Merhabalar, metro internet fiyat tablonuzu nereden bulabilirim? |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (56. sayfa)
-
-
Başvuru yaparken gigafiber sorgulamadan değil alt yapı sorgulamadan sorgularsanız 1 yıl boyunca 350 tl kampanyası çıkabilir.Bende yeni geçiş yaptım mahallesine yeni bağlanan arkadaşlar bu yöntemi denesin daha uyguna geliyor
-
Şimdilik her şey iyi, inşallah böyle devam eder .
Bu arada belirtmek isterim göndermiş oldukları modem ZXHN H3601P 2 Çıkış var bu kötü oldu benim için. evde 2 pc ve uydu alıcısı var .
-
İkisinden de sorguladık ancak biri 499.90 diğeri 249.95 yazıyordu. Neye göre belirliyorlar bilmiyorum
-
Ben cat 6 ile 94 mb tan fazla hız alamadım kablo her halde cat 6 yazmasına rağmen değil sonra cat 5 taktım bu hızları aldım
-
-
mahallenin neresi tam olarak göz vakfı'nın oralar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 8 Ekim 2024; 0:2:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günler, bana buğun hem mail olarak hemde sms olarak gigafiber apartmanıza geldi diye müjde diye ileti geldi türknet tarafından ama altyapı sorgulaması yaptığımda bir değişiklik görülmüyor bunun doğru olma payı nedir? Yoksa Türknet aklımızla dalga mı geçiyor mail atarak bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verirse sevinrim.
-
FSM caddesi üstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harita güncellemesini kim yapıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ve bir arkadaş yapıyoruz buyrun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bağcılar fatih mahallesinede kutular takılmaya başlandı isterseniz haritadan güncelliyebilirsiniz
-
-
@kadir1003 hocam Esenyurt Mehterçeşme'de bina içi kutular konulmuş, isterseniz haritayı güncelleyebilirsiniz
-
Güncelleme geldi. Haritaya baktım ekli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 21 Ekim 2024; 18:28:38 > -
Yiğitler mahalleside eklendi. Ayrıca gönderi sahibinin dediğine göre Yıldırım/Esenevler mahallesi de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 21 Ekim 2024; 20:5:18 > -
Türk net Altıparmak Fomara civarında başladıktan sonra Gökdereye kadar güzel gelmiş, helal olsun. Ama Kurtuluş Caddesinin sonuna kadar gelmemişler daha. (Yıldırım belediyesi, kaymakalık vs olan cadde)
Yiğitler Esenevler e bakınca çok şaşırmıştım. Akşam başka mahallelere de sorgulama yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X