hangi mahalledesin siyah kabloyu düzgün sarması gerekiyordu sallama iş yapıp gitmiş kutuyu takan kişi |
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (10. sayfa)
-
-
Hürriyet. Ali fuat başgilin ordayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 3 hafta sonra gelecekmiş gibi düşün ona göre bekle 6 günde hizmet aktif ederiz yazdıgına bakma bizim mahallede bile çogu kişinin aktif olmadı az kullanan var
-
Bu gün 3 gün oldu haber yok. Aradım bizden haber bekleyin dediler Yer: kazım karabekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yşahin -- 2 Ekim 2022; 14:10:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazımkarabekirdeyim bende 9 eylülde abone oldum telefonda 48 saatte kurulum dediler burda da 6 gün diyorlar ama gel gör ki 23 gün oldu bağlanmadı :))
-
2 3 hafta sonra gelecekmiş gibi düşün ona göre bekle 6 günde hizmet aktif ederiz yazdıgına bakma
-
Merhaba, bölgedeki ekiplerin yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Ekipler gelmeden önce iletişime geçecektir. -
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek bilgi verebilmem için müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? -
yogunluğa göre değişebiliyorsa ozaman 6 gün içinde hizmetiniz aktif ediyoruz diye yazmayın ozaman insanları beklenti içine sokuyorsunuz 3 haftadır kurulum bekleyenler var
-
-
evet hangi mahalledesin
-
Ben Eyüp İslambey de oturuyorum, evin 2 sokak yukarısı Karlıtepe mahallesi. Bugün pazara giderken gördüm. Bende gifafiber istiyorum diye siteden başvurmuştum. Karlıtepe geldiyse vizede 1 yıla kalmaz gelir herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu anda Eyüp Sultan bölgesinde çalışıyorlar zaten yakında bina içi kutu takarlar
İslambeyde görmedim. Hangi mahallelerde var suan çalışma?
Dağıtım kutusunu hazırlayan ekip bana Yeşilpınar'da çalışmaların devam ettiğini söylemişti
hocam islambey ile yeşilpınar arasında gaziosmanpaşa var değişik bir olay ama ortalarında gaziosmanpaşa karlıtepe mahallesi bulunuyor bu iki mahallenin :D
-
Daha ilginci benim 4 bina yukarısı Karlıtepe, ben islambeydeyim 😁
benim üst sokak yeşilpınar ben kazımkarabekirdeyim
-
Karadolap mahallesinde ben göremedim hocam hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X