Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eak101 , eak101 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.348
Cevap
56
Favori
167.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün benimde dikkatimi çekti bir gezeriz oraları 2 yandan başladılar demek ki içmeler ve aydınlı esenyalı girişi çalışmalar gördüm bugün iş için oralara gideceğim bakalım

• Manisada kullanan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @TurkNetDestek ekibi, Bursa/ Osmangazi Gaziakdemir mahallesi için yaklaşık 1.5 yıldır talep oluşturuyorum. Çevremdeki komşularıma da bu konuda bilgilendirme yaptım ve talep oluşturmaları konusunda yönlendirme yaptım. Öğrenciyim ve aynı zamanda yazılım projeleri geliştiriyorum. Yüksek hızlı internetin hem projelerimde hem de öğrencilik hayatımda büyük bir katkısı olacak. Ama maalesef çok düşük internet hızlarıyla vdsl altyapı kullanıyoruz. Mahallemize ve sokağımıza TurkNet’in gigafiber altyapısını talep ediyoruz, uzun süredir bekliyorum ve takip ediyorum umarım bir gün bizim sokağımıza da gigafiber altyapınız gelir🙏

Çalışmalarınız için teşekkür ederim.

• Bursa/Osmangazi İstiklal mahallesini de ekleyebilirsiniz 10 gündür kablolama işlemleri devam ediyor aralık sonuna kadar aktif olacağı söylendi.

• Orjin mühendislik Üsküdar/Muratreis e fiber kabloları döşüyor ama hangi firma için soramadım. Telekomun altyapısı zaten vardı büyük ihtimal Turknetin altyapısı geliyor.

• Dùn gördüm bzim Apt.gigibayt kutusu koymuşlar, bu binada 1000mps inter vardir diye, ben de bugun Türknete gectim yarin gekip kuracaklar.Suan kullandığım 16-30 mphs hizi 429 TL ye alirken 1000 Mphs hizi 499 TL ye alacağız.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

hangi mahalle?

• Şenyuva Mahallesi/Defne Caddesi Keçiören/ANKARA Gigafiber aktif oldu.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Merhabalar bizim mahallede gigafiber aktif oldu bağlantı yaptırıcam ama ben bu arkadaşını getir kampanyasını anlamadım. Ne kadar bir indirim var hem bana hem davet kodunu paylaşana? Ve ya fatura mı ücretsiz e geliyor ?

• Bağcılar 100.YIL MAH. GigaFiber aktif fakat sadece bizim sokak ve bir kaç sokakta aktif değil sistemde görünmüyor. Bir alt sokakta ve bir üst sokakta aktif ama benim soksğımda sisteme düşmemiş, bunun nedeni ne olabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • resmi haritası 10 yıla gelir galiba :D

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • binamıza yeni 1000 mbps fiber internet geldi kutunun üstünde türknet yazıyor merak ettiğim husus şuan millenicom kullanıyorum 60mbps ben bu fiberi millenicom üzerindenmi alıp kullansam daha iyi yoksa türknetemi geçeyim?
    türknette sanırım telekom altyapısını kullanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alperen.ag kullanıcısına yanıt

kendi altyapısını kullanıyor, düşünmeden geç

ilçe ve mahalle neresi?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Osmangazi- yenikaraman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün itibariyle fiber bağlandı, aktif giga fiber kullanıcısı oldum.

• Che1667 C kullanıcısına yanıt

ilçe ve mahalle neresi?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Bağcılar 100.YIL MAH

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.