Şimdi Ara

TürkNet fatura rezaleti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

turk telekom ekipleri hattınızı bağlamaya geldiğinde size haber vermediler mi ?
    50gün çok uzun süre.
    ben 2 haftaönce nakil yaptırdım 2gün sonra kabloyu bağladılar.1-2gün sonrada internet nakil oldu.

vodafone ve turknet i karşılaştırabilir misin? hat değerleri vs hız testlerinde fark var mı ?

Hatti cektiremediler bir turlu. En sonunda cektirdiler bu sefer de cevir sesi yoktu.

Soyle de bir baslik acmistim;

https://forum.donanimhaber.com/bu-da-benim-turknet-deneyimim-bitmek-bilmeyen-cilem--126308772

Vodafone'dan ortalama 10mbit aliyorum, hizda bir sikinti yok, hiz bazen 12-13mbite cikiyor, hatta kopma falan olmaasa da hat degerleri zayifliyor. Sanirim 8mbite sabitlettiririm. Bir sey fark etmesem de CRC hatalari yuksek gorunuyor o hizda.

Turkneti hala kullanmiyorum ki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 1 Haziran 2017; 23:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom altyapısında adresiniz güncel değilse ve mevcut altyapı gözükmüyorsa her firmada oluşabilir sorun bunlar.

Aynısını ben Vodafone da yaşadım 40 gün evrakları gönderemedi çünkü devlet buradaki mahalle adını değiştirmişti ve bu güncel bilgi anca yansıtıldı telekom altyapısına.

Tabi bu bilgi güncellenir güncellenmez Türknet başvurdum ve internetim 1 haftada hazırdı. Kısaca vodafone 40 günde bağlıyamadığı interneti ben 1 haftada Türknet ile bağlatmıştım.

Kısaca sorun a firmasında yada b firmasında değil, dediğim gibi adres bilgisi güncel değilse karışıklık bundan ortaya çıkmıştır.

Türknet`ede hemen linç girişimi başlamış bazılarının kuyruk acısını iyi anlıyorum 50 GB kota ile sürünüp üzerine birde 24 ay sözleşme imzaladıkları için taahhütsüz 250 GB interneti kullananlar zorlarına gidiyor..

Türknet firmasına laf söylüyene kadar açın bakalım Vodafone, Doping yada bilimum diğer firmalarda ne rezillikler yaşanıyor. En son 2 gün önce burda biri Ttnet tarafıma 1.100 TL iptal bedeli çıkardı diye ağlıyordu. İşinize geldiği gibi konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 1 Haziran 2017; 23:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Selam beyler ben bu firmanin evraklarini doldurmadim yani kargolamadim . Vazgecebiliyoruz degilmi ? Boyle sacmalik olamaz vdsl var diyorlar evde benim vdsl yokki ethernet kablosu var normal vdsl var ise bu kabloyu vdsl cevrilmesi gerekmiyormuydu ? Modem aldim bugun . Fakat vazgecicem sesli ONAY var sadece islak imza yok sonucta birsey hakedemezler degilmi?

Sizin sorununuz farkli, fakat evraklari doldurmadan abone yapamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Türk Telekom altyapısında adresiniz güncel değilse ve mevcut altyapı gözükmüyorsa her firmada oluşabilir sorun bunlar.

Aynısını ben Vodafone da yaşadım 40 gün evrakları gönderemedi çünkü devlet buradaki mahalle adını değiştirmişti ve bu güncel bilgi anca yansıtıldı telekom altyapısına.

Tabi bu bilgi güncellenir güncellenmez Türknet başvurdum ve internetim 1 haftada hazırdı. Kısaca vodafone 40 günde bağlıyamadığı interneti ben 1 haftada Türknet ile bağlatmıştım.

Kısaca sorun a firmasında yada b firmasında değil, dediğim gibi adres bilgisi güncel değilse karışıklık bundan ortaya çıkmıştır.

Türknet`ede hemen linç girişimi başlamış bazılarının kuyruk acısını iyi anlıyorum 50 GB kota ile sürünüp üzerine birde 24 ay sözleşme imzaladıkları için taahhütsüz 250 GB interneti kullananlar zorlarına gidiyor..

Türknet firmasına laf söylüyene kadar açın bakalım Vodafone, Doping yada bilimum diğer firmalarda ne rezillikler yaşanıyor. En son 2 gün önce burda biri Ttnet tarafıma 1.100 TL iptal bedeli çıkardı diye ağlıyordu. İşinize geldiği gibi konuşmayın.

Ayni zaman diliminde , ayni adrese A firmasinin yapamadigini B firmasi 3 gunde yaptiriyor ve yasanan bir ariza icin de 19 mayis gunu TT ekibini kapima gonderebiliyorsa orada bir dur derim.

Ayrica ben ona da eyvallah dedim zaten. Asil rezalet bize ne deyip magdur oldugum o zaman dilimini bana fatura etmeleri. Hem de iptal edecegiz demelerine ragmen.

İptal etsinler faturayi zaten Vodafone Net kullanmaya baslamisim hem de taahhutsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 1 Haziran 2017; 23:47:50 >

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    3aydır sıfır sorunla kullanıyorum.Tek sorunum internet hızım neden akşamları 75ten 65e düşüyor oluyo.Eskiden 80lira verip 24megabit kullandığım aklıma geldikçe unutuyorum o sorunumsu şeyi de.

Ayrıca yüz yüze görüşüp ne yapabilirsiniz ki? Telefonda ikna edemediyseniz yüz yüze yaka paça alıp eve mi götüreceksiniz kablolara bakmaları için? Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bizim sorun iss ler değil aslında altyapı için girişim yapmamışız hiç ve bu sektörde cidden vay be diyebileceğimiz bilgi ve yetkinlikte adam çok az malesef. Bende vodafone başvurmuştum adamlar kutunun içine ettiler binada telefon kullanamadı kimse sonra TT geldi 3. Gün düzeltebildiler. Vodafone bana 18 günlük fatura çıkardı bide utanmadan. Şimdi Turknet teyim bayadır hız iyi miyi ama mh ile ahbap olduk artık. Tek bildikleri iç tesisatta sorun var ana hatta bağlayın test edin ki iç tesisatı ben sıfırdan çektim hat değeri 77mb olarak görünmekte.

• Banada benzer birşey yaptılar hattı dondurdum ama 1 fatura bedeli ödedim . İlk ay ücret yok dediler. İptal ettikten bir kaç ay sonra arayıp biz sizden bilmem ne ücreti almamışız 13 lira kartınızdan kesilecek denildi kabul etmedim ama kestiler. Ne kadar kötü olsada en iyisi türk telekom

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Banada benzer birşey yaptılar hattı dondurdum ama 1 fatura bedeli ödedim . İlk ay ücret yok dediler. İptal ettikten bir kaç ay sonra arayıp biz sizden bilmem ne ücreti almamışız 13 lira kartınızdan kesilecek denildi kabul etmedim ama kestiler. Ne kadar kötü olsada en iyisi türk telekom

"ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti" sözü gelir aklıma bu tür durumlarda :)

yemin ediyorum sinirlerim allak bullak oldu 2 aydır.

• turk.net şans işi. Sorun yaşamadığın sürece en ideal sağlayıcı. Ama ben işimi şansa bırakmayacağım için ttnet ile devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

turk.net şans işi. Sorun yaşamadığın sürece en ideal sağlayıcı. Ama ben işimi şansa bırakmayacağım için ttnet ile devam edeceğim.

En dogrusu hocam, taahhut sonrasi 8mbit aknsiz fiyati normal fiyattan verdikleri icin iptal ettirdim, ama 2004'den beri bir kez ya bir sorun var deyip aradigimizi hatirlamiyorum.

Bu cile cekilecek gibi degil. İletisim firmasi kendi icerisinde iletisimsizlik yasarken musteriye nasil iletisim hizmeti verecek?

• 5 günde 3 kez arıza kaydı oluşturdum 3 ünde de aynı şeyi söylediler sorun bizde değil sizde gözüküyor. Yaw he he yıllardır ttnette olmayan sorun turknete geçince birden kablolarım mı eskidi. Sınavım var şimdi uğraşamıyom sınavdan sonra ilk iş ttnete geçmek olacak tekrardan
  • BTK sikayetimi onaylayip cevap talep etmis. Bakalim ne cevap verecekler.

• İste ben turknet'e bu yuzden kiziyorum, daha once kullanamadiginiz gunler tarafiniza yansitilmayacak diyen destek hesabi, su sorumu 4 gun once gormesine ragmen cevaplamadi.

"Hani kullanamadigim gunler tarafima yansitilmayacakti?

1 aylik bedava denememi kullanamadim,

Bir de Mayis ayina ait 60 lira fatura odettiriyorsunuz?"

Cok zor olmasa gerek su soruyu cevaplamak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.