Şimdi Ara

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
12.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

site değilde normal bir apartmanda oturuyorum 9 eylülde başvurdum hala kurulmadı sinyal yok dediler ama başka daireye kurulum yaptılar, açıkcası şans işi tamamen..

• Ogrendigim kadariyla kurulumu bekleyen bir ton insan varmis. Bizde 5 gun oldu arayan niye yok diye soruyoruz, cahilligimi mazur gorun, aliskin degiliz boyle seylere.

Sanstan ziyade kurulum yapacak kisiyi bulmak lazim. Adami bulduktan sonra bir sekilde erkene aldirilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami bölgesine ne zaman gelir acaba?

• YunTi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber aktivasyon işlemleri yoğunluk nedeniyle kademeli olarak yapılıyor. Ekiplerimiz en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek gigaFiber hizmetinizi aktif edecektir.
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.

• TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ

@TurkNetDestek İyi çalışmalar TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ 

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Burası neresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet siteden sorguladiğimda aktif görünüyor :) hemen başvuruyorum sol dan geçiş yapacağiz

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Gaziosmanpaşa / Merkez Mah.

• yşahin kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ben hala bekliyorum :) sitede hala gozukmuyor :(

Edit: tekrar baktim bende de aktif olmus ;)))

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 1 Ekim 2022; 14:46:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz
  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt
    Aktif olmasına Çok sevinme kurulum ekibi ne zaman gelirse artık bir ayda bekleyebilirsin bir hafta da bekleyebilirsin

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Ben bu yaziyi gordum ya o bana yeter :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz
  • Merhabalar, bu yılın başında binama gigafiber siyah kutu geldi. Altyapı var gözüküyor sorgulamada. Başvuru yaptım sanirim daireye kablo çekilmesi lazım. Ne kadar sürer. Hürriyet mahallesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Against Me kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel olarak aktivasyon süreci 2 ila 6 gün sürüyor. Bu süre içerisinde hizmeti aktif ediyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam ekipleriniz 6 gün içinde kuruluma gitmiyor yanlış bilgi vermeyin bizim mahallede 22 gün sonra kuruluma gelmişler ortalama 1 ay bekletiyorsunuz 6 gün içinde kurulum yapılan hiç görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, genel olarak aktivasyon süreci 2 ila 6 gün sürüyor. Bu süre içerisinde hizmeti aktif ediyoruz.
    Teşekkür ederim. Aplikasyonunuza kimlik fotoğraflarımı yükledim ancak ana sayfada hala eksik diyor. Belgelerim kısmında yüklenmiş gözüküyor.

• Against Me kullanıcısına yanıt

oim de sorun var herkese aynı yazıyı gösteriyor bendede yüklenmemiş görünüyor ama elimize ulaştı diye yazı geldi temsilciyede sordum sorun yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

oim de sorun var herkese aynı yazıyı gösteriyor bendede yüklenmemiş görünüyor ama elimize ulaştı diye yazı geldi temsilciyede sordum sorun yok dedi

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ

Güncel alt-yapı böyle. Gigafiber kutusunu bağlamışlar dışarıdan aktif sanirim. Sadece daireye kablo çekmek gerekiyo herhalde. Bilenler aydınlatabilir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.