Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulunduğum yerde giga fiber olup olmadığını sitenizden sorgulaya biliniyor mu ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Haziran 2021; 21:26:45 >
  • sardemir kullanıcısına yanıt

kaç tl telekom da 100 mbps,?

• Turknet hangi altyapıyı kullanıyor arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sardemir kullanıcısına yanıt

VDSL kullanıcıları genellikle sorun yaşamıyor. ADSL kullanıcıları sorun yaşamakta. Turknet, Millenicom, Netspeed vb. firmalarda geçerli.

6 ay önce Turk Telekom'dan VDSL portumu alıp, TurkNet'e geçmiştim. Şükür sorun yok. Olsa dahil, internet üzerinden müşteri hizmeti talep oluşturabiliyorsun, hızlı dönüş sağlıyor.(Komşu'dan denedim. VAE talep ettirdim, geçiş sağlandı.)

• HDogus kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom altyapısını kullanıyor yaygın olarak tabii kendilerinin çektiği fiber kablolarda var bazı yerlerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Giga fiber istiyorum size 6 ay mühlet yoksa iptal ediyorum abone mumara şu 862441

• Dellialli D kullanıcısına yanıt

Uk de Vodafone un gençler için olan alt firması Voxi var. Pek dillendirmez kullanıcısı ama hangi planını alırsanız alın.. en düşük 8 gb 10 sterlin planı bile olsa o internet kullanımı o 8gb den düşmez. Aynı çekilde roaming için de kota vardır sözde 20gb fair use diye ama almanyada arkadaşlarda yıllardır internetini roaming de kullanan var, 700 800 gb kullanıp hiiç bir düşüşle karşı karşıya kalmayan.Avrupa seyehatlerimde hep promo hatlar oluyor 1 ay sınırsız 3 sterlin gibi.Onlardan bir sürü aldık ne zaman Avrupaya seyehat etsek aktive ediyoruz bir tane rahat oluyor.Geçen yıl ortalarına kadar türkiyede de geçerliydi :( Çıkardı bizi roaming bölgelerinden Vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 9 Haziran 2021; 23:41:57 >
  • Hızı 16 yi gecmeyen birsuru abone ye TTNET 90tl ve 24 ay taahhüt gayet mantıklı. Neyleyelim artık hızı yavaş olani düşünmeyen turkneti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Uk de Vodafone un gençler için olan alt firması Voxi var. Pek dillendirmez kullanıcısı ama hangi planını alırsanız alın.. en düşük 8 gb 10 sterlin planı bile olsa o internet kullanımı o 8gb den düşmez. Aynı çekilde roaming için de kota vardır sözde 20gb fair use diye ama almanyada arkadaşlarda yıllardır internetini roaming de kullanan var, 700 800 gb kullanıp hiiç bir düşüşle karşı karşıya kalmayan.Avrupa seyehatlerimde hep promo hatlar oluyor 1 ay sınırsız 3 sterlin gibi.Onlardan bir sürü aldık ne zaman Avrupaya seyehat etsek aktive ediyoruz bir tane rahat oluyor.Geçen yıl ortalarına kadar türkiyede de geçerliydi :( Çıkardı bizi roaming bölgelerinden Vodafone.

Yunana giderken alırım o zaman. benim kuzen hala Londra'da ... şu hastalık geçmedi ... yoksa dediğin gibi free roaming olayı iyiydi. bende Londra'dan dönünce millete internet paylaşıyordum .. gerçi tehthering için bir ara ek ücret getiricez demişti ama bilmiyorum ne oldu o iş.

• ista1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem hakkında bilgim bulunmuyor. 100 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizden yararlanmak için VDSL destekli modem olması gerekiyor.

100 Mbps'e kadar fiber paketi olması durumunda sıfırdan aboneliklerde modem ücretsiz olarak verilecektir.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizlik nedeniyle üzgünüm. Yaşadığınız sorunu ya da talepleri bize www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda müşteri temsilcilerimiz gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak sizinle iletişime geçmektedir. Ayrıca bunun dışında tüm sosyal medya kanallarımızdan abonelerimize destek oluyoruz. Yaşadığınız memnuniyetsizliği PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak adresinizde gigafiber altyapımızın olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz.
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • alvinoo A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hani en yüksek hızı ücretsiz veriyordunuz? 4.90 tl nedir?

"Degerli TurkNet'li, fiyatlarimiz degisiyor! Taahhutsuz, kotasiz hizmetinizden memnun oldugunuzu umuyoruz. Yilda bir kez yaptigimiz fiyat artisi sonucunda temmuz itibariyle internet hizmetiniz 95 TL olacak. Telefon hizmetinizde ucret degisikligi olmayacak. Artik altyapinizin destekledigi en yuksek hizlari sinirsiz sunuyoruz. Sizin de altyapiniz 100 mbps'e kadar destekliyor. Online Islemler'den gecisinizi yaparak ek 4,90 TL'ye 100 mbps'e kadar internet kullanabilirsiniz. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaffer53 kullanıcısına yanıt

Yani 35 mbps 85 tl den kullananlara 95 tl oldu diyorlar. 10 tl zam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 16 Haziran 2021; 18:47:11 >
  • zaffer53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35 Mbps' te kadar olan paketi kullanıyorsanız Temmuz ayında paket ücreti 95 TL olacak. Ancak daha yüksek hızlarda kullanmak isterseniz ek 4.90 TL ödeyerek 100 Mbps' te kadar olan pakete geçiş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.