Soundbar'ı amfi olarak kullanabilir miyiz?
Selamlar,
Elektro gitar almaya karar verdim. Yeni başlayacağım öğrenmeye. LG SK9Y soundbar ses sistemi var. Elektro gitarı amfi almadan bu soundbar ile kullanmak mümkün mü? Yeterli performans alınabilir mi? Genel hatlarıyla aydınlatacak olanlar varsa süper olur :)
İzinsiz ticari ileti şikayeti(ttnet, dijitürk...)
Selamlar,
Bu ttnet, dijitürk aramalarından ve saçma sapan mesajlardan yıldım artık. Eğer bu iletiler gelirse anında https://tiss.gtb.gov.tr/ girip şikayetimi oluşturuyorum.
Sonunda bir tanesinin göndericisi tespit edilip gönderilmiş. Bunun yaptırımı ne olacak? Şu yaptırım uygulandı diye bana bilgi gelecek mi? Merak içerisindeyim.
"Eksik bilgiden dolayı işleme alınmamıştır" Bunu da anlamıyorum. B ile başlayan sms kodu, mesaj içeriği hatta şu telefondan bize ulaşın diye adres vermişler. Tam olarak ne eksikte işlem yapamadılar anlamadım :D Burada da mı kayırılıyorlar anlamıyorum.
Youtube-chrome HDR video ışık patlaması sorunu
Safari'den izlerken böyle bir problem olmuyor. Fakat Chrome'dan izlerken böyle bir ışık patlaması oluyor karşılaşan var mı ?
Selamlar,
1- Aşağıdaki donanımlarla bu filmi nasıl oynatabilirim ?
2- Nelere ihtiyacım var ? (converter kablo, codec vs.)
3- Aşağıdaki donanımlarla BluRay ve Remux arasındaki farkı alabilir miyim ?
İzlenecek film(REMUX - 131GB)
- The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.BDREMUX.2160p.HDR.seleZen.mkv
İzlenecek film(BluRay - 27GB)
- The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended.2160p.BluRay.x265.HDR-WAR
DONANIM
İzlenecek ekran
- LG 50UM7450 4K
- LG SK9Y Soundbar
TV'ye görüntüyü aktarabilecek ekipmanlar
- PC -> AMD Ryzen 5 1600 İşlemci, 16GB Ram, SSD, Radeon RX570 Ekran kartı, Asus Prime B350M-K Anakart
- XIAOMI TV Box 4K (Ofiste atıl duruyor kullanılabilir)
- Samsung Portable SSD T5 (giriş çıkış type-c)
1000 TL'ye kadar mikrodalga fırın önerisi
Selamlar,
1000 TL'ye kadar mikrodalga fırın almak istiyorum. Forumda mikrodalga ile alakalı hiç konu göremedim. Neye dikkat etmek gerekir ? Kim iyidir ? Kim kötüdür ?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Trendyol üzerinden Comedones satıcısından Unaan Yna-800 temassız ateş ölçer aldım. Unaan yzm-011 model ürün gönderildi. Normal bir şekilde iade sürecini başlattım ve yanlış ürün gönderildi olarak iade ettim.
-Firma ürünün doğru olduğunu ve ürünü kullandığımı, ürünün artık 2. el olduğunu söyleyerek iadeyi reddetti ve ürünü tekrar bana gönderdi.
-16 Kasımda elime ulaştı ve Trendyola ürün fotoğrafını gönderip satıcının beni dolandırmaya çalıştığını, ürünü kullanmadığımı, başka modelde bir ürün gönderdiğini söyledim. Markası bence Unaan bile değildi. Daha önce almıştım aynı model başka satıcıdan.
-Gün aşırı Trendyol'a yazıp incelemenin ne aşamada olduğunu sordum. Cevap olarak inceleniyor ekiplerimiz bilgilendirecek sizi beklemenizi öneriyorum dendi.
-03-12-2020 tarihinde 18 gün sonra Trendyol'a incelemenin hangi aşamada olduğunu sordum. Herhangi bir şikayet kaydı oluşturulmamış, görünmüyor isterseniz analiz aşaması başlatalım dendi.
Bu aşamadan sonra hukuki yollar görünüyor sanıyorum. Tüketici hakem heyetine internet üzerinden başvurulabiliyor. Şikayet edeceğim firma burada Trendyol mu yoksa Comedones mı oluyor ?
Trendyol'u da ayrıca şikayet etmek istiyorum. Adamlarla bir olmuş bizi dolandırıyorlar. Ürün fotoğrafını gönderiyorum inceliyoruz diyip sonra kayıt açılmamış diyorlar.
Yaşamak için en iyi avrupa ülkesi ?
Aylık 3.000 ile 5.000 euro arasında geliriniz olduğunu düşünerek hangi ülkede yaşamak isterdiniz ? Neden ?
Yazamadığım ülkeler beni affetsin :)
covid 19 rapid poc test kiti nasıl kullanılıyor ?
|
TV ye yansıtılan yüzüklerin efendisinde donma problemi
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Take my memories |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 386
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.691 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 202 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar