|
TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (13. sayfa)
-
-
Destek kaydım 56563445 ve 56504154
Merkeze Haber ver, erken gelip gigafiber yapsınlar.
Beklemekten yoruldum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yşahin -- 5 Ekim 2022; 23:12:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, dönüşüm işlemleriniz için ilgili ekibimize bilgi verdik ama yoğunluk olması nedeniyle gecikmeler olabildiğini ve sırasıyla işlem yapıldığını ilettiler. -
Bugun 4.gun oldu ve hala bekliyoruz 😭
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün ben ulaştım kendilerine sinyal sorunumuz varmış düzelince ekip arayacakmış vs. dediler. Nasıl sinyal sorunu bilmiyorum aynı bina içerisindeki yeni aboneye bağlantı yaparken sinyal sorunu olmuyor.
-
Kolpa yine oyaliyorlar bizi :)
Haftaya kadar bekleyeceğim sonra iptal edip eşimin üstünden yeniden başvurucam bakalım o zaman sinyal düzelecek mi :)
-
türktelekom 1 günde gelip çekiyordu, 1 hafta oldu ne arayan var ne soran ? İptal şansımız var mı acaba başvurudan sonra. internetsizim 1 haftadır
-
Türk Telekom'un saha ekibi genellikle özellikle fiber ekipleri çok hızlı başvurudan 24 saat bile geçmeden kurulum ve arızalara baktığına sahit oldum. Başvurudan sonra iptal edebilirsiniz evet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrismX -- 6 Ekim 2022; 18:36:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı şekil bizede söylediler 1 aydır bekliyoruz xD
-
Mevcut abonelerden nasılsa bir ücret alınıyor onun için hiç acele etmelerine gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan mevcut turknet abonesi olan gigafibere geçiş bağlantı ücreti 249tl. alacakmı.
bizim durumumuzda ki bir arkadaş btkya yazıp yaptırmış bizdemi öyle yapsak diyeceğim de.... firmaya zorla hizmet yaptırmak içimden gelmiyor artıkk :D
-
Sorsan ilk öncelik mevcut aboneler diyorlar gelde inan. Aynı bina içerisindeki yeni abonenin kurulumu bir gün sonra yapıldı. Ben sorduğumda da bölgede sinyal problemi varmış onu beklemem gerekiyormuş :) kim ne yerse modundalar.
-
yok hocam alınmayacakmış destek üzerinden iki kere sordum.
-
Sizi bilmem ama ben bu durumdan cok sıkıldım. ayrica biz kurulum parasi vercek miyiz?
Edit: simdi mesajinizi gordum almayacaklarmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 7 Ekim 2022; 0:6:2 >
Aylardır kablodur kutudur bekledim. Şimdi de yoğunluk bahanesi ile beklemeye devam ediyoruz. Saldım artık illa bir gün verirler.
-
Merhaba, dönüşüm işlemlerinde sizden bir ücret almıyoruz. -
Bu gün 9 gün oldu ne arayan var ne gelişme yok.
Türkcell olsa en fazla 2 gün bağlar.
Fatura kesebilecek bir hizmet veriyorlar onun için acele etmeye gerek görmüyorlar ne zaman verirsek o zaman kullanırsınız düşüncesindeler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X