|
TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
önce bütün twitch ve youtube kanallarına verecekler, onlar daha bitmedi. ondan sonra sıra bize gelecek.
para vermek için yalvarıyoruz resmen, rezillik. inşallah tt şu seçimlerden sonra düzelir de böyle firmaları aramayız.
şu an tt'nin düzelmesi, türknet'in evime fiber getirmesinden daha yüksek olasılık.
-
eskişehir yıldıztepe mahllesi çayırlık sokak hala bir gelişme yok mu ?
-
Merhaba, planlı bölgelerde altyapı ve taleplere göre değişiklik olabiliyor. Net tarih iletemiyorum maalesef, dilerseniz PM üzerinden tam adresinizi ve konu linkini iletin. Proje ekiplerinden adresiniz için bilgi alıp size dönüş sağlayabilirim. -
Odunpazarı emek mahallesi planlamada mı?
-
Konu açılalı 2 seneyi geçmiş. TurkNet Eskişehir'in tek bir sokağında dahi yok zaten artık planlama bilgisini de paylaşmıyorlar bence bu gidişle bir 10 senesi var.
-
Merhaba, altyapının uygunluğuna ve taleplerin yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız devam ediyor, adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır. -
-
Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederim GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Süreç olarak bölgeden gelen talepler ve altyapının uygunluğu göz önünde bulunduruluyor. Siz de altyapı talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekibimiz değerlendirmelerini yapacaktır. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktırturk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Eskisehirde sadece Türk Telekom yeni altyapı çekiyor. Superonline ve Kablonet bile sadece bulunduğu sokaklarda hizmet veriyor. -
Kablonet en son emek 71 evler tarafına birçalısma yaptıgını gördüm sessiz kaldıalr sonra. Ha bide 2sene önce odunpazarı belediyesi civarında oldu. Cok agırlar pek dagılmıyorlar
-
Merhaba, eğer adresinizde altyapımız yoksa üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz 🍀
-
Butceleri pek yok hocam maalesef bildigim kadariyla -
Talep etmekle gelseydi keşke -
Şehrin göbeğinde Anadolu Üniversitesine yürüyüşle yaklaşık 2,5km , Espark'a ise yaklaşık 2km uzaktayım hala yoksunuz
binamızda başka bir iss nin kutusu var ama docsis altyapı sadece 100mbps verebiliyor üstünü veremiyorlar , uploadta sürünüyor haliyle .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Ekim 2024; 20:39:0 > -
Kanatlı AVM'nin karşısında, bir sürü türk telekom, superonline gibi bayilerin olduğu caddede oturuyorum, ancak altyapım sadece VDSL destekliyor. Apartmana fiber altyapısı getirmek için ne yapmam lazım?
-
Öyle de oldu. Boyacıoğlu Mahallesindeki yeni sitelere ve eskide yer alan Yenişehir Konakları sitesini bir ayda baştan aşağı fiberleyip gittiler. Bizim sitede de müteahhit tarafından çekilmiş sıfır tesisata kondular :D
Superonline ve TurkNet uyudu maalesef, binaların altyapısı dairelere çekilmiş vaziyete ve fiber dolabına kadar hazırdı. TurkNet'te SOL'de uyudu. Telekom 1 ayda halledip çıktı bölgeden.
Yapacak bir şey yok, FTTH 1000 MBPS abonelik başvurumu yaptım Telekoma bu hafta açılacak bakalım. Mahalleyi komple fiber altyapıya dönüştürüp gittiler. 1000 Daireden fazla konuttan bahsediyorum. Komple site mahallesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 11 Kasım 2024; 11:45:32 >
-
Hayırlı olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X