Şimdi Ara

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam izinlik bir durum yok o işin bahanesi ben belediye fen işleri ile görüştüm onlara herhangi bir başvuru bile yapılmamış. Zaten sorun çıkarak bir tutumları yok onlar da Eskişehir'in berbat internet altyapısının düzeltilmesini istiyorlar bizim kadar. TurkNet'in bütçesi büyük ihtimalle yetmedi.

• kadir. kullanıcısına yanıt
    Oda olabilir sonucta turk telekom kadar buyuk bir firma degil kisi basi 140 tl ile nekadar fiber doşenebilirse yanlis biliyor da olabilirim belediye islerini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Bu yıl yapılacağı başta da pek inandırıcı gelmemişti hocam Türk Telekom ve Superonline da aynı şekilde yatırım yapacağız diyip yapmıyorlar. Türkiye'de Bilişim sektörünün genel tutumu bu şekilde. PR yapıp yatırım yapmamak mevcut kullanıcıdan alabildikleri parayı alıp dükkanı çevirmek. Türk Telekom devletin altyapısını kullanmasına rağmen onların bile kentsel dönüşüm bölgesi olan mahallemize fiber veya vdsl dönüşümü için yaptığım talebe cevapları ben o adrese fiber götürürsem 15 yılda anca kendini amorti eder şeklinde. Yatırımları projeleri planlayan adamların zihniyeti bu olunca çok da beklentiye girmemek lazım.

Rekabet olsa ozaman sizin orayada turk telekom siz istemesenizde fiber koyar ankarada bir ilçede binada gordum hem turknet turk telekom superonline fiber vardi

• Apartman başına 1.5 fiber altyapı düşen İstanbul a yatırım yapmaya devam etsinler. Sadece Büyükderenin en az yarısını kendilerine abone yapabilirler ama haberleri yok sanırım.

Yazıktır başka hiçbir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 30 Mart 2022; 14:25:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yatırımlarımız her bölge için devam ediyor. Çalışmalar tamamlandıkça diğer bölgelere geçiş yapıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Başta 2022 yılı için planlanıyor diyip sonradan tarih vermiyoruz denmesi çalışmaların devam etmediği anlamına geliyor. Aynı durum Sakarya için de paylaşılmış.

Şu an 2022 güncel planlama listesinde yer alıyor ancak bu sene içinde net tarih belirtemeyeceğimi iletmek istemiştim. Çalışmalar devam ediyor ve bu sene içinde tamamlanması öngörülmektedir ancak birçok bölge planlamamızda yer aldığı için hepsi için net tarih iletmemiz mümkün değil.

Merhaba Benim sorum bu şekildeydi: ''Merhaba belirtilen mahalleler için çalışmalarla ilgili bir güncelleme var mıdır proje tarafında? 2022 yılı içinde mi yoksa 2023 yılında mı çalışmaların tamamlanması öngörülmektedir?''

Sizden gelen cevap ise: ''Merhaba, ilettiğiniz bölgeler için henüz bir gelişme bulunmuyor.'' ve ''Hayır, bu bölgeler planlamada yer alıyor ancak çalışma tarihi için net bilgi verilmedi.'' olarak verildi.

Ben açıkça 2022 yılı mı 2023 yılı içinde mi diye sordum fakat siz bu iki tarih için de olumlu cevap vermeyince 2023 sonuna kadar bile tamamlanmayacağı sonucunu çıkardım doğal olarak.

İstanbul dışı çalışmaların süreçleri hakkında ilk çeyrek bitmesine rağmen hiçbir bilgi paylaşılmıyor.

Bize bir bilgi geldiği zaman sizinle mutlaka paylaşacağız ancak şu an net bir şekilde size tarih iletmem doğru olmaz. Sadece planlamada olduğunu iletebiliyorum.
  • Konunun takipçisiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürküDiyarı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelişme oldukça buradan bilgi vereceğim

Evet 2022 yıl sonuna kadar gelir mutlaka diyordular özel mesajla sordugumda şimdi enson 4-5 gün önce proje ekibinden ısrarla sorduklarında 2023 sonuna doğru diyorlar tamamlanır uzattılar olayı belediyeye sorgulattırdıgımda herhangi bir firmanın önüne engel koymadığını yetkili kişidende duydum vatandaşa mavi boncuk dağıtım hayalleri 1-2 sene daha ertelemek bu yapılan.

Son durum nedir yıldıztepe mh. beklemedeyiz. projeden silinmediysek sorun değil 2025'e kadar beklerim yapacak bir şey yok :)))

Merhaba, ekiplerimizden güncel bilgi talep ettim. Dönüş aldığımda sizinle paylaşacağım
    Hocam turk net forumlarından ve buradan takip ettiğim kadarıyla bir süre daha İstanbul-İzmir harici bir çalışmaları olmayacak gibi

Merhabalar, İstanbul ve İzmir haricinde farklı bir çok il planlı iş listemiz arasında yer alıyor.

Merhaba, iş listesinde yer alıyor fakat bu şehirler harici hiçbir yerde fiziksel bir çalışma göremedim sizin bilginiz var ise kablolama vs. ile ilgili paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca planda olan yerleri sorgulayabileceğimiz bir sorgu ekranından bahsediliyordu onunla ilgili bir gelişme var mıdır?

Ne yazık ki şirket kararı gereği altyapı çalışmalarımızı yapacağımız bölgeleri önden paylaşmıyoruz.
    Evet, arka planda bir sistem entegresi üzerinden çalışılıyor ve GigaFiber sorgu sayfası için uğraşılıyor. Şu an çalışma aşamasında diyebiliriz. Bu konuda bir gelişme olursa sizlere bilgi vereceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.