Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.395
Cevap
58
Favori
174.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üstat bu formun amacı çok masum değil maalesef. siteye girdiğiniz anda tarayıcınıza çerez atıyor reklam çalışmalarının parçası oluyorsunuz. telefon e posta bilgilerinizi paylaşıyorsunuz. eposta pazarlaması da yapabiliyor.

turknet çıkıp diyebilir mi. x ilçesinin x mahallesinde 20 bin talep geldi ve o mahalleye gigafiber kuracağız. aylar oldu herkes dolduruyor ama bir yetkili çıkıp da bilgi vermedi işe yarayıp yaramadığı konusunda.

• Istanbul/Maltepe de olup gigafiber kullanan var mi acaba?

• umutoktayolgun U kullanıcısına yanıt

Çamçeşmede oturuyorum bir hareketlilik görürsen haberdar et

• Aykutt_16 kullanıcısına yanıt

Bağcılardayım hayır maalesef

• İzmir /Buca/ Valirahmibey mahallesi gigafiber aktif oldu değiştirebilirsiniz hocam

• Merak ettiğim mersin bölgesine ne zaman gelecek ? şuan anladığım kadarıyla ağırlık istanbul'da bizim bölgeye gelene kadar biz ölmüş oluruz galiba

• haLiLx H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Kadir hocam merhabalar sizi burda görmek şaşırttı haritada ümraniye esenşehir mahallesinde var gözüküyor tam olarak hangi sokakta var benim olduğum sokak ve kontrol ettiğim bir kaç sokakta göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çoğu internet servissağlıyıcıları 1gigabit hız vermeye başladı ancak bunu ilk önce turknet başardı gigafiber 1000mbps turknetten yine bir ilk yapmasını bekliyoruz turknet gigafiberli olarak çoğu bilgisiyarlarda ethernert karları 2.5 gigbit destekliyor 2.5 gigabit internet hızları bekliyoruz turknetten en azından bilgisiyarları iyi olan müşteriler bu hızı alabilir tabiki fiyat farkıda olabilir

• ismai.l İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, çok önceden eklemişim kaynağını unuttum. Şimdi bende rastgele sokaklardan 30-40 mesken kontrol ettim gigafibere rastlamadım kaldırayım haritadan :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir daha anladık ki ADANA Türkiyenin en büyük köyü :) Adana da planlama bile yok.

• dj halid D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

• @TurkNetDestek İstanbul/Gaziosmanpaşa/Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 774-771-770. sokaklarda çoğu yere gelmiş ama bizim 769/1.sokak'ta daha kazı vs hiçbir şey görmedim.Bu sokağa gelemeyecek mi ona göre bekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiCristo -- 24 Ekim 2022; 12:26:16 >
  • AntiCristo A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlama dahilindeki mahallenin tamamı için ekipler iş planına göre çalışma yapıyor.
  • Gebze İnönü Mahallesinde pankart asılı ama herhangibir çalışma yok? ne zaman başlayacak?

@TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek

Merhabalar

Gebze inönü mahallesinde altyapı çalışmaları ne zaman başlayacak?

• dert3499 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
  • Merhabalar

Mustafapaşa mahallesi çoban mustafapaşa caddesi KOCAELİ/Gebze için bir çalışma planı söz konusumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakDRHN -- 24 Ekim 2022; 18:1:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.