Şimdi Ara

TÜRKNET GİGAFİBER 2 AY BEDAVA KAMPANYASI BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiber abonesi olacaklar için 2 ay ücretsiz kod veriyor Eğer adresinizde gigafiber varsa bu kampanya karşınıza çıkıyor kod veriyor abonelik başvurusu yaparken verilen kodu giriyorsunuz 2 ay fatura ödemiyorsunuz

TÜRKNET GİGAFİBER 2 AY BEDAVA KAMPANYASI BAŞLADI

• Evinde GigaFiber altyapısı olan zaten her türlü bu hizmeti satın alacak niye böyle saçma sapan kampanyalar yapıyorlar, ilk önce altyapınızı genişletin. GigaFiber'e sahip olan zaten her türlü gelecek. Kampanya yapacaksanız madem TT altyapısı kullanan müşterileri kendinize çekin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT Fiber altyapısı ile 1000mbps alabiliyor muyuz türknet ten? Gibirnet te var sadece 1000mbps tarife gördüğüm kadarıyla.

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Gigafiber Türknete özeldir başka yerden alamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar telekom tekeline yüksek port fiyatı ödemektense kendi alt yapısına yatırım yapıyor kendi alt yapısına yatırım yapan bir firma tutki 1000 mbps telekom portundan satış yaparmı az mantık yahu :) tüm firmalar kendi cabasınla kendi fiberini çekseydi şimdi telekom böyle koşturamazdı yüksek fiyatlara

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ortak altyapı ile en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet veriyoruz.
  • Ankara-İstanbul-İzmir haricinde yaşayanlar insan değil mi ? Netspeed 200 mbps e kadar Gibir 1000 mbps e kadar satıyor. Tabi bu iki firmada Türknet ten küçük illaki yurtdışı çıkışları, sunucu kapasiteleri türknet kadar iyi olmayacaktır. Ben istanbul, ankara da oturmuyorum diye gidip 300-400 verip TT den mi alayım 1000 mbps yi ? Belli bir gigafiber kapasitesine ulaşana kadar TT nin müşterilerini kendi tarafına çekmesi gerek. Akk zamanında bizde yok dedi TT nin yüz binlerce müşterisini aldı sonrasında zaten mecburen akk kaldırıldı. Şimdi 1000 mbps fiberi misal 250 TL ye verse TT nin de müşterisini alsa TT mecburen fiyatları indirmek zorunda kalacak. Fiyatları indirmese bile Türknet 1 adet gigafiber abonesinden 100 kazanıyor ,TT altyapılı abonesinden 40 kazanıyorsa 10 tane gigafiber müşterisinden mi daha çok kazanır, yatırımlarını arttırabilir yoksa 100 tane TT altyapısından hizmet verdiği abonesinden mi daha çok kazanır ? Mantık yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 12 Eylül 2022; 8:56:52 >

• CanerKaraca kullanıcısına yanıt

Bu forumdakiler icin durum öyle

bilmeyenler için degil

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Dediğiniz kitle bu kampanya ile duymaz firma ismini. Ayrıca GigaFiber genellikle zengin mahallelerine gittiği için bu konuda bilinçli çoğu. Televizyon kanallarında reklamları var boy boy görse oradan görür ama yine de ikna olur mu orasını bilemem. Bunlar kim der Türk Telekom'a devam eder. Bu kitleyi ancak kapısına gidip tane tane anlatarak ikna edersin. Kesenin ağzını açmış TurkNet zortlayınca.

Zengin Mahalle olayı yanlış bilgi adamlar ulaşabildiği her yere gitmeye çalışıyor zengin fakire bakmıyor yoğunluk talep alabilecekleri neresi diye planlama yapıyorlar ona göre götürüyorlar öncelik fiberin olmadığı yerlere gidiyorlar

Diğer olay ise bir tane Arkadaşla konuştum akrabasının binasındaki gigafiber varmış ama güvenmediği için kullanmıyormuş Türk Telekom'a devam ediyor Yani böyle insanlar da var bazıları çok istedigi halde ulaşamıyor bazıları da istemediği yerde ayağına geliyor

• Göz boyama başka hiç bir şey değil. Kaç ay önce talepte bulunduk daha bir icraatları yok anca arada bildirim geliyor fibere hazır olun diye o kadar.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

İstanbul, Avcılar'da Cihangir Mahallesi genellikle zenginlerin bulunduğu bir mahalledir. Fiber olmayan mahallelere gidiyor demişsin. Benim oturduğum mahalle de Gümüşpala Mahallesi yine Avcılar'da. Cihangir'de KabloNet, Superonline, Türk Telekom ve TurkNet'in yani tüm firmaların fiber interneti var. Gümüşpala'da ise bunların hiçbiri yok, VDSL var sadece. Şimdi düşün bakalım bütün firmalar niye bu mahalleye gitmiş? Zengin vatandaşlar genellikle bu konuda bilinçli olan kesimdir. Fakir vatandaş ise Türk Telekom tarafından zaten yıllarca sömürülmektedir bu konuda bilinçsiz oldukları için. (Parantez içinde söylüyorum, GENELLİKLE, bu her zaman böyle olmaya bilir) Örnek vererek anlattım. TurkNet'in bu kesmi kazanmak istediği açık fakat böyle yapamaz.

Aynı mahalleye birden çok firma girebilir orada sıkıntı yok

Yine söylüyorum zengin fakir ayrımı yapılmıyor talebe yoğunluğa göre altyapı getiriyorlar bizim mahallede zengin değil yani orta halli biz hiç başvuru yapmadık talep etmedik bir gün baktık Superonline ve TurkNet altyapısını getirmeye başladı ikisi de birden çalışma yaptı bu işler zengine bakmıyor potansiyeli olduğu yerlere bakılıyor

Haritadan kontrol ettim Saadetdere Mustafa Kemal Paşa Üniversite Gümüşpala mahalleleri planlamaya alınmış yani adamlar getirecek Bir yere bağlı kalmamış

• Gigafiber’de özellikle İzmir başlıklarını incelerseniz birçok düşük gelirli mahallelere gittiği için sinirlenen kullanıcılar görebilirsiniz. Turknet mevcut durumda kesinlikle zengin-fakir ayrımı yapmıyor. Elbette daha çok müşteri olan yere gitmek isteyecekler ancak öncelikleri şu anda ‘hane sayısını artırmak’. Röportajlarda sürekli 2022 sonunda x haneye 2024 sonunda y haneye ulaşacağız tarzı hedefler konuluyor. Bu sebeple izin almanın kolay olduğu, hat çekmenin ucuz/kolay olduğu mahallelere gigafiber yapıp hane sayılarını artırıyorlar.

Ayrıca Turknet’in en yanlış bulduğum politikası TTnet üzerinden 100mbps üzeri vermeyişi oldu. Kullanıcılarının yüzde doksanı TT altyapısı kullanıyor, hem daha çok para ödüyorlar hem 100mbps sınırlandırılmışlar. Netspeed’i comnet’i geçtim İnternet kutusu, Pelicell gibi çok düşük üye sayılı iss’ler bile 100+ paket sunuyor uygun fiyatlara. Turknet’in birçok konuda olduğu gibi burada da öncü olmasını beklerdim ama öncü olmayı bırakın en kötü firma oldular bu konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor ama bu konuda sizlere süre bilgisi veremiyoruz.
  • Bende 20 senedir bakır kablolu hatlarda Sürünüyorum. TTNetin kendi hattında bana verebildiği Max hız 16 mbit. Aynı hattan turknet 75 mbit veriyor ama Max 61 mbit alıyorum. Buna da şükür yıllarca 1,4 8 mbit kullandım. Yolun karşısına kablonet geldi ,Superonline geldi benim mahalleye gelmiyor nedense.

• "Reklam yapıp kampanya yapacağınıza altyapıyı genişletin yav" hayır arkadaşım ne alakası var adamlar potansiyel müşteriyi çekmek için gayet güzel kampanya hazırlamış sokakta ki durum donanımhaber gibi değil henüz daha marka bilinirliği oluşmamış bir ISP için işler kolay değil. Bir arkadaşımın sitesine Gigafiber geleli 7-8 ay oldu 32 daireden sadece 4 kişi kullanıyordu en son şimdi bu potansiyel müşteriyi çekmek için saha ekibi tanıtım yaparken 2 ay da bedava dediği zaman bir avantaj.

Yatırım konusuna gelirsek en son eleştireceğim ISP'de TurkNet olur benim için 2014'de henüz daha 150 Bin bireysel aboneden gelir elde eden bu şirket 2 sene sonra kapsamlı fiber altyapı yatımlarına başlamış ve 2022 sonu itibariyle 1 milyon haneye erişim hedefi koymuş.

Şimdi gelelim yıllardır bu işin içinde olan Turkcell'e 2008 gibi fiber altyapı yarımına başlayıp bugün sadece 5 milyon haneye gidebilmişler ve bu adamların milyonlarca mobil abonesi vardı ve karlılığı da gayet yüksekti ayrıca borsada işlem gördüğü için finansal verileride halka açık isteyen incelesin ama eleştiriyi ona göre yapsın.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Hangi haritadan baktın :) Evet 2021 proje kapsamındasınız denmişti geçen senenin başında, 2023'e giriyoruz gelişme yok, o baktığın harita eski :) Ben bir mahalleye birden fazla fiberin girmesine itiraz etmedim senin dediğine cevap verdim, öncelik fiber olmayan yerler dediğin için. İşte bizde yok fiber niye buraya gelmiyorlar da oraya gidiyorlar bunu bir düşün ;)

• Kod bir türlü çıkmadı

2 aylık kodu nasıl çıkarabiliriz?

Bilgisi olan

Turknet destek kod konusunda yardımcı olursa bugun abonelik başvuru yapacağım @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 13 Eylül 2022; 7:10:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.