|
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, 35 Mbps'e kadar VDSL paketinizin ücreti 1 temmuz itibariyle 95 TL olacaktır. Dilerseniz altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL paketimize 1 temmuz itibariyle aylık 99.90 TL ödeyerek geçiş yapabileceksiniz. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, PM üzerinden arkadaşım size bilgi verecektir. -
@TurkNetDestek İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle için gigafiber çalışmanız var mı planlarınız arasında?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerim lan seni çılgın şey şunu düz 100 yapsan daha güzel olurdu ama neyse buna da şükür
-
Benim altyapım giga destekliyor. 100 mbps kullanıyorum şuan, yeni dönemde kaç mbps alacağım?
99.90 TL'ye 1000 mbps kullanabileceksin şanslısın.
-
Merhaba, 35 Mbps'e kadar VDSL paketimizin ücreti 1 temmuz itibariyle 95 TL olacaktır. Dilerseniz altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL paketimize 1 temmuz itibariyle aylık 99.90 TL ödeyerek geçiş yapabileceksiniz. -
Dostum seninle konuşmak ile hata etmişim. İyi günler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?Merhaba. Destek kaydının kapatılmasını rica etmiştim ama yine de sizinle PM üzerinden paylaştım. Belki yapılacak bir şeyler vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, 35 Mbps'e kadar VDSL paketinizin ücreti 1 temmuz itibariyle 95 TL olacaktır. Dilerseniz altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL paketimize 1 temmuz itibariyle aylık 99.90 TL ödeyerek geçiş yapabileceksiniz.modemim destekler mi bu hızı? asus dsl-n16
bir de netten bakınca aşağıdkai hız gözüküyor. doğru mudur?
Özgür İletişim 100
Altyapınızın Desteklediği
En Yüksek Tahmini Hız
100 Mbps
Sadece 99,90 TL / Ay
-
Fiber yazıyor mu? Ya da evinizde turk telekom fiber var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Haziran 2021; 18:4:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu tek fiayat artışı tam bir dolandırıcılk ben 12 mbit alt yapım var diye 100 ödeyecegım diğer taraftan 35 mbit olanda aynı yani onun parasını benden alıyor resmen
-
Adsl kullanan için çok kötü bir rakam.
Topluca başka operatöre geçiş yapılmalı.
Sizler eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur ama sorunları çözmeye odaklanmıyorsunuz. Bazı şeyler kabul etseniz gerçekten çözüme gitmek isteseniz eminim yaparsınız. Telefon ile sizlere kullanıcılar ulaşamıyorlar robotu koymuşsunuz telefona sürekli kendini tekrar edip duruyor. Kullanıcılarınıza önem vermediğiniz buradan anlaşılıyor. Siz eskiden böyle değildiniz. Müşterileri bir bela bir yük olarak görmeye başladınız ve telefonda müşteri hizmetini kaldırdınız eski çözümcü halinizden eser kalmamış. Ben türkneti çıktığı günden bu zamana kadar kullandım ve hala kullanıyorum ama sizin bu müşteri hizmetleriniz artık yok bizlere değer vermiyorsunuz. Artık biz müşterilere değer vermeye başlamanız gerekiyor.
-
Umarim ilerde fiyatlar duser
ben nezaman mesaj atsam hep ulasiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X