Bursaya baya bi güncelleme gelecek anlaşılan. Darısı tüm Türkiyeye |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (57. sayfa)
-
-
Beşevler/Konak mahallesi tarafına ne zaman gelinecek artık bıktık ya :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hangi şehirde burası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bursa/Nilüfer hocam
İnşallah hocam.
Bursa'nın Ankara yolu üstü biterse Bursa'da yaklaşık 1 milyon kişiye altyapı sunmuş olacaklar. Sonrasında emek, Demirtaş, görükle taraflarına başlarlar.
Ankara Altındağ Gültepe mahallesine altyapı gelmiş
İstanbul
Küçükçekmece
İstasyon Mah.
Millet Cad.
Hala daha Çekmeköy Taşdelen'de bi hareket yok.
Geçen hafta bina içi kablo bağlantısını tamamladılar önceden altyapı sorgulamada adresiniz için gigafiber planlanıyor yazıyordu bu hafta sorguladığımda normal VDSL olarak gözüküyor. Sinandede tarafındaki çalışmalar iptal oldu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
il/ilçe?
-
Bursa yıldırım sinandede mah.
Şifa mah./Tuzla/İstanbul
Değirmenönü mah./Yıldırım/Bursa
Eryaman mah./Etimesgut/Ankara
Adnan Kahveci mah./Beylikdüzü/İstanbul
Altay mah./Etimesgut/Ankara
Şehit osman avcı mah./Etimesgut/Ankara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 25 Ekim 2024; 19:28:21 >
-
Şeker mah./Etimesgut/Ankara
-
çok şükür keçiören bölgesinden çıkmayı akıl edip bu etimesguta göksudan çok hızlı girdiler. Yeşilovadayım bende dibime kadar geldi bakalım buraya geçecekler mi yenimahalleye doğru mu gidecekler merak ediyorum.
-
Fahrettin Altay mah./Karabağlar/İzmir
Demetgül mah./Yenimahalle/Ankara
Demetlale mah./Yenimahalle/Ankara
Şenyuva mah./Keçiören/Ankara. Dediğine göre kutu konulmuş ama aktif değil. Çalışma devam ediyor denilebilir galiba
Marmara mah./Beylikdüzü/İstanbul
Dikkaldırım mah./Osmangazi/Bursa
Gümüşdere mah./Keçiören/Ankara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 27 Ekim 2024; 23:22:21 >
-
Önce notumu bırakayım : Şikayetvar, çeşitli forum, önceden paylaşılan ama haritada gözükmeyen yerleri ve haritada gözüken mahallelerin komşu sokaklarına bakarak öyle bulabiliyorum. Nerden buluyorsun diyen olursa cevabımdır
Ek not : haritada olanları gözden kaçırarak eklemiştim, sildim. Ama diğer baktıklarım arasında haritada hiç yok
Çamlıpınar mah./Buca/İzmir
Hüdavendigar mah./Osmangazi/Bursa
Eğitim mah./Balçova/İzmir
Üçkuyular mah./Karabağlar/İzmir
Yalı mah./Karşıyaka/İzmir
Ataşehir mah./Çiğli/İzmir
Yeni mahalle "Mahallesi"/Çiğli/İzmir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 28 Ekim 2024; 13:41:24 >
-
Pendik'te Mahallesi'nde Gigafiber internet altyapısına sahip olanlar varmı? Veya mahallesinde çalisma ve planlamada olan varmıdır?
Kavakpınar en yaygın olduğu alan, Üst Kaynarca telekom binasından hakmar askeri şube tarafına kadar belirli kısımlar, Güzelyalı çok kısıtlı bir alanında, Velibaba çok kısıtlı bir alanda yine, Çamçeşme'nin nerede ise yarısı, takip ettiklerim bu kadar.
-
İzmir konak muratreis mah. ne zaman gelecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X