|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (58. sayfa)
-
-
Mavişehir mah./Karşıyaka/İzmir
Arap Hasan mah./Karabağlar/İzmir - PLANLAMADA, Kablolar döşenmiş gözüküyor https://www.sikayetvar.com/turknet/turknetin-1980-lerin-kablo-doseme-yontemi
Köşklü çeşme mah./Gebze/Kocaeli - Planlama'dan Gigafiber'e çevirilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 28 Ekim 2024; 16:45:17 >
-
Pendik Güllübağlar mahallesi Gigafiber altyapısı ile ilgili bir bilginiz varmıdir acaba
-
Katkılarınız için teşekkür ederim, en kısa sürede haritaya ekleyeceğim. -
Kadir bey merhaba Pendik Güllübağlar mahallesi ile ilgili Türknet Gigafiber altyapısı ile ilgili bir bilginiz varmıdır acaba? Teşekkür ederim
-
kim bilir bizim bilmediğimiz kaç aktif mahalle vardır.
İstanbulu çok ellemeyeceğim, illaki benim gibi biri vardır orda. Amacım İstanbul dışı yerleri bularak yaygınlığı artırmak, tek bir sokakta olsa bile
rica ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 28 Ekim 2024; 18:47:13 > -
Altınevler mah./Mamak/Ankara
-
İstanbul'u ben didik didik ediyorum, özellikle avrupa yakasını :D
-
Pendikte çalışmalar durma noktasında diyebiliriz herhangi bir ilerleme haberi almadım uzun zamandır, bende pendik’te bekleyenlerden biriyim :) -
Gigafiber abonesi olmayı bekleyen arkadaşlar varsa davet kodumu paylaşayım. Abonelik esnasında bu kod kullanılırsa iki taraf için de 1 ay ücretsiz kullanım imkanı olur :)
DAVET KODU: VMK32JV11XWK
-
Çamlıpınar mah./Buca/İzmir
Şenyuva mah./Keçiören/Ankara?
Marmara mah./Beylikdüzü/İstanbul
Dikkaldırım mah./Osmangazi/Bursa
Gümüşdere mah./Keçiören/Ankara
Çamlıpınar mah./Buca/İzmir
Hüdavendigar mah./Osmangazi/Bursa
Eğitim mah./Balçova/İzmir
Üçkuyular mah./Karabağlar/İzmir
Yalı mah./Karşıyaka/İzmir
Ataşehir mah./Çiğli/İzmir
Yeni mahalle "Mahallesi"/Çiğli/İzmir
bunları unutmuşsunuz hocam. soru işaretini bilerek bıraktım çünkü fotoğraf yok, sadece kutular takıldı dendi ama doğrudur ya
-
En son o taraflara doğru kablolama yaparak çıkıyorlardı ama hareketsizlik mevcut ne yazık ki.
-
Benim kurulumu yapmaya gelen arkadaşa hat çekilecek mahalleler neye göre belirleniyor diye sorduğumda evlerin bitişik nizam olmasına bakılıyor demişti. Malum yerin altından çekmek yerine yukarıdan kablo çektikleri için evlerin bitişik nizam olmadığı mahallelere çekmeleri neredeyse mümkün değil. -
Şehitler mah./Esenyurt/İstanbul - Çalışma var
İstiklal mah./Esenyurt/İstanbul
Orhan Gazi mah./Esenyurt/İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 29 Ekim 2024; 19:53:51 >
-
Türknet forumda yazdığı ve online destekten gelen cevaba göre çıkmaz aya ekipler canı isterse gelip düzeltirler, aynı bizim bina gibi. Çevre bina adreslerini kontrol ederseniz gigafiberin aktif olduğunu görürsünüz. Kablo arızası nedeniyle düşük veya hiç sinyal alamadıkları zaman bu şekilde vdsl görünüyor.
-
Erikli mah./Yıldırım/Bursa
-
Başka bir operatörün fiberi varsa o adrese uğramıyor musunuz..
Aylar önce form doldurup göndermiştim..
Balçova izmir çetin emeç mahallesi..
Superonline ın fiberi var ancak performans alamıyoruz.. Özellikle oyunlarda.. Telekom fiberi de bina girişine kadar var.. Turknet de yemin etmiş getirmemeye.. -
Hepsi eklendi hocam, unutma yok gecikti diyelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X