Bilmediğim için soracağim, beylikdüzü adnan kahveci mahallesi ve çevresinde şu an ciddi ciddi gigafiber kullanan var mı ki ? Bilgin varsa lütfen cevaplar mısın.. 10 sene ON, 10 sene adnan kahvecide, gürpinarda, büyükdere caddesi, alpet taraflarında ailemin evleri vardı her sene gigafiber başvurusu yaptım Bizzat gittim uğraştım, her sene de bana bekle gelecek, gelir, gelebilir, gelmesi planda, gelecek ama v.s.v.s. diye geçiştirildim.. En sonunda ailemi oradan taşıdım ve ciddi ciddi bizden sonra geldiyse hüloğğğğğğğğğğ diye bağırasım var.. Kolon hastanesi tarafına geldi mi mesela, veya halk pazarının kurulduğu otopark alanı veya yakınlarındaki yerlere.. Hala duruyorsa Paradise avm tarafına mesela... |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (60. sayfa)
-
-
bizim yanımızda ki parlementerler sitesine gelmiş hocam. sorgulayınca gözüküyor. tabii sadece oraya gelmiş çevremde..
-
Parlamenter binasına gelmesi çok şaşırtmadı aslında, nispeten daha gelişmiş daha derli toplu bir yerdi en son biz bıraktığımızda.. Demek ki oradan yayılacaklar aşağı doğru, o da herhalde bir 5 seneyi daha alır galiba bu gidişle.
Biraz alakasız olacak ama Parlamenterlerin karşısında sera konutlarında yeni evli bir arkadaşımız oturuyordu 2 sene önce falan, bina ile alakalı çeşitli tüm sorunlardan artık bunalmış söve söve terketmişti sera konutlarını.. Hala öyle mi bilmiyorum..
Şu yüzden diyorum, eğer seraya bile gigafiber gelmişse demek ki beylikdüzünde her yere yakında gelecektir..
-
Bursa / Yıldırım / Erikli Mahallesinde 3 5 sokakta Gigafiber sorgusu olumlu. Hacivat deresi ile Deliçay deresi arasındaki bölge komple gigafiber olmmuş bulunmakta. (Ankara Yoluna sınır Mahalleler)
-
Müjde! TurkNet GigaFiber, 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızıyla apartmanına geldi! İnternet hizmetini “İlk 3 Ay %50 İndirimle” kullanmak için sana özel hazırladığımız GİGAFİBERLİOL kodunu üyelik işlemlerin sırasında kullanarak TurkNet GigaFiberli olabilirsin. Üstelik 2.500 TL’ye varan Cayma Bedelin ve Kurulum Ücretin de bizden. Hızlı internetin tadını çıkarmak için ilk adımı şimdi at abone ol: B001turknetİnternet Abonelik Başvurusu — TurkNethttps://turk.net/turknet-abonelik-basvurusu?utm_source=sms&utm_medium=3ay50&utm_campaign=30ekim
Sms geldi ama altyapı sorgulamada bir şey çıkmıyor, müşteri hizmetleri de altyapınız yok diyor ama neden böyle bir sms geldi ki? Sms geldiyse çalışma yapılıyordur gibi bir şey söyledi temsilci, bilgisi olan var mı?
İstanbul / Ümraniye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
buralarda hiçmi yok yoksa kablo çekiliyormu?
-
152 Evler mahallesine drop fiberler çekildi ancak imalat durduruldu. Bi sürelik Yıldırıma daha fazla yatırım yapılmayacak galiba. Şuan Hürriyet mahallesi imalata başlandı.
-
yani şuan bildiğimiz Esenyurt/İstanbul ve Hürriyet/Osmangazi/Bursa olacak
esenyurt 2025 yazına kadar yayılacağını duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esenyurt için geç kaldılar Atlantisnet Esenyurt un %70 ine kendi altyapısını döşedi 1000mbit 350tl...
Her türlü rekabet olsunda TTNET simetrik upload versin, işimize yarar
simetrik olmazsada
100/50
200/100
500/250
1000/500
olsa yine kabulüm artık. VDSL 100 ise kapasiteye göre maksimum upload hızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 5 Kasım 2024; 22:10:23 >
Bugün İstanbul Esenyurt Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bizim olduğumuz bölgeye de kablolar çekilmiş. Binaya kadar fiber kablo döşenmiş. Fakat bir farklılık gördüm. Normalde sokakta Türk Telekon ve Superonline'ın da fiber altyapıları var ve bizim binaların olduğu sırada pop up bitirme kutuları var. Turknet ise bizim sokakda bizim binaların olduğu yere bitirme noktası bırakmamış arka sokakdan bütün binaların fiber kablolarını çekip binalara bırakmış. Bu ilerde bir sorun oluşturur mu? Hız ve ping konusunda. Bir bitirme noktası kaç binaya kadar destekliyor. Karşı sıramızdaki hizada daha az bina olmasına rağmen orada bitirme noktası bırakılmış. Müsait olduğumda fotoğraf çekip ekleyeceğim. @TurkNetDestek
-
Daha bizim olduğumuz bölümde yok. Neyi bekliyorlar bilmiyorum. Normalde bizim kısım E-5 daha yakın ve cazibe noktası ama onlar Esenyurt'un en ücra yerinden altyapı çekmeye başladılar. Garip umarım seneye de onlar gelirler.
-
Haklısınız ama Esenyurt un ücra köşelerinde TTNet bile VDSL veriyordu Atlantisnet ücra köşelerine çağ atlattı resmen 1000mbit 2 aydır sorunsuz kullanıyorum altyapı gelirse kaçırmayın mutlaka WiFi 6 modem isteyin ...
Turnet geldi şimdi. Uzun bir süre onu kullanacağım. Atlantis gelirse ona da daha sonra denerim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın 1000mbit altı veren TTNet utansın...
Hangi mahalle hocam?
Bağcılar 100.yıl mahallesi sokaklara kablolar cekilmeye baslandı... Bilginize
Selamlar, İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi Gigafiber için yaklaşık 6 aydır Planlamaya alındı fakat hiç bir gelişme olmadı. Daha ne kadar beklememiz gerekir? Konu hakkında destek rica ederim.
-
En son Pendik,te Kavakpınar mahallesi milenyum sokakta son buluyor Türknet Gigafiber altyapısı diye biliyorum. Daha yukarılarda Güllübağlara doğru Gigafiber altyapı olan yerler varmı? Kocasinan cami veya botaş parkı oralarda Gigafiber altyapısı olan yerler varmi? Bilgisi veya kullanan arkadaşlarımiz varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zawer56 -- 7 Kasım 2024; 11:20:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X