Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.231
Cevap
51
Favori
153.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kavakpınarda artık çalışma olmayacak yetkili biriyle görüştüm tüm kavakpınarı yapmışlar benim ve çevre sokağıma gelince belediye çalışmayı durdurmuş. O gün bu gündür artık çalışma yok artık vazgeçtim. Yaklaşık 2 yıldır. Gelirse gelir gelmezse başka iss devam. Sağlık olsun.
  • Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Mehmet akif Ersoy

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Bilgim yok. incelediklerim bu kadar.

• ChaosBey kullanıcısına yanıt

zaten güncellendi, Hürriyet/Osmangazi ve 152Evler/Yıldırım kablolar çekiliyormuş

• TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Fırat mah./Buca/İzmir

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Turknet artık Çankaya'da! Alacaatlı mah./Çankaya/Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 8 Kasım 2024; 14:55:33 >

• Bakırköy Yenimahalle’de altyapı kurmaya başlamışlar. Umarım diğer mahallelere de çok vakit geçmeden gelir.

• Yani, sene olmuş 2024. Özel şirketlerden fiber dileniyoruz...

Allah, Türk Telekom'u şuna buna peşkeş çekerek milleti dolandıranların, Türk Telekomu halkı soyma düşüncesi ile yönetenlerin, Türk Telekom'u arpalık olarak kullananların, Türk Telekomda çalışıp da görevini yapmayanların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini engellesin. Ne diyeyim...

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

TTNET simetrik hız yapmadıkça dilenmeye devam edeceğiz maalesef. Atlantisnet, turbonet ve birkaç firma daha görebildim kendi altyapı sağlayan firma ama şuan Türkiye'ye yaymaya çalışan bir Turknet var artık

• mdk404 M kullanıcısına yanıt

Yeni mahallede rastgele bir adres girdim, GigaFiber bölgesindesiniz dedi. Oraya da gelmiş demekki.

İşin ilginci bu GigaFiber neden emlak fiyatlarının ucuz olduğu bölgelerde var anlamadım.

Ataköy, Yeşilköy, Bakırköy gibi emlak fiyatlarının yüksek, oturanların görece varlıklı olduğu yerlede yok.

Heralde nüfus yoğun yerleri tercih ediyorlar...

Ama oradaki insanların kaçının Gigabit hızlarında internete ihtiyacı ve maliyetini karşılama gönüllüğü var?

Emlak fiyatlarının yüksek olduğu yerlerde fiber talebi çok daha yüksek olur. Geliri iyiyse 3 e 5 e bakmaz alır gibime geliyor benim.

Oralara getirmiyorlar ama.

Acaba pahalı yerleri başka firmalar parsellemiş, TürkNet'e sen buralara girme diye izin mi vermiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum...

• vjersin07 kullanıcısına yanıt

Niye? Yerel aKePe zihniyeti mi izin vermemiş yoksa büyükşehir CeHaPe zihniyeti mi izin vermemiş?

Niye izin vermiyor? Sebep ne diye belediyeye (ister kendi portalından ister CİMER den) dilekçe yazın, sorun öğrenin.

Neymiş derleri, niye durduruyorlarmış bilelim... Sizin sokak vebalı mıymış? Tüm sokaklar yapılıyormuş da sizinki neden yapılmıyormuş acaba. Merak ettim.

• Haritada İzmir Balçova Eğitim mahallesi şükrü Tunar yada Ziya Gökalp de GigaFiber var zannettim, sevindim. Akrabalar internet sıkıntısı çekiyordu orada... Araştırınca hiç olmadığını gördüm. Online sorguladığımda Karabağlar'ın bazı kesimlerinde var. Ama henüz Eğitim mahallesinde GigaFiber hiç yokmuş. Keşke olsa tabi...

Yazsam da boş amann neyse boşver

En ucuz internet bile artık çok pahalı, çok fark yok yani iyi reklam ile herkese 500 tl verdirebilirler

yoğun yerde daha çok kişi kullansa daha çok kazanırlar

bunu hesaplamışlardır muhtemelen diye düşünüyorum

ama tabi belediye altyapı vb konusunda da bazı farklılıklar

umarım ben dahil herkese en kısa zamanda gelir

1000 mbps upload mükemmel bir şey, wifi ile o kadar olmasa da 500 falan alınıyor mis gibi hızlıca yüklüyorsun backup alıyorsun atacağını atıyorsun diğer işlerine devam ediyorsun

Taşındığım için gigafiberden tt nin fiberine(millenicom) geçtim

50 mbps upload a alışkın değilmişim ( 1000/1000 -- 1000/50 )

birine bir video gönderecektim :) uploading işareti gördüm whatsappta normalde görmüyordum bile

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bu uploadın fiberde bile suni olarak bu şekilde kısılmasında kimin parmağı ve dahli var ise, Allah onların parmaklarını kırsın inşallah. 🤲🏼 Amin.

BTK'dakiler de doğru dürüst işini yapmıyor ki. "Kardeşim upload fiber de neden 50 Mbit? Bir gereklilik yok ki, sen hayırdır 50mbit yapıyorsun?" diye sormuyor. Saçma sapan 1000/50 gibi tarifelere izin, onay veriyor... Akıl alır gibi değil. İnternette sadece tüketici olalım, üretemeyelim istiyorlar...

Onların da aldıkları maaşlarda benim vergim payına düşen kısmı haram zıkkım olsun, en sevdiklerinin, evlatlarının ilaç parası olsun, en büyük acılarla çırpına çırpına çıksın o paralar kendilerinden inşallah! 🤲🏼 Amin.

Şimdi ya internet için de bu kadar ağır beddua olmaz edilmez diyenler olabilir. Arkadaşlar, kamu işi çok ciddi bir iştir. Herkesin hayatını etkiler. Liyakatsız, ne yaptığını bilmeden, torpille o kadrolara getirilenler, yaptıkları bu saçma işler ile85 milyonun hakkını yemektedirler. Hayat kalitemizi düşürmektedirler. Hem hakkımı(zı) yiyecekler, hem de ses etmeyelim mi diyecekler? Siz kendi payınıza düşen kısmı helal ediyorsanız edin tabi. Ona ben karışamam. Ama benim payıma düşen hak benim değil mi? Ben haram zıkkım ediyorum!

• selamlar. angarada dikmen tarafına gelse keşke. 1000 tl de olsa alır kullanırım.

• Türknet mi bundan sonra asla uzak duralacak bir firma 3 gündür arıza var dendi hizmet alamadım arızayı gidermek yerine isternet sözleşmemi fesh ettiler. 3 gün boyunca bir muhatap yok online işlemler den yazıyorsun arayan soran yok kesinlikle uzak durulması gereken bir firma arıza durumunda muhatap yok uygulama üzerinden kayıt açıyorsunuz adamların gönlü olacakta cevap yazacaklar veya dönecekler. Şuan internetim yok evde beni mağdur ettiler. Zar zor bir müşteri temsilcisine bağlandım ben buradan ayardımcı olamam uygulma üzerinden kayıt açın dönüş yaparlar dedi bende 3 gün oldu hala internetim yok ya çözüm sonun yada iptal edin sözleşmemi dedim geri zekalı çözüm sunamadı ama sözleşmemi hemen iptal etti.

şimdi evde internet yok yokmu bunun bir yaptırımı arızayı çözemeyen bir TÜRKNET aboneliği iptal ederek çözüm buldu.

Çok iyi değilmi sakın sakın uzak durun sinir harbi yaşamak istemiyorsanız.

Ayrıca ucuzda değildi 35 mbps 500 TL ödeme yapıyordum. Şimdi başka oparatöre geçeceğim.

• İstanbul, Bağcılarda her mahalleye Gigafiber geldi fakat bir tek Bağcılar Kirazlı mahallesine gelmedi. Mahallenin etrafı Gigafiberle çevrildi, bir türlü Kirazlı mahallesini fethedemediler. @TurkNetDestek

• FIRAT122 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, web sitemiz üzerinden talebinizi iletip süreci takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hocam, adnan kahveci mahallesine fiber çekiyorsunuz, 50 metre yanımda ki siteye fiber gelmiş ama çevrede ki sitelere gelmemiş. gelme ihtimali % kaçtır sizceTurkNet GigaFiber Altyapı Haritası 

• Sayın TürkNet Görevlileri, Başkan ve Çalışanları,

GigaFiber'i çok istiyoruz, her yere yazıyoruz ve "GigaFiber istiyorum" kampanyasına katıldım. Birkaç arkadaşımı da rica ettim ama henüz gelmedi. Rica ediyorum, İzmir/Konak, Ferahlı Mahallesi, 3516 Sokak taraflarına GigaFiber hizmetini getirmenizi talep ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.