TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (67. sayfa)
-
-
Hangi ilçe ve mahalle?
-
Bagcilar fatih mahallesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt sokağımda gigafiber olmasına rağmen azcık yukarıda olduğum için yararlanamadım ve hala gigafiber beklemesindeyim. Burası için çalışmanız var mı acaba? Bursa - Yıldırım - Bağlaraltı mahallesi - 5.cadde :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vip4r -- 17 Aralık 2024; 18:33:8 > -
Sevinmeli miyim?
-
Kablonun üstünde TurkTelekom yazıyor ise sevin, Turknet yazıyorsa havalara uç. Biran önce tamamlanıp kavuşmanızı dileği ile
-
turknet hocam. fotoğrafın üst kısmına bak, "ET" yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 18 Aralık 2024; 0:30:17 > -
3 aralık kablo
5 aralık kutu takıldı bekliyoruz aktif olmasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 18 Aralık 2024; 18:13:29 > -
haritayı kim güncelliyor bilmiyorum ama kağıthane hamidiye mahallesinin hiç bir yerinde gigafiber yok. muhtemelen çekmeköy hamidiye mahallesine altyapı yapıldı. isim benzerliğinden dolayı kağıthane hamidiyede de altyapı var gözüküyor.
-
Muhtemelen 1 tane is yeri veya sitede olsa bile var olarak gozukuyor. bizim burada oldugu gibi sadece 1 isyerinde var Gigafiber aktif olarak gozukuyor mahalle olarak :D
-
-
Direkt mahalle komple işaretleniyor ondan dolayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz yanıltıcı olmuş o zaman :)
-
Bizde Kabloları mahalleye çektiler ama hala böyle bir yazı gözükmüyor. Yazı hangi aşamada gözükmeye başladı?
-
kutu takıldık dan 5 gün sonra
-
Orjin mühendisliğin Üsküdar/Muratreise çektiği altyapı kablonete ailtmiş. Hayat bitti.
-
Sokakta fiber kablo var binaya çekmek istiyorum yardımcı olan yok. Parası neyse verelim diyoruz yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türksat Kablonet Fiber ile 1000 indirme 125 yükleme alabiliyorsunuz diye biliyorum, hem de fiyatları çok pahalı değil, bence bu işinize yarayacaktır.
-
Yanılıyosunuz issler arasında en yüksek fiyatlar kablonet e ait
-
Yanlış yerden bakıyorsunuz, sizin baktıklarınız TAAHHÜTSÜZ fiyatlardır, onların yüksek olması normaldir, her firmada Taahhütsüz fiyatlar binlerce liradır.
Türksat Kablonet altyapıda 1000/125 internet şu an televizyon hizmeti olup olmamasına göre 750-850 lira arasındadır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X