Bazen atlanıyor sonradan koyuyorlar siz başvurunuzu yapın bilgilendirme yapıyorlar ekipler. |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (55. sayfa)
-
-
Kesinlikle telekom müdürlüğüne gidin bağlı olduğunuz. 24 binalık sokakta sadece 22 bina yapıp 2 bina süründürdüklerini bilirim. İşi şansa bırakırsanız çok beklersiniz. TT'de eve internet geliyor ise sorun yok gözü ile bakılıyor. Benim gelen 60 alabildiğim 35 oda rahat saatlerde.
-
Yok abi Güzelyalı'da gördüm 4 gün önce bina dışı çekim yapıyorlardı. Genel mantıkları havai çekebilecekleri binaların yan yana oldukları yerleri tercih ediyorlar. Tuzla ve tuzlaya bağlı olan yerlerde çok olası değil hepsi yıkılıp siteleşiyor. Süperonline o yüzden Aydınlı'ya girdi ama istersen de sıraya aldık geliyoruz ayağı çekiyor.
TT'ye gelince Pendik müdürlük çok karışık. Eleman eksikleri çok yeni alım yok.
Özel proje kabulleri yok ben zorla ettirdim parayı yatırdım geri iptal edildi genel merkezden.
Şifa komple Gpona çekildi bitireceklerdi önemli yerleri gerisini sonra başvuruya ya da sorunlara göre bakarız dediler.
Kaynarca tarafı komple yapılacak Tip-7 lerin ömrü doldu ve aşırı elektrik masrafları varmış çıkmaya çalışıyorlar birde orada Türknet çalışıyor diye tutuşmuşlar.
Güzelyalı'da yetersiz altyapı yüzünden dönüşümde millete internet veremiyorlar sağlıklı. Adamın sistemde 90mbps çıkıyor verebildikleri 8mbps. Birde orada da Türknet çalışmada oda sıkıştırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 29 Eylül 2024; 21:43:17 >
-
Cuma günü gelen ekip binadaki Gigafiber kutusunun sinyal ölçümünü yaptı ve bana dedi ki "Bugün bütün binalara giriyoruz ve Pazartesi aktif olup abone alımına başlanır" şeklindeydi ancak halen daha ne bir aktivasyon var ne de bir bilgilendirme. Artık beklentiye girmekten vazgeçtim ve aktif olduğu zaman ben bu gigabit hıza erişeceğimi düşünürüm.
-
Bence hiç beklemeyin gelen kişiler aynısını bize de söyledi bizim mahallede aynı şekilde tüm testler yapıldı 20 gün olacak hala aktif edilmedi fakat bizden sonra hat çekilen mahalle aktif olmaya başladı . Başka yerlerde aktif olma süresi 3 ayı geçenler var.
Mahallemizde kablolama sürecinin başlayalı 2,5 ayı geçti İşin en kolay tarafı kablolama ve kutuların takılması fakat aktivasyon işi tam bir karmaşa. Müşteri hizmetlerinin hiç bir bilgisi yok en azından bu konuda bilgi verseler sözleşmem bittiği halde gerekirse bir ay daha beklerim ama hiç bir bilgi yok aktif olunca ararız tek söylenen bu.
Benim bitişiğimde ki mahalle ye bizim mahalleden sonra kablo çekilmesine rağmen mahallede yolun alt kısmı aktif edilmeye başlanmış yarısı yok, benim mahallem onlardan önce işlemlerinin bitmesine rağmen tık yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bursa1963 -- 30 Eylül 2024; 12:56:27 > -
Aradım az önce servis edilebilir durumda değil denerek biz aktif olunca zaten sizi geçireceğiz. Gerçekten bilgi edinmek imkansız olmuş resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri siz bilgisayarda sorgulama yaptığınızda ne görüyorsanız onu görüyor başka bir bilgi vermiyor sonuçta ben bunu zaten görüyorum onun için artık aramıyorum
-
Kavakpınar mahallesindeyim muhtarla konuştum. Türknet çalışmayı durdurmuş bi benim sokağa gelmedi 🤣 ama türk telekom yakında çalışmaya başlayacak dedi. Hayırlısı kim gelse ona geçeceğiz. Konum kavakpınar mahallesi ören sokak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah bir an önce kavuşursunuz, bizim bölgede işleyiş çok kötü çünkü.
-
Aktif oldu sonunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 1 Ekim 2024; 0:32:32 > -
Keyifli uçuşlar -
-
Benimki de dün gece aktif oldu.
Nasipse yarın kuruluma gelecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bursa1963 -- 1 Ekim 2024; 18:46:57 > -
Tebrikler kavakpınar mahallesinde tek gigafiber olmayan sokak ören sokak kaldı biz de bekliyoruz ama daha çalışma dahi olmadı.
kağıthane/sultanselim mah. de hala gelişme yok... geçenlerde yolumun üzerinde diye torun centerdaki türknet genel merkezine gidip orada da mahalledeki durumu anlattım talep açtırdım ama bir Allah'ın kulu dönüş yapmadı.. mahalledeki çalışmayı yarım bırakıp gittiler bizi mağdur ettiler.. Ama her röportajda mahallenin tamamına altyapı getirmeden çalışmaları bitirmiyoruz diye sallıyorlar.
-
mahallemde elektrik direklerini kaldırıp kapının önüne kutu koyuyorlar elektrikle alakalı bunun fiberle bir alakası varmı
-
Teşekkür ederim
-
Keyifli uçuşlar dileriz -
Sayın yetkili soruma cevap yazın lütfen
O değilde; Gigafiber'i iptal ettiğimizde; rüter ve ont iadesinde sıkıntı yaşmayız inşallah.
Şikayetvar'da bayağı bir şikayet var bu iade mevzusu ile ilgili.
Paso sms gitmiş vatandaşa. Şu kadar ödeme yapmanız gerekli diye.
Esasen evden gelip teslim alınsa daha mantıklı.
Ya da depositolu olarak; başlangıçta bedeli peşin alınsa. Geri iade edene para iade; etmeyeninde depositodan düşse.
Bakalım bizim de başımıza gelecek mi? Gülme komşuna gelir başına misali.
Ürperdim birden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X