|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (62. sayfa)
-
-
Bursa Yıldırımda hangi mahallelere Gigafiber getirmeyi planlıyorsunuz?
-
Merhaba iyi günler. Bağcılar 100. YIL Mahallesinde binamıza TurkNet fiber kutusu kondu, acaba ne zaman aktif olur? Kutuya siyah bir kablo dolayıp bırakmışlardı, dün kontrol ettiğimde o kabloyu göremedim. Ve daire içine kadar çekiyorlar mı, yoksa biz mi Yapacağız? Cevaplarsanız sevinirim. Net adres 2172. SOK NO.33 D8 NOT: Halihazırda TurkNet VDSL abonesiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che1667 -- 14 Kasım 2024; 13:15:42 > -
@maxi909 Bakırköy'de Cevizlik ve Yenimahalle mahallerinde kablo çekmeye başladılar bu hafta.
-
Valla ben neredeyse her gün Cevizlik ve Yenimahalle'de dolaşıyorum, hangi sokaklar acaba öğrenebilir miyim?
-
hayırlı olsun bir kaç fotoğraf paylaşırsanız güzel olur @miskindvd nin merakını gidermiş oluruz
-
Elinize sağlık baya fotoğraf var ama keşke kavakpınarda eksik kalan yapmakdıkları sokakları da tamamlasalar. Bekliyoruz yapılmayan sokaklar olarak nasip. -
Yer altı kazısına baya bi para ayırsalar (ayırdılarsa belediye izni) abartıyorum ama tüm Türkiye'ye yayılmak isteyecekler, ama tekel engeli belkide...
şaka gibi
-
Turknet Manisa'ya girdi. Reklamlarda görünce ilk başta yanıltmaca vs. sandım ama @miskindvd hocam direk buldu. Bilerek sansürlemedim çünkü 1-2 sokaktan ibarettir belkide
1.Anafartalar mah./Şehzadeler/Manisa
Peker mah./Şehzadeler/Manisa
Yarhasanlar mah./Şehzadeler/Manisa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 17 Kasım 2024; 10:46:13 >
-
Evimde kullandığım bir internet var. Gigafiber geldi binaya. Kullandığım interneti kapattırmadan gigafiber almak istiyorum. Mümkün oluyor mu ?
-
@kadir1003 Kadir bey merhaba Ankara Çankaya Kızılırmak mahallesine fiber geldi denmiş haritada. Bir hata olabilir mi?
-
-
Merhaba, İstanbul Esenyurt Sultaniye Mahallesi'nde gigafiber gözüküyor. Kontrol ettiğimde görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 18 Kasım 2024; 12:16:22 > -
Harita mahalle bazlı olduğu için mahallede GigaFiber bulunan meskenlerin olduğunu belirtir. Bu her sokakta GigaFiber bulunduğunu belirtmez. Sultaniye Mahallesinde de aktif olan binalar bulunmaktadır. Harita açıklamasını okursanız orada açıklanmıştır. -
Muhtemelen, yatirim yapiliyor, umarim bizede gelir. en son 3-5 ay once baktigimda yoktu.
-
Merhaba, İstanbul, Esenler, Oruçreis mahallesi çevresinde çok uzun zamandır çalışma yapılıyor ve haritada da mavi olarak işaretli. Albayrak Caddesi'ne ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
-
Hocam merhaba,
Hale sizin sokağa çekilmedimi uzun zaman oldu baya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X