fevzi çakmak mk ayciceği sokak pendik de kutular takıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 3 Aralık 2024; 18:15:3 > |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (65. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun kavakpınardayım beklemeye devam -
Beşevler e doğru geliyor ha gayret -
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Fevzi Çakmak yukarı kısımlarda ve Yüzyıl hastanesinin arka tarafında da çalışmalar var. Fakat E5' e yakın bölgelerde hiç çalışma göremedim. @TurkNetDestek Mahallenin tamamına Gigafiber gelecek mi? Yoksa sadece belirli bölgelere mi geliyor? Kaynarca ilkokulu ve Arif Nihat Asya Kültür merkezi bölgesinde çalışma yapılıyor mu? / yapılacak mı? Bilgisi olan var mı?
-
Mahalleye kablolar döşendikten sonra kutunun döşenmesi ve internetin aktif edilmesi ortalama ne kadar sürüyor? Galiba tüm mahallede kablo işi bitti ama hala kutular gelmedi.
-
1 ay kadar sürüyor daha az da olabilir
-
Türknet, şu an hangi modemi veriyor kullanıcılarına? -
-
Lan portları neden 2 tane acaba?
-
Cihazların arka çıkışlarının fotoğrafını atabilir misiniz? -
Bursa/Osmangazi /Hürriyet mahallesi/11. okul sokak kutular takıldı aktif olmasını bekliyoruz.
Güncelleme: Aynı gün boşta bırakılan kablo bağlantısı da yapıldı.
Güncelleme 2: 1 Hafta sonra sorgulama ekranında aktif hale geldi.
Güncelleme 2.1 Aynı güne randevu verildi kurulum için bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKSTREM -- 12 Aralık 2024; 3:10:20 >
-
O Fiberi Türknet harici bir firma üzerinden alamazsın, Türknet kendi Fiberini kimseye kullandırtmıyor.
-
Sultangazi 75.Yıl Mahallesi burası yaklaşık 4 senedir planlamada olarak gözüküyor. İptal mi oldu yoksa bilgisi olan varmı? -
2 senedir izmirde bekliyoruz halen gelmedi böyle bir saçmalık olamaz 2 bina ilermizde var bizde yok
-
Hayırlı olsun, İstiklal Mahallesinede bağlanıyor şu sıralar.
-
Adalet mahallesinden haberiniz varmı?
-
Adalet mahallesinden haberim yok hocam, fakat muhtarın bilgisi vardır.Ben de daha hürriyete gelmeden önce muhtarın bilgisi olduğundan ondan öğrenmiştim.Sırayla bütün mahallelere gelecek demişti..
-
Hocam ben Murat Reis mahallesinde yaşıyorum tam karşımızdaki mahalleye geldi bizim mahalleye gelmedi bir de yanımızdaki mahallede var. 3-4 ay önce başvurmuştuk hala bekliyoruz. Dediğiniz gibi muhtara sormak aklımıza geldi ama daha sormadık.
-
Teşekkürler 1 hafta sonra bugün aktif edildi aynı gün kurulum randevusu verildi darısı başınıza.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X