< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (7. sayfa)
-
-
bizim sokak dağıtım kutusu pazartesi geldi montaj yapıldı duvara sabitlenmesi bekleniyor sokaktaki bina içi kutu kimseye gelmedi
-
-
sıra ile kutusu olmayan bina içine kutu takıyorlar çogu yerde dağıtım kutusu takılmış demekki
-
-
Bende oyle dunusuyorum gelen ekipler 15gun icinde basvuru yaparsiniz dedi zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çünkü bekleyenler oldugu için öyle söylüyor ama altyapı sorgulamasında 1000 mb görünse bile kuruluma gitmiyorlar şuan mahallede ne kadar başvuru bekleyen var bilinmiyor
bu ay sokak ve bina içi kutuları takmakla uğraşırlar ekimde kurulum bekleyen yerleri bitirirler
-
Montaj ekibinden bilgi aldım kazım karabekir mahallesi ana trafo takılmış aktivasyonlar verilmiş son sokak dağıtım kutusu takılmış herşey tamamlanmış bina içi kutu takan kişi de yakınlardaymış ay sonuna kalmaz aktif olur dedi çok az kaldı yolun sonu 1000 mb 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yine de o süreyi biraz uzatın ne olur ne olmaz.
-
Mahallenin yarısında bina içi kutu var bu ay biter en geç ekimde kavuşuruz
Simdiden hayirli olsun o zaman :)
-
hayırlı olsun umarım bizimkisi gibi sinyal yok demezler
-
Sticker işi iyi olmuş. Telekom kutularında da vardı bunlardan ama zamanla sökülüyor veya üzerine başka şey yapıştırıyorlar. Belirli aralıklarla yenilenmesi lazım esasen, çünkü bunların üzerine başkaları kendi telefonlarını yazıyor internet için arayın gibisinden.
-
Mahalledeki kutular bugün itibariyle takıldı. Duvar montajları yapıldı benim bulunduğum bina içerisinde kutu takıldı, kablo çekildi ama kablo montajı yapılmadı. yer karlıtepe mahallesi
-
Karadeniz Mah. icerisinde internet kesintisi yaşayan var mı? Bu sabah gitmiş.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımızın ve ekiplerin kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Kazım karabekir mahallesi bir gelişme varmı.
Sizin altyapida 1000mbps gozukuyor mu suan
Var 2 3 kişi aktif edildi kullanıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X