Doğrudur, çok saçma bir durum. Bakırköy gibi bir yerde nasıl fiber altyapı olmaz, akıl alır gibi değil ama malum, neler gördük. Umarım tez vakitte sizin oralarda şenlenir. Kendi binamda FTTH altyapı var ama sırf upload için TurkNet istiyorum. |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (70. sayfa)
-
-
Ben Bakırköy'den taşınıyorum, uzunca bir süre de geri dönmeyecek gibiyim, batsın böyle semt, 0 hizmet var.
-
Sizinki iyiymiş bizim karşı binamızda var bizde yok Murat Reis Mahallesi izmir
-
@TurkNetDestek Kağıthane Mehmet Akif Ersoy'dakilere geldik geliyoruz bi kaç dokunuz kaldı diye sms attınız ama ben çevrem bir çalışma bir hareket göremedim nedir son durum?
-
hocam kağıthane bölgesi için belediye ile 2025 yılında tekrar görüşme olacakmış, olumlu sonuçlanırsa çalışmalar tekrar başlayacakmış. @TurkNetDestek buna sormayın boşuna cevap alamazsınz. Ben linkedin üzerinden proje de çalışanlara ulaştım ve sürekli görüşme halindeyim. Yakın zamanda kağıthane de çalışma beklemeyin. Hatırladığım kadarıyla sizde bayadır bekliyordunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 15 Ocak 2025; 14:48:50 > -
Ben de belediye ile görüştüğümde "Turknet tamamen yaygara yapıyor. İsterlerse kurulum yapabilirler. Zaten Türk telekom da havai kablo çekiyor" dediler. Sokağımda türk telekom da gerçekten turknet gibi bina önlerinden açıktan yürüterek kabloları çekti.
Ben çıktığından beri takipteyim. komşu mahallelerimin birisi şişli diğeri beyoğlu oralara geldi. hatta kağıthanede haritada yeni mahalleler eklenmiş. bakalım bugün turknet çağrı merkezi "sizin mahalleniz çalışma kapsamında" dedi. Aslında bende TT fiber var ama adam gibi upload paketi olmadığı için fiber olmasının bir avantanı göremiyoruz.
-
benim 3 sokak üstümde var altyapı ama bizim sokağa getirmediler :)) bu sene gelecekmiş güya .. herkes birbirine atıyor suçu bana da belediye izin vermiyor diyorlar :)
-
@kickboxer_18 @58zarali Kağıthane konusunda bende bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum. Yan mahallemiz Şişli'ye bağlı gördüğüm kadarıyla mahalleyi tam kapsadılar. Şuan haritaya göre Kağıthane'yi neredeyse çevrelediler. İlk başta Kağıthane'nin bazı mahallelerinde yarım yamalak yapılanlar var onun haricinde Kağıthane de yapılan çalışma yok. Bu arada şunu söyleyebilirim TT ve Türknet'in havai fiberlerine baktığımda Türknet'in havai fiberinin işçiliği çok iyi. Umarım bu yıl bahar döneminde Kağıthane tam kapsamaya girer.
-
siz nerede ikamet ediyorsunuz hocam? şuan bildiğim kadarı ile; sultan selim, .çeliktepe ve gültepe de bazı sokaklarda var dediğiniz gibi yarım yamalak hep
-
Bence de kesinlikle öyle. Bizim binanın önüne kutu koyup diğer binalara ayrı ayrı çekmişler ama kablolar sarkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 58zaraliBence de kesinlikle öyle. Bizim binanın önüne kutu koyup diğer binalara ayrı ayrı çekmişler ama kablolar sarkıyor.
mehmet akif ersoy.
-
Hürriyet Mahallesindeyim bir yanımız Şişli İzzetpaşa mahallesi oraya Gigafiber ve Türksat var yeni binalara TT fiber var bir yanımız Çağlayan Kağıthane oraya Kablonet geldi ayrıca yavaş yavaş eski yeni farketmeden TT Gpon yavaşta olsa yerleşiyor. Onun yanı Gürsel mahallesi orayada Kablonet geldi TT Gpon da yavaş yavaş geliyor. Ama ne hikmetse Kağıthane Hürriyet mahallesinde yeni binalar hariç TT Gpon yok, Gigafiber yok, Kablonet yok Süperonline'ı saymıyorum bile. Onu da geçtim burada gsm de sıkıntılı telefonunuz full çeksede mobil internet hızı Türkiye'nin en hızlı operatörü bile yavaş bu mahallede öyle acayip yer. Kağıthane'nin başka yerlerinden gelen misafirlerimiz bile sizin burası nasıl böyle kırsal gibi kalmış diyor.
-
Fiber altyapi olmayan tek mahalle. Saka gibi bir yer. 30 sene once kablo tv altyapisi tam gelecekken altyapi calismalari durdu. Yillar sonra kablonet yapildi etrafini cevreleyen caglayan kustepe izzetpasaya altyapi geldi. Caglayana altyapi yapilirken Hurriyet Mahallesinin projesini tamamlanmisti. Tam burada calisma baslayacakti yine yatirim durdu. Turksati aradigimda bolge yetkilisi de haritadan bakip burasi nasil boyle arada kalmis diyip sasirdi telefonda. Hurriyet mahallesinin makus talihi bakalim bu sene degisecek mi? Hic bir firmanin fiberi yok ve hic biri yatirim yapmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 16 Ocak 2025; 8:52:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil hatlarla ilgili ise Turkcellin Cemil Bengu Caddesinde iki tane istasyonu kaldirildi. Sadece bir tane istasyon var caminin biraz asagisindaki ishaninda haliyle hem bina ici kapsamasi hem de internet hizi kotu durumda. Vodafoneda ise tuhaf sekilde istasyonu hala 2G ve 3G antenleri olan istasyon var ve hala 4.5G gelmedi. O da hiz olarak felaket kotu. Telekomun 3 istasyonu var o da yogunluktan dolayi asiri yavas. Hiz 1 2 mbi gecmiyor. Yakin zamanda babamin hattini telekom yaptim. Hatti kullanamadik. Ozetle dediginiz kadar var Hurriyet Mahallesinin bozkirligi 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 16 Ocak 2025; 8:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kağıthane istanbul'un yozgat'ıdır.. çok geri kalmış bir yer.. bu gigafiber sürecinde belediyeyi cimer'e şikayet etmiştim altyapıyı engelliyor diye adamlar telefonda açık açık söyledi evet izin vermiyoruz türknet' e diye :))
-
90'lı yıllarda gelecekti hatırlıyorum o zamanlar hatta imzalar toplandı ki o zaman bile İzzetpaşa ve Kuştepe'ye kablo altyapısı geldi. Hatta o iki mahallenin altyapısını tekrar yenilediler.Kuştepe'nin gecekondu bölgesi hariç iki mahallede var. Çağlayan ve Gürsel'in daha yeni yapıldı Hürriyet yine es geçildi.
Turkcell için fazla kira istediler anlaşamamışlar diye duydum gerisini bilmiyorum. Vodafone yanılmıyorsam mahallede yok Mahallenin başında o da adliyeden dolayı birde İzzetpaşa dan yayın yapan bazlar var diye biliyorum. Belki parkın oralarda tekarlayıcı tarzı bir şeyler olabilir. TT baz istasyonuna hiç rastlamadım o da mahalle başından yayın yapıyordur diye tahmin ediyorum. Caminin aşağısındaki Turkcell baz istasyonu için şunu diyebilirim Gsm denilen şey çıktığından bu yana ordadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18kağıthane istanbul'un yozgat'ıdır.. çok geri kalmış bir yer.. bu gigafiber sürecinde belediyeyi cimer'e şikayet etmiştim altyapıyı engelliyor diye adamlar telefonda açık açık söyledi evet izin vermiyoruz türknet' e diye :))
Genel olarak öyle ama en hızlı mobil internet en azından Turkcell için söyleyebilirim en hızlı Turkcell mobil interneti Hamidiye mahallesinde var diyebilirim. Zaten orada Superonline altyapısı olan yerlerde var.
-
valla çok saçma altyapı programı var tturknet'in.. sorduğumuzda tütm mahalleye fiber çekilip öyle iş teslim ediliyor diyorlar ama altyapısı olan mahallelerde sadece 2-3 sokakta varlar.. ama soranlara mahallenin tamamında varız diyolar :) bitirmeden başka mahalleye geçiyorlar garipler
-
Haklısınız forumda birkaç ilçenin mahallesi hakkında da böyle konuşuldu ama Kağıthane gibi değil örnek veriyorum haritaya itiraz olmuş o da 2 bloklu sitede var tüm mahallede var gibi haritaya işlenmiş ona ama orda da arkadaş şunu kaçırıyor site olarak talep edilmiştir ilçede çalışma yoktur haliyle mahalle işaretlenmiştir.
Uzun lafın kısası benim Kağıthane'den beklentim yok artık salmıştım. Siz konuşunca dayanamadım atladım.
-
valla linkedin üzerrinden bazı altyapı personelleriyle iletişim halindeyim 2025 te tekrar çalışmalar olabilir belediye sorunu çözülürse dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X