modem yazılım güncellemesi yapıldı performans artışı görüldü gigafiver exclusive |
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (12. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun bakalım bize ne zaman randevu verecekler beklemeye devam.
-
Kurulum listesi varmış o listeye göre evlere gidiyorlarmış bugün Kazım Karabekir Karayolları Merkez Mahallesi'nde kurulum yapılacak dedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmmm bize ne zaman gelecek acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o listede 25 gündür yokuz yaa hahaaha
-
Beklemeye devam edeceğiz illa bize de bir sıra gelir. Size kurulum ücreti yansıtıcaklar mı?
-
Normalde yeni abonelerden 249 TL kurulum ücreti alınıyor Ben web sitesinin verdiği bir aylık kodu kullandığım için kurulum ücreti ödemiyorum bir ayda bedava kullanacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ohh miss gibi valla turknet bize de verse de biz de kullansak :)
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.
-
Mevcut abone olup geçiş başvurusu yapıp randevu alabilen var mı? Gaziosmanpaşa için beklemeye devam ediyoruz.
-
Hayir halen aramalarini bekliyorum
Siz ne zamandır bekliyorsunuz. Aynı gün yeni abone olan arkadaşımın kurulumu bugün yaptılar. Eski abonelere nasılsa fatura kesebilecek bir hizmet verdiklerinden çokta acele etmiyorlar.
-
Bugun 3.gun gercekten sanirim dediginiz gibi bir olay var 🤣🤣 mesaj attigimda ise ekipler sizi en kisa surede arayip diyip gecistiriyor musteri hizmetleri
Merhaba, kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
56540910
bekliyoruz bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
56576623
bende bekliyorum.
-
hocam selamlar öncelikle güle güle kullanın.
benim sokakta her ne kadar hiç çalışma olmasa da olur da birgün abone olursak, bina içi ve daire içi kurulum, kablolama hakkında da bilgi verebilir misiniz.
-
Hizmetinizi kontrol ettiğimde net uzmanımız dönüşüm ekibimize bilgi vermiş. Mümkün olan en kısa sürede iletişime geçecekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X