Sordunuz mu siz türknete? Planları var mı yokmu bu sene için söylüyorlar. |
Turknet Fiber İnternet Kurulumu ve İncelemesi (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: t3ntativ3
Aynen dogrudur hocam.Teşekkürler, ben de Türknete geçecemde bu modemi almayı planlıyorum.
-
Modemi kendileri getiriyor zaten almaniza gerek yokki. -
quote:
Orijinalden alıntı: t3ntativ3
Modemi kendileri getiriyor zaten almaniza gerek yokki.Hocam Gigafiber de kendileri veriyor modemi, ben Vdsl aboleniği baslatıcam modemi kendimiz alacaz. Bizim sokak 2021 yılında Gigafibere gececek anca, o zamana kadar kullanırım sonra satarım.
-
Aynen mantikli ama satisi varmi bilmiyorum -
mb/s megabit per seconds mbps yada mb/s olarakta yazılıyor MB/s mega byte saniye olması için M ve B büyük yazılıyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: samcuSordunuz mu siz türknete? Planları var mı yokmu bu sene için söylüyorlar.
Yok hocam sormadım. Bileceklerini düşünmedim müşteri hizmetleri boş yapıyolar genelde :D
-
Sor sor söylüyorlar 2021 içinde ilçede planlama varmı yokmh diye bu arada Ankara ist İzmirde değilsen sorma bu yıl yok diğer ilçelere. -
İstanbul başakşehirdeyim bro muhtemelen bu yıl içinde gelir
-
İnş gelir gördüm 6 ay 1000mb bedava nedir ya ki paketlerde uygunö -
quote:
Orijinalden alıntı: samcu
İnş gelir gördüm 6 ay 1000mb bedava nedir ya ki paketlerde uygunöFiyatları aşırı iyi şu an süperbox kullanıyorum nisanda taahhütüm bitiyor o zamana kadar gelmiş olursa direkt geçiş yaparım süper olur.
-
Süperbox çok kazık adam 2mb alıyor diyorlarmış minimum almanız gereken hızdan yüksek diyorlar -
Modem ve bilgisayarınızdaki ethernet portları 1Gbit'e kadar destekliyorsa teorik olarak alabileceğiniz maksimum hız 940Mbit'tir. Yani aldığınız maksimum hız 940'a kadar olabilir. Eğer 1Gbit üstü hız istiyorsanız bilgisayarınızdaki ethernet portunu ve modeminizi güncellemeniz gerekmektedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: samcu
Süperbox çok kazık adam 2mb alıyor diyorlarmış minimum almanız gereken hızdan yüksek diyorlarBakır altyapı bile yoktu buna başvuru yaptığımda mecburen kullanmak durumunda kaldım memnundum aslında sıkıntı çıkarmadı hiç 2 senedir. Ama artık daha yüksek hızlara ihtiyacım var cihazlar yetmiyo
-
hocam hayırlı uğurlu olsun lokasyon neresi acaba? il/ilçe/mahalle? ben istanbul kağıthane sanayi mahallesindeyim bu sene gelecekmiş bekliyorum
-
İstanbul/bahçelievler/şirinevler -
Hayırlı uğurlu olsun
-
Merhaba, konuyu canlandırmış olacağım ama geçen süre zarfında olumsuz bir durum oldu mu?
Olduysa müşteri hizmetleri hızlı dönüş sağladı mı?
Verilen hız değerlerini almaya devam ediyor musunuz?
Sonuç olarak son durum nedir?
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba baya gec oldu foruma dogru duzgun girmiyorum. Sadece 2 defa kesintim oldu. Onunlada cok ilgilendiler. Hiz olarak ayni hiz sabitlediler sadece 1000/1000 Mbps 99.90 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnun olmanıza sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X