< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 2 Haziran 2022; 14:51:49 > |
TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Sokağınızda gpon fiber olan bina varsa kesin gelir hocam, bende umut da yok proje için bütçe onayına gitti Genel Müdürlük onaylamadı bu sefer. Akıl erdirmek mümkün değil şu Türk Telekom'a.
-
ben de turknet gelene kadar onu düşünüyorum. 170 tl'ye 200 alıyorum 1.5 yıl taahhütüm var şu an +80'e değer mi ki?
-
2 sene içinde Turknet de gigafiberi 250 den aşağıya satmaz bence hocam, sürekli oyun vs indiriyorsanız bence değer
-
Çankaya mahallesi Kılıçlı sokağında oturuyorum yeni inşa edilen binalarda ne zaman gigafiber gelir ? @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz? -
Çankaya mahallesi kılıçlı sokak odunpazarı
-
Henüz ilettiğiniz bölge planlamada yer almıyor. Sitemiz üzerinden talep olarak adresinizi iletebilirsiniz. -
İyi Günler; Büyükdere ve Yıldıztepe plan dahilinde olduğunu okudum.
Tam iki adres arasında kalan " Göztepe Mahallesi " için plan durumu nedir? Bir tarih varmıdır? Hali hazırda yalnızca süperoline fiber kutu mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 4 Haziran 2022; 4:19:12 > -
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi üzerinden paylaşabilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
iyi günler;GÜndoğdu mahallesi plan dahilinde midir ? ne zaman plan dahiline alinir ? alt yapımız çok kötü gelirseniz ilaç gibi olur . Odunpazarı/Eskişehir
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim.
-
merhaba eskişehir odunpazarı arifiye mah için altyapı çalışması bulunuyor mu?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇
-
Merhaba @TurkNetDestek bir gelişme mevcut mu? Turknet VDSL'e geçtim sizi bekliyorum.
Şu mahalleler hala planlamada mı?
Planlama dahilindeki Mahalleler:
Tepebaşı:
-Ertuğrulgazi (Nüfus:16.980)
-Çamlıca (Nüfus:45.443)
-Batıkent (Nüfus:30.878)
-Eskibağlar (Nüfus:6.321)
-Yenibağlar (Nüfus:15.419)
-Bahçelievler (Nüfus:11.344)
Odunpazarı:
-Yıldıztepe (Nüfus:13.578)
-Büyükdere (Nüfus:29.307)
-
Merhaba, planlama ve aktivasyon süreçleri değişiklik gösterdiği için nety lokasyon bilgisi artık iletemiyorum. Sitemiz üzerinden adresleri talep olarak iletebilirsiniz.
-
TurkNet planlamada olan mahalleler için bilgi vermediği için listeyi kaldırıyorum. Millete umut dağıtarak bedavadan reklam yapıp milletin bilgilerini toplama stratejisi tutacak mı bakalım.
-
Arkadaşlar adresimi sorguladığımda 20 hafta sonra gigafiber evinizde yazıyor. İsterseniz siz de kontrol edin bakalım durumlar nedir.
Eskişehir Odunpazarı Yıldıztepe Mh. oturuyorum aktif turknet aboneliğim mevcut. Gigafiber gelecek midir son durum nedir acaba?
-
Nerede yazıyor böyle bir ibare ekran resmi atarmısın merak ettim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X