yıllık sözleşmelerde 1000/600 16 Leva , 300/180 ise 7 leva fiyatında oluyor. Ama keşke mobil internet olayında da aynı avantajlı fiyatlar olsa.Biraz pahalı kalıyor.Bulgar hattında 5 6 gb ına para vermektense Biz genelde ingiliz hatlarını sınırsız internet şeklinde kullanıyoruz aynı paralara bulgaristanda (ingiliz hatlarında roaming sınırlı görünse de o kotayı pek işletmiyorlar) Hatta geçen seneye kadar Vodafone Uk türkiyeyi de roaming e dahil ediyordu sınırsız interneti burada da rahat kullanıyorduk. (pandemide türkiyede kalan ingilizler çok fena sövüyor vodafone un bu kararına)

• Ne guzel algı yaratıyor turknet yine. Yok 1gbps internette aynı fiyatta diye. Halbuki bu hızı kullanan turknet kitlesi %0.1 felandır. Geri kalanın coguda 16mbps adsl paketine sahiptir. Bence bu yöntem ile 35mbps a kadar olan tum kullanıcıların hepsini kaybederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Geçen sene 13 tl zam bu sene 15 tl ne güzel. Değişim zamani gelmiş. Şunuda şöyle bırakayım.

Bugün müşteri temsilcisi ile görüşmüş olan bir üye bunu paylaştı. @Raydr1c

• Luvian L kullanıcısına yanıt

Sadece bakır alt yapyı sökseler bakırı satsalar hiç bir extra para vermeden türkiyenin her yerine fiber döşeyebilirler.Sadece bakırı satarak 1 yıl içinde 6-7 kat değerlendi bakır.

• binama kablonet kutusu takıldı. 15 haziranda aktifleşecek diyorlar.

turknet kablonet üzerinden verebilir mi bana fiber ? yoksa direk kablonete başvuracağım. 110 liraya 100 mbps kullanmak her halükarda daha iyidir.

• Yüksek fiyatlar yüzünden TT den kaçmıştık, bu zamlarla fiyat performans özelliğini kaybetti artık Turknet. Kötü yönetilen güzel ülkemde herşeye zam geldiği için çok kızamıyorum da ama internet artık yemek su gibi bir hayati ihtiyaç oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Hocam,

Sorunun ne olduğunu kimse doğru düzgün anlamaya çalışmıyor.

Bakın benim problemim 70 - 72 Mbps hızı görürken 4 aydır 39-42 arasına DÜŞTÜ.

Kutuya gelen zaten 60 Mbps civarı. Yani kutuya gelen hız düşük.

Bina iç tesisatımı bizzat ben kendim yönetim ile kablosunu çektirdim. Bütün binadan ayırdım ben kablomu ve kutudan direkt benim evime geliyor.

Bana türknet desin ki ;

Kardeşim senin hızın düşmüş yani biz sana fazla hız veriyorduk Türk Telekom hattı düşürmüş kusura bakmasın desin ben bunada tamam diyeceğim çünkü alternatif yok yani şu aşamada.

Ama sürekli birilerini evime gönderip aynı hatta defalarca baktırmak bir çözüm değil.

Buradaki çözüm şu,

Türknet yetkilileri çıkıp Türk Telekom yetkililerine 70-72 Mbps gelen hız nasıl kutuya 60 Mbps kadar düşmüş. O portta veya kutuda ne olduda şubat ayından sonra hızım yarı oranında düştü bunu soracak.

Sizin yetkililerinizde de bunu soracak veya bunu sorguyalacak cesaret ( ki ülke şartlarında onlarıda açık ve net şekilde anlıyor hak veriyorum ) olmadığı için siz benim evime daha çok insan gönderirsiniz boşa.

Bu yüzden bu olayı gerçekten bu şekilde sindirerek kapatıp o evden taşınma veya fiber opsiyonları gelene kadar mecburuz yani.

Birebir aynı şeyleri yaşadık ki ben kutudan direkt 1m lik kablo ile bağlayıp burada konusunu açtım ama olmadı ne yaparsak yapalım dediğiniz gibi şubat ayında bende de böyle bir durum söz konusu oldu eve turknetin ekibi geldi kutuya düşük hız geldiğine kanaat getirdi ki bunu turktelekom ekipleri de bana söyliyordu fakat çözüm bulan yoktu turktelekom un bir parmağı var ama turknet in elinden bir şey gelmiyor gibi geliyor bana bunun hakkında bu arada lütfen benden destek kaydı falan istemeyin olmuyor çünkü boşuna uğraşmayın bunu telekom ile konusun bu kadar çok insan varsa neyin destek kaydı neyin çözümü :) baştakilere ulaşın. Ki ben turktelekom genel müdürlüklerine kadar e mail yolladım olmadı mı olmuyor. 90 mbps gelen net 35 de sürünüyor hat zayıflaması 24 snr 7.9 :D eskiden 95 mbps de snr 9 line ise 8 idi.

• Normalde 100mbit için 85liraya anlaşmıştık şimdi 1000/1000 mbit 100 lira oldu benim gibi altyapılı olanlara müthiş oldu 👋

Tabi adsl altyapısı olanlar yani zaten alabildiği en yüksek hızı alanlar için sadece zam gelmiş gibi olacak ama fiyatları zaten makul hep türknetin , yani başka bi sağlayıcıdan yarı fiyata alamayacaksınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 9 Haziran 2021; 3:9:13 >
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Ben gıbırbet kullanıyorum bence fiyatına göre iyi bizzat merkezine gitmiştim çok ilgililer müşterilerle

• fabist35 F kullanıcısına yanıt

Port kutusunda yoğunluk vardır düzelir düzelir. Anlayan anladı. İsyan etmeyin sizler iyi durumda olanlarsınız üni okurken 2 adsl üyelik ile 11+11 alıyorduk. Stabil olmaması da cabası o kadar 4+4 şikayete 1,5 ay sonra biri düzelmişti. Tekrar 11 olmuştu. İndirme hızının 3 4 olmasını geçtim. Karşıya yükleme hızı 00,2-00,3 olunca asıl kanser o zaman olunuyor. Taşımadık bilene düzelen kalsın dedikleri halde arkadaşlar koşa koşa iptal evraklarını yolladım. O kadar zaman aramayan TurkNet bilgi bile vermeyen aradı iptal etmeyelim anlattı durdu biz Ttye söyledik onların ekipleri gelmedi gev gev.(kapanma evrakları yollamadan önce bir kere arayıp şunu söyleseler tt ana binası 10dk uzaklıkta 2 ay neden beklettin beni) İyi o zaman bizde faturayı ttye ödeyelim. Neden size ödüyoruz isyanından sonra diyecek söz bulamadı. Kapattık.

Evet aile evinde memnunum hatta bu olaydan önce hep turknet önerirdim. TurkNet ilk kurulduğundan beri aile evinde sorunla karşılaşmadık. Vdsl destekliyor altyapı, sitesinde 70 gösteriyor. Bu zamdan önce vdsl 35 diyordu.

Ama bu yapılan adslilere büyük haksızlık en kötü hızı + en sorunlu altyapıyı kullanacaksın aynı fiyatı ödeyeceksin. Stalin dönemi Sscb'yi andırıyor alt kesime patates üst zümreye ziyafet.

Uzun lafın kısası kimseye suç atmayın hocam kime ödeme yapıyorsanız o şirket hakkınızı savunmalı. Üni okurken İlk iki sene taahhüt bitene kadar superonline kullandım. 1 kere sorun oldu 1 hafta bile sürmedi o haftanın ücretini fatura yansıtmadılar sorun bildirme konuşmasından 2 3 gün sonra arayıp tt ekipleri geldimi diye sordular gelmedi dediğimizde tekrar arayıp öncelikli duruma getirmeye çalıştılar.

Bir taraftan sorunsuz bir hizmet diğer taraftan her yönden sorunlu hizmet. Turknet'in ortası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luvian -- 9 Haziran 2021; 3:24:5 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba bir sorum olacak, şuan 35 mb kullanıyorum zamdan sonra benim paketim 100mb otomatik mi yükselicek yoksa benim bir başvuru yapmama gerek varmı bilgilendirme maili şöyle.

Yılda bir kez yaptığımız fiyat artışı ile temmuz ayı itibariyle kullandığınız internet hizmetinin fiyatı 95 TL olacak.

Biz her zaman yüksek hızlı internetin herkesin hakkı olduğuna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Artık tüm kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği en yüksek hızları sınır koymadan sunuyoruz. Sizin de altyapınız 100 mbps’e kadar internet hızını desteklediği için ekstra 4,90 TL ödeyerek bu hızları kullanabilirsiniz. Böylece temmuz ayından itibaren toplamda 99,90 TL’ye Türkiye’nin en hızlı internetlerinden birine sahip olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Üstat Bulgaristan ve Romanya internet alt yapısı ve fiyatlar konusunda dünyada çok iyi yerlerdedir. A1 den internet alırsan misal 2 yıllık sözleşmelerde 1000/600 16 Leva , 300/180 ise 7 leva fiyatında oluyor. Ama keşke mobil internet olayında da aynı avantajlı fiyatlar olsa.Biraz pahalı kalıyor.Bulgar hattında 5 6 gb ına para vermektense Biz genelde ingiliz hatlarını sınırsız internet şeklinde kullanıyoruz aynı paralara bulgaristanda (ingiliz hatlarında roaming sınırlı görünse de o kotayı pek işletmiyorlar) Hatta geçen seneye kadar Vodafone Uk türkiyeyi de roaming e dahil ediyordu sınırsız interneti burada da rahat kullanıyorduk. (pandemide türkiyede kalan ingilizler çok fena sövüyor vodafone un bu kararına)

tree`nin internette sıkıntılı oluyor Londra içinde. ancak geceleri çekiyor(du). Fiyatı üstelik ben oradayken 20 poundlardan en son 35 poundlara çekilmişti 2016'da. 35 pounda güzel internet alabilirsin Bulgaristan'da telefonuna.

ki şu anda viva'nın terifine baktım adamlar geriletmiş. 20levaya 20gb veriyorlardı önceden. şimdi 40 levaya 12gb verir olmuşlar. Pahalılanmış. Bulgaristan'da torrent olayı meşhur sanırım o yüzden yasak getirmişler. ingilizlerin çoğu torrent nedir bilmiyor.

yanılmıyorsam 2012 de Batman filmi çıkmıştı sinemadaydı. kaldığım hostelde ingilizler filme gideceklerdi. onlara "boşa para vermeyin ben torrentten indirdikten sonra izleriz" dediğimde ban gerieye "torrent nedir" şeklinde sormuşlardı.

Bu arada agustos 2012'de Wales yakınlarında bir bölgede 3g (tree) üzerindeyken çekilme ekran görüntüsü. sağlam çekiyordu kırsal bölgelerden.

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

Yıllar çabuk geçiyor TürkNet'e Zam Geldi 100 TL 

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.