< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Artık lütfen destek taleplerime otomatik dönüş yapmayın. Zayıf hizmetle 100 TL yaptınız, destek de vermiyorsanız biz neden hala Türknetliyiz ki?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok çıktığı için, üreticiden alınan süt fiyatlarında indirim yapılıyor maalesef. Kendimizden biliyorum :)
-
Hiçbir zammın şaşırtmaması hiç güzel bir şey değil artık.
-
Yıllardır fiyatlar aşırı artıyor ama hızlar hep yerinde sayıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1ses1Millet eleştirmiş. Şuanda en ucuz yine Turknet. 100 liraya ne hızlar alıyorsunuz diğer ISS lerden bir bakın. Turknetde en çok sorun yaşıyan biri olarak yazıyorum. İlk çıktığından beri gigafiber kullanıcısıyım ve biraz önce gelen mesajla yüzüm güldü. Zaten bu pakete geçicektim 270 lira yerine 99 lira.
Yanlış anlaşılmasın en sert eleştirenlerden biriyim Turknet i ama fiyat konusunda en son eleştirilecek bir firma. Milenicomm fiyat olarak ucuz secenek var ama yüksek hız alabilen Turknet abonelerine göre pahalı upload kısmını yazmıyorum bile.
Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu fiyat artışı ile hızım 1000 olacak ve upload 150 olacak. 270 liralık tarifenin birebir aynısı. (24 dakika da bekledim)
Telekom
Milenicom
Herkes sizin gibi 100TL'ye 1000gbps kullanmıyor. Tabiki savunacaksınız. Bir eliniz yağda bir eliniz balda. Zaten bi "Gigafiber" toxic, duyarsız, kanser kitlesi oluştu. Sırf sizin gibiler yüzünden bile çıkacaklar olacak bu iss'den.
-
Düzgün bir VDSL bağlantısı için santral mesafeniz çok fazla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatlar yüksek gibi...
-
O sitenin sorgulamasında sorun var. ADSL kullandığım yerde VDSL gösteriyor, hatalı muhtemelen.
-
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84Konuyu okuyup uygulamanın Temmuz ayında başlayacağını gördünüz değil mi?
Hattın desteklediği maksimum değerleri görmemiz de çok normal. Stabilite sağlanması, kopma olmaması ve CRC hatalarının görülmemesi için maksimum değerlerden daha düşük hızlar verilir. Modeminizde SNR margin ayarları varsa bunları el ile değiştirerek daha yüksek hızlar alabilirsiniz ancak bahsettiğim sıkıntılar oluşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Haziran 2021; 20:41:16 >
-
Benim hat değerlerim de buna benzer ama maks. 60-65 Mbps vereceklerini düşünüyorum ya da hiç dokunmayacaklar. Temmuz gelsin göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhüt almayan ISS den de bu beklenirdi normal,valla eşdeğer bir ISS bulursam ona geçeceğim...
-
bu politika ile seneye haziranda Turknet abonelik ücreti 120 lira olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X