Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek Şimdiki iss den çıkış sürem ve türknete geçişim bu ay sonu başlıyor 3 ay geçmiş olacak 35 mbps olarak başvurdum ama kullanmaya başladığımda Max hızı alabileceğim değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık lütfen destek taleplerime otomatik dönüş yapmayın. Zayıf hizmetle 100 TL yaptınız, destek de vermiyorsanız biz neden hala Türknetliyiz ki?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmuco26 kullanıcısına yanıt

Çok çıktığı için, üreticiden alınan süt fiyatlarında indirim yapılıyor maalesef. Kendimizden biliyorum :)

• Hiçbir zammın şaşırtmaması hiç güzel bir şey değil artık.

• Yıllardır fiyatlar aşırı artıyor ama hızlar hep yerinde sayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Millet eleştirmiş. Şuanda en ucuz yine Turknet. 100 liraya ne hızlar alıyorsunuz diğer ISS lerden bir bakın. Turknetde en çok sorun yaşıyan biri olarak yazıyorum. İlk çıktığından beri gigafiber kullanıcısıyım ve biraz önce gelen mesajla yüzüm güldü. Zaten bu pakete geçicektim 270 lira yerine 99 lira.

Yanlış anlaşılmasın en sert eleştirenlerden biriyim Turknet i ama fiyat konusunda en son eleştirilecek bir firma. Milenicomm fiyat olarak ucuz secenek var ama yüksek hız alabilen Turknet abonelerine göre pahalı upload kısmını yazmıyorum bile.

Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu fiyat artışı ile hızım 1000 olacak ve upload 150 olacak. 270 liralık tarifenin birebir aynısı. (24 dakika da bekledim)

Telekom

Milenicom

Herkes sizin gibi 100TL'ye 1000gbps kullanmıyor. Tabiki savunacaksınız. Bir eliniz yağda bir eliniz balda. Zaten bi "Gigafiber" toxic, duyarsız, kanser kitlesi oluştu. Sırf sizin gibiler yüzünden bile çıkacaklar olacak bu iss'den.

• Düzgün bir VDSL bağlantısı için santral mesafeniz çok fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar yüksek gibi...

• O sitenin sorgulamasında sorun var. ADSL kullandığım yerde VDSL gösteriyor, hatalı muhtemelen.

• Türkiye'de Hakkari'yi düşünün. Birde Bulgaristan'ın Hakkari'sindeki verilen internet ve fiyatlarına bakın

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

3 ay peşin ödeyene 1 ay bedava. yani 90 mbit interneti 3 ay peşin öderseniz aylık 19,5 levaya denk geliyor.

Bulgaristanda asgari ücret 350 euro yani 700 leva. 700 leva'ya yani 1 aylık maaş ile 36 aylık yanı 3 senelik 90mbit netiniz oluyor. bu hizmeti Bulgaristan'nın Hakkari'sinde veriyorlar.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Madem altyapinin destekledigi maksimum hızı veriyorsunuz peki benim hız neden hâlâ eskisi gibi ?

Abone no : 1553705

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 8 Haziran 2021; 20:28:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Madem altyapinin destekledigi maksimum hızı veriyorsunuz peki benim hız neden hâlâ eskisi gibi ?

Abone no : 1553705

Konuyu okuyup uygulamanın Temmuz ayında başlayacağını gördünüz değil mi?

Hattın desteklediği maksimum değerleri görmemiz de çok normal. Stabilite sağlanması, kopma olmaması ve CRC hatalarının görülmemesi için maksimum değerlerden daha düşük hızlar verilir. Modeminizde SNR margin ayarları varsa bunları el ile değiştirerek daha yüksek hızlar alabilirsiniz ancak bahsettiğim sıkıntılar oluşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Haziran 2021; 20:41:16 >

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Benim hat değerlerim de buna benzer ama maks. 60-65 Mbps vereceklerini düşünüyorum ya da hiç dokunmayacaklar. Temmuz gelsin göreceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt almayan ISS den de bu beklenirdi normal,valla eşdeğer bir ISS bulursam ona geçeceğim...

• bu politika ile seneye haziranda Turknet abonelik ücreti 120 lira olur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.