Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eagleblackx Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.265
Cevap
52
Favori
156.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam nerde. Hala bekliyoruz bakalım ne olacak.
  • Geçtiğimiz yıllarda gerçekten yavaş ilerliyordu fakat gerçekten şuan hızlı bir şekilde ilerliyorlar hiç gelmeyeceğini düşündüğüm manisaya bile gelmiş umarım mahallemede gelir
  • sh7rk kullanıcısına yanıt

Turknet harici bir firma ise kapattırmadan ya da turknet ise evdekilerden birinin üstüne falan halledebilirsiniz hocam.

• İstanbul, Bağcılar, Kirazlı Mahallesi 7 aydır planlamaya alınmış durumda fakat bir türlü alt yapı çalışması başlamadı. Türknet sitesinden Gigafiber istiyorum diye talep açtık fakat hiç bir sonuç alamadık. Çalışmalar ne zaman başlar @TurkNetDestek

• @TurkNetDestek Merhabalar, Pendik Yayalar Mahallesinde bulunan İBB Mesken Konutları için bir çalışma düşünüyor musunuz? Yaklaşık 400 dairelik bir site ve Telekomun tekelinde bulunuyor. Konudaki haritalandırma doğruysa, siteye 1-2 sokak kalmış olarak görünüyor.

• @kadir1003 Haritada Tuzla Aydınlı aktif gözüküyor imkansız demeyeyim de ya yanlış girdin ya da başladılar haberimiz yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 20 Kasım 2024; 10:25:29 >
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt
    Haberiniz yok diyelim, hayırlı olsun
    İçmeler tarafını yapıyorlar
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Sokak bilgisi verirsen baskın yapayım :)

Esra Sokakta aktif altyapılar var

Toki'lerden başlamışlar o zaman bize gelmesi zor gözüküyor hala  

Bizim mahallede de aynı bir tane siteye gitmiş bırakmışlar

Biz ikimiz bahtsız bedevi 3 firmadan getirmeye çalışıp 0 geri dönüş  Gerçi süperonline yapacak bizim siteye çok istekli değilim onlara da ama hızım 8e kadar düştü.

ben 4’üncüyü de denemiştim ön başvuruda kaldık

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Ben bilgisayara data hattı bağladım başka türlü çalışamıyorum faturanın nasıl olduğunu anlatmama gerek yok  Var olsun Turkcell kazığı  

@TurkNetDestek Tuzla/Aydınlı/Saydam sokağa da bekleriz bak bizi düşürdüğün hallere  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 20 Kasım 2024; 15:9:55 >
    Sizin durum da kötüymüş, en kısa zamanda kavuşursunuz umarım fiber’e
  • TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Hacettepe mahallesi, Altındağ, Ankara.

• Şenyuva Mahallesi / Defne Caddesi Keçiören/ANKARA'da dün akşam yol kenarında turuncu bir kabloyla birşeyler yapıyorlardı ama işlem süreci nasıl ilerliyor? ne kadar sürer aşağı yukarı?

• Zawer56 Z kullanıcısına yanıt

evet hocam bizim binaya da çekilmiş kablolar sabah gördüm aklıma gelmemişti şimdi sizin yazıyı okuyunca anladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rediron

Maltepe Başıbüyük Narlife sitesinde gigafiber 1 yıldır mevcut. Zümrütevler Fuaye Süreyyapaşa sitesi için de çalışmalar 2 gün önce başladı, 2-3 haftaya aktif olacak. Harita güncellenebilir.

GÜNCELLENDİ-Maltepe Zümrütevler Fuaye Süreyyapaşa Sitesi'nde de gigafiber aktif oldu. Maltepe'de sadece Narlife ve Fuaye Süreyyapaşa sitesinde var bildiğim kadarıyla. Haritada bütün Maltepe çalışma devam ediyor şeklinde gözüküyor, o yanlış. Cadde de Türknet'e dair görünür bir şey yok, bir kazı çalışması yapılmadı. Telekom menholleri ve kanalları kullanıldı muhtemelen. Sitelerin başvurusu üzerine sitelere çekildi sadece. Bu yüzden site yönetimi olarak mail aracılığı ile başvurmanız işleri çok daha hızlandırabilir, biz öyle yaptık çokta hızlı sonuç aldık. Kendimde bir sorgulama ile göz attım, Başıbüyük kısmında dediğim gibi Narlife sitesi kalıyor, sanki bir orda var birde Zümrütevler Fuaye Süreyyapaşa Sitesinde var. Rastgele sokaklar seçerek kontrol ettim bazı yerleri, bunlar harici yok gibi, harita biraz yanlış. Kırmızı ile çevirdiklerim Gigafiber olan yerler. Yeşil çizgili yerlerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 21 Kasım 2024; 21:47:36 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.