türknet sadece ont vermiyor modem + ont veriyor gpon ont den modeme takacaksın modemin girişlerini kullanacaksın |
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (11. sayfa)
-
-
Alttaki foto modem degil ont cihazi hocam o cihaz fiber kabloyu ethernet cikisi olarak veriyor ve sizde router cihaziniza takiyorsunuz. Turknet Zyxel VMG3625 modem i veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar türknetten bayan aradı yarın için müsaitseniz randevu oluşturacağım dedi yarın öğlene kadar geleceklermiş telefona sms te geldi sonunda fibere kavuşuyorum :)
Merhaba, TurkNet kurulum isleminiz icin ekiplerimize randevu tarihiniz iletilmistir. B001
-
Oooo cok iyi umarim gelirler :) bende aramalarini bekliyorum
Karlıtepe mahallesi olarak bizimde aktif gözükmeye başladı. Bende gerekli başvurumu yaptım.
-
Merhaba, sizin adınıza çok sevindim Şimdiden keyifli kullanımlar -
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim -
yarın hız testi ile kutlama yapıyoruz pasta keseriz :D
-
Hadi hayırlısı dört gözle bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydi hayirlisi. Hiz testlerinizi bekliyoruz.
Basvurudan kac gun sonra aradilar sizi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 eylülde başvurdum bugün aradı
Nasil bir istir bu arkadas. Anlamadim gitti.
Ben 25 eylulde basvurdum hala tik yok.
Aciklama bekliyoruz Turknetdestek adam yan mahallemde oturuyor, benden sonra basvuruyor, benden once kuruluma gidiliyor neden? Neye gore sira veriliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Bunlar böyle kafasına göre yapıyorlar her işi bende 9 eylülde abone oldum hiç bir şekilde gelen giden olmadı. :)
-
@XpressMusic34 @Ö1f1 @emze52 @helll_599 @TurkNetDestek
kavuşma gerçekleşti gigafiber exclusive kullanıyoruz
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Bize niye gelmedi?
2 kez destek kaydı açtım destek kaydı şu an kapattılar. Yeniden destek kaydı açmayın dediler sizi alacağız bekleyin dediler kaç gün oldu aramadılar. Beklemekten ağaç olduk.
Hayirli olsun cok iyi bir hiz gule gule kullanin. Biz hala ekiplerin aramasini bekliyoruz 😭 @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 4 Ekim 2022; 13:42:48 >
Merhaba, dönüşüm işlemlerinde ekipler sırasıyla arama yaparak randevu alıyorlar. Yoğunluk olması nedeniyle aksaklık yaşanabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X