|
TurkNet GigaFiber Bahçelievler Soğanlı’da!
-
-
Sayın Türknet; Soğanlı ama hangi mahalle,sokak,cadde veya binalar faydalanacak ?
-
Merhaba, TurkNet GigaFiber çalışmaları mahalle genelinde yapılmaktadır. Her sokak ve cadde için işlem yapılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 5 Ekim 2023; 14:13:5 > -
Selamlar,
Şişli-Gülbahar mahallesi için bir çalışmanız var mı? Çünkü şu an 35mbit hız alıyorum ve komik hızlar bunlar. Bunun dışında, ekibiniz santral kutusuna not bırakmama rağmen binaya ait eski kabloyla bağlantı yapmış. Haliyle 50 senelik kablo işe yaramıyor, sürekli kopma yaşıyoruz. Müşteri hizmetleriniz de saha ekibini aratmıyor. Çözüm üretmek yerine, geçiştirmeye bayılıyor! Bakalım sizde durumlar nedir, en azından genel merkezden biri ararsa tatmin edici bir sonuç alırız diye düşünüyorum.
Ha bir de, altyapı çalışmalarının sorumluluğu size ait. Eh haliyle.. Ama GigaFiber kullanan da 299 ₺ ödüyor benim gibi 35mbit hız alan da. :) Üstelik GigaFiber kullananlara özel kampanyanız var. Dönüş yapmanızı rica ediyorum. Ama standart laflarla gelmeyin lütfen. Zaten müşteri hizmetleri bu görevi yeterince yapıyor. Çözüm istiyorum.
Hizmet numaram: 943900
-
Merhaba, çalışma yapılan bölgelerin listesi bende bulunmuyor, net bilgi maalesef iletemiyorum ancak adresinizi talep olarak ilettiyseniz bölgede bir çalışma başlatılması durumunda size bilgi verilecektir. Online işlem merkezinden talebiniz için kayıt oluşturabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz gerekli müdahaleyi sağlayacak ve saha ekibi yönlendirecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X