Şimdi Ara

Turknet fiber upload 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir yere taşındım fiber vardı bende bir sorgulama yapıp türknetten internet almaya karar verdim. sorgulama yaptığımda 8 mbps upload olduğunu söylüyor. uploadı biraz daha fazla bir paket alınması mümkün mü acaba sitede göremedim?

teşekkür ederim

sorgulama ekranı

• hayır türk telekom altyapısında uploadı telekom belirliyor şuanlık 8 mpbs diğer firmaların altyapısı var ise daha çok upload alınması mümkün

• gigafiber altyapısına sahip olsaydı binanız 1000 mbps download 1000 mbps upload alabilirdiniz ancak TT altyapısında hızları TT belirlediği için fiber maksimum 100 mbps download 8 mbps upload verilebiliyor şimdilik.

• Hızım bu.Bunun üstüne maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 8 Temmuz 2021; 0:23:13 >
  • Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden maksimum 8 Mbps'e kadar upload hizmeti verebiliyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Başvuru yaptım türknet ekibinden bir arkadaş geldi evrakları imzaladık. Kurulumu bekliyorum

• Şimdiden TurkNet ailesine hoş geldiniz
  • Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.

Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.