Şimdi Ara

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
11.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, gelen talepleri proje ekibi ile paylaşıyoruz ama değerlendirmesi onlar tarafından yapılıyor. Kesin olarak gelir ya da gelmez diyemiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Gelirse memnun olacağız. Upload, modem seçimi konusunda Superonline bizi çok mağdur ediyor.

• Nowitzer kullanıcısına yanıt
    Altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmadan önce apartman yöneticisiyle görüşüyor musunuz?

Çalışma öncesinde eğer bina izin vermezse ekipler işlem sağlamıyor.

Binada yaşayanlara da soruyor musunuz? Bizim yönetici pek anlamayacağından istemiyorum diyebilir de.

Merhaba, sadece bina yöneticisi ile görüşülmektedir. Eğer yönetici izin vermezse ama siz çalışma talep ederseniz tekrar ekipler bağlantıya geçiyor.
  • Selam,

Listede göremedim fakat

Odunpazarı/Osmangazi mahallesi için çalışma olacak mı?

• Lucifer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Odunpazarı çalışma alanı içinde ancak ilettiğiniz mahalle henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.

Tamamdır geç olsun güç olmasın, bekliyoruz.

• bir gelişme yok sanırım

• Bugün Superonline 1000 megabit başvurusu yaptım. Cuma günü Vodafone taahhütüm bitiyordu. Haftaya pazartesi bağlayacaklar inşallah. 12 ay da bunun taahhütü var. Bari 1 yıl içinde gelse de seneye de gigafiber başvurusu yapsak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi bölge için bilgi almak istediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 2 Haziran 2022; 8:15:14 >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

En iyisi hocam 249 tl şu an bedava, Turknet en erken 2024 sonrası gelecek gibi duruyor Eskişehir'e. Türk Telekom zaten altyapı genişletme yapmıyor, şu an sadece Çamlıca ve Emek tarafında dönüşüm yapıyorlar. Bu arada Superonline sokakta mevcut ve binada yoksa Linkedin'den Murat Erkan Bey'e yazarsa olmayan arkadaşlar 532 numarasından arıyorlar binaya çekmek için.

• kadir. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Bi simetrik ve daha ucuz gigafiber değil ama elimdeki en iyi seçenek bu şu anda. Vodafone 100 megabitten devam fiyat olarak 122 lira teklif verdi. Superonline zaten 200 liraya yakın. 249 TL bana çok gelse de f/p oranı hepsinden yüksek maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek Helal olsun. Adamlar en azından yatırım yapıyorlar, hemde gigafiber türktelekom bir gram yatırım yapmıyor sadece lansman ve reklam yapıyor. Vdsl bir yatırım değildir bu arada eski sistem...

ben yıldıztepe mh. deyim.

2022 planında diyorsunuz okey de başka hiçbir bilgi yok.

6 aydır ses seda yok başlıyoruz ediyoruz vs.

deseniz ki 2023'e 2024'e sarktı ona göre taahhütümüzü yenileyeceğiz.

evet kadir bey emek ve çamlıca yoğunluklu çalışılıyor hatta yeni taşındığım eve ÇAMLICA bağlatmaya çalışıyorum 25 marttan beri ama yok nisan sonu yok mayıs sonu derken hazirana kadar geldik şimdide haziron sonu diyorlar yalan değilse eğer (pek umudum yok) YENİ BİNA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarsel J kullanıcısına yanıt

Ben görüştüğümde 2 ay önce Çamlıcayı ve Emek mahallesini bitirmeye çalışıyoruz demişlerdi. Bu mahalleler bitmeden Ertuğrulgaziye geçemeyiz diye ilettiler. Herkese bir bahane sunuyorlar sanırım. Eskişehir olarak en yavaş işleyen il müdürlüğü bizde sanırım. Bizim bina da 2018 yılında yeni yapıldı ve adsl i bile 24 ayda çektiler kapı önünden. Fiber için 4 yıldır başvuruyorum araya sokmadığım yazmadığım yer kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir. -- 2 Haziran 2022; 14:5:0 >

Ben nisan ayında Twitterdan yusuf kıraç beye özel msj yazmıştım uzun bir şekilde kendimi tanıtan ve sorunumu ileten bir msj dı cevap olarak sadece 👍 geldi :) ertesi gün eskişehir merkezden aradılar kazı işlerine bakan müdürmüş tanıttı kendini neyse dedi ben ilgileneceğim konuyla yukarıya yazmadın diyor :)) dedim peki allahtan bilgi aldığımız 1. Mevki biri var telefonun ucunda ama şu bi gerçek tabiki işler geç yürüyor geç 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.