< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (27. sayfa)
-
-
Merhaba, altyapınız 35 Mbps'in üstünü desteklemesi durumunda otomatik olarak güncelleme yapılacaktır. Güncelleme yapılmadıysa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Altyapınız destekliyorsa çözüm uzmanlarımız geçişi yapacaktır. -
Merhaba, hizmet iptali durumunda kullanmış olduğunuz güne kadar faturalandırma yapılmaktadır. -
fatura hemen 99 oldu ama hızda bir hareket yok. kendimiz yapacağız herhalde
-
Destek kaydı oluşturdum. 83 mbit altyapı görünmesine rağmen gece-gündüz 58mbit alabiliyorum. İnceleniyormuş. Torrentlerde sanki kısıtlama var ratio çok yüksek torrentler bile 35mbit ile indirdiğim hızı geçmiyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huncacare -- 2 Temmuz 2021; 13:21:35 > -
Merhaba, altyapınız 100 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyorsa ve güncelleme yapılmadıysa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Özgür iletişim 35 85 tl yaziyor bende hala, 3. Ayımın faturası gelecek 6 sinda. 100 tl mi oldu, olduysa neden hala 30 mb hız alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, mevcut abonelerimiz 35 Mbps'e kadar VDSL paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye kullanabilecektir. Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa 99.90 TL'ye www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden geçiş yapabileceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, mevcut abonelerimiz 35 Mbps'e kadar VDSL paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye kullanabilecektir. Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa 99.90 TL'ye www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden geçiş yapabileceksiniz.75mb hız 99.90 tl seçeneği vardı ancak şuan göremiyorum, paket gözükmüyor. Gece 23.21 olduğundan mı?
Merhaba, size özel paket online işlem merkezimizde gözükmüyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Çözüm uzmanlarımız destek kaydına istinaden güncelleme yapacaktır. -
Sözde 1 temmuz itibarıyla hattın destekledigi maximum hızi alacaktik,
Benim hat bildigim kadariyla 65 destekliyor neden ben 50 aliyorum ?
OİM'de paket degisikliginde sadece 50 ve 16 mbps cıkıyor (1553705)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 9 Temmuz 2021; 0:54:27 >
Merhaba, paketinizi 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz? -
Benim hattı da 100 e güncellemeniz mümkün mü acaba snr değerimi düşürüp daha yüksek hız almak istiyorum.
2080028
Merhaba, sizin paketinizi de 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz? -
Güncellenmiş teşekkür ederim
Keyifli kullanımlar dilerim -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, paketinizi 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz?Paketi 100 yapmissiniz ama indirme hızı değişmemis ?
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım hız profilinizi kontrol ederek dönüş sağlayacaktır. -
Ne saçma iş yapiyorsunuz ,
Her aboneye 1 temmuzda hattın alabilecegi en yuksek hızı taahhüt edip, bunu yerine getirmeyip herkese destek kaydı açtırıyorsunuz !
Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlama veremedim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X