|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (13. sayfa)
-
-
@kadir1003 Merhabalar, haritada istanbul, bayrampaşa, ismet paşa mahallesi çimen sokak geçmişte olduğu gibi bir gelişme olmadan çalışma "devam" ediyor. Gigafiber mevcut olarak değiştirilmiş ancak değil. Günceller misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightCreeperTR -- 27 Ekim 2022; 3:10:27 > -
Merhaba, harita sokak bazlı değil mahalle bazlı bilgi vermektedir. İsmet Paşa Mahallesinde aktif olarak GigaFiber kullanan bir kişinin bildirmesi ile mahalle GigaFiber olarak işaretlendi. Sokağınızda çalışma yapılmaması/fiberin aktif olmaması veya gelişme olmaması mahallede olmadığı anlamını taşımıyor. Teyit amaçlı da rastgele farklı adreslerde sorgulama yapınca da 1000Mbps GigaFiber sonucu gözükmekte.
İlk mesajda ve haritada da belirttiğim gibi harita mahalle bazlıdır ve kendi daireniz için kesin sonuca firma sitesinden ulaşabilirsiniz. Haritada mahallenizin durumu sizin bulunduğunuz meskenin durumunu yansıtmayabilir.
Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çamçeşme mahallesine çalışmalar başladı, güncellenirse sevinirim, Şua sokakta şuan Türknet ekipleri, bir taneside Aydınlı yolu caddesinde ataman karinaya doğru olan yolda çalışma yapıyor siyah üstünde isimlerinin yazdığı kabloyu çekiyorlar, diğer mahallelerden haberim yok orada oturan arkadaşlarımdan fotoğraf olarak kanıt aldığımda paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakırköy ve mahallelerine ne zaman geliyorsunuz ??
-
Merhaba, üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz
-
Harika haber hocam kavakpınarda çalışma var mı hiç. Ören sokaktayım Ataman karinaya 2 dk:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjersin07 -- 28 Ekim 2022; 17:16:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ataman karinanin üstünde başka bir ekip çalışıyor hocam, 5 dk yürüme mesafesi, getir deposunun olduğu yerlerde, sizin oralarda çalışma görürsen ilet forumda, kavakpinarida çalışma var diye güncelletelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul/Zeytinburnu/Gökalp Mahallesi bu konumda yaşıyorum binama gigafiber kutusu da geldi fakat aktivasyon henüz gerçekleşmedi sistemin aktif olması ne kadar sürer bazı forumlarda TurkNet destek ekibinin yaklaşık tu tarihlerde şu ayda vs. aktif olur gibi yorumlarını gördüm sizin elinizde böyle bir tarih var mı şimdiden teşekkürler @TurkNetDestek
-
Merhaba, evet daha önce bu şekilde bilgi iletiyordum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. -
Haritada yanlışlık var. Kuyulu sokakta maalesef fiber yok. Haritayı güncellerseniz sevinirim.
Bahçelievler ilçesine Bağcılar ilçesine dahil olan kuyulu sokağı dahil etmişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 3 Kasım 2022; 16:31:39 > -
Harita mahalle bazlıdır, mahallenin farklı bir sokağında GigaFiber var ise o şekilde gözükmektedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam demek istediğimi yanlış anlamış olabilirsiniz.
Haritada işaretlediğiniz yer Cumhuriyet mahallesine dahil bir yer değil. Yıldıztepe mahallesine dahil bir yer, bu yüzden yanlışlık var haritada.
Şu kısım Bahçelievler/Cumhuriyet mahallesi değil. Bağcılar/Yıldıztepe mahallesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 3 Kasım 2022; 16:49:52 > -
Hocam selamlar. O şekilde gözükmesinin sebebi sokağın 2 ilçeyi ayırmasıdır. Kuyulu sokağın alt taraftaki binalar bahçelievlere bağlıyken üst tarafı bağcılar olarak geçmektedir. Hem de eğer bağcılarda oturuyorsanız gigafiber sorgulamanıza gerek yok çünkü bizim ilçemizde yok :(: çünkü belediye ile anlaşma sağlayamamış türknet. Belki bir katkım olur diye bağcılar bel. int üzerinden durumdan şikayetçi olduğumu bildirdim belki katkım olur diye.
-
İlgili ada yanlış ilçeye işaretlenmiş evet, belediyeden kontrol ederek düzelttim teşekkürler bilgi için
-
Gelmez çok bekleme kim tam gelidiki o gelsin. 30m ilerde fiber var binim binayada bağlayın, yok bizim orda çalışma yok diyor bana. Turknet hiç bekleme istanbulun yarıdan fazlası döşenir belkim gelir.
-
Bağcılar da durum nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
An itibariyle altyapı sadece İstanbul, İzmir ve Ankara'da kısıtlı bölgelerde var kısacası, ve planlama yapılan yerler bile oldukça dar. Üzücü...
-
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Merhaba.
Kağıthane, Hürriyet Mahallesi için çalışmanız mevcut mudur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X