Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dgkn_sglmr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.350
Cevap
56
Favori
168.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, metro internet fiyat tablonuzu nereden bulabilirim?

• ottmn kullanıcısına yanıt

Başvuru yaparken gigafiber sorgulamadan değil alt yapı sorgulamadan sorgularsanız 1 yıl boyunca 350 tl kampanyası çıkabilir.Bende yeni geçiş yaptım mahallesine yeni bağlanan arkadaşlar bu yöntemi denesin daha uyguna geliyor

• TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Şimdilik her şey iyi, inşallah böyle devam eder .

Bu arada belirtmek isterim göndermiş oldukları modem ZXHN H3601P 2 Çıkış var bu kötü oldu benim için. evde 2 pc ve uydu alıcısı var .TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası 

• mastec M kullanıcısına yanıt

İkisinden de sorguladık ancak biri 499.90 diğeri 249.95 yazıyordu. Neye göre belirliyorlar bilmiyorum

• teamwork kullanıcısına yanıt

Ben cat 6 ile 94 mb tan fazla hız alamadım kablo her halde cat 6 yazmasına rağmen değil sonra cat 5 taktım bu hızları aldım

• Bursa Yıldırım Sinandede Mh. Bizim binaya kutuyu takmışlar
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NinjaGo N kullanıcısına yanıt
    mahallenin neresi tam olarak göz vakfı'nın oralar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 8 Ekim 2024; 0:2:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler, bana buğun hem mail olarak hemde sms olarak gigafiber apartmanıza geldi diye müjde diye ileti geldi türknet tarafından ama altyapı sorgulaması yaptığımda bir değişiklik görülmüyor bunun doğru olma payı nedir? Yoksa Türknet aklımızla dalga mı geçiyor mail atarak bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verirse sevinrim.

• Straw777 S kullanıcısına yanıt

FSM caddesi üstü

• Harita güncellemesini kim yapıyor?

• FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Ben ve bir arkadaş yapıyoruz buyrun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

hocam bağcılar fatih mahallesinede kutular takılmaya başlandı isterseniz haritadan güncelliyebilirsiniz

• Esenyurt/Mehterçeşme Mahallesine kutular takılmış dün fark ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @kadir1003 hocam Esenyurt Mehterçeşme'de bina içi kutular konulmuş, isterseniz haritayı güncelleyebilirsiniz TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası 

• Güncelleme geldi. Haritaya baktım ekli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 21 Ekim 2024; 18:28:38 >
  • Yiğitler mahalleside eklendi. Ayrıca gönderi sahibinin dediğine göre Yıldırım/Esenevler mahallesi de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 21 Ekim 2024; 20:5:18 >
  • Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Türk net Altıparmak Fomara civarında başladıktan sonra Gökdereye kadar güzel gelmiş, helal olsun. Ama Kurtuluş Caddesinin sonuna kadar gelmemişler daha. (Yıldırım belediyesi, kaymakalık vs olan cadde)

Yiğitler Esenevler e bakınca çok şaşırmıştım. Akşam başka mahallelere de sorgulama yaparım.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.