Şimdi Ara

TÜRKNET GİGAFİBER GAZİOSMANPAŞA KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin hizmetinizi de kontrol ettiğimde dönüşüm ekibimize bilgi verilmiş. Dönüşüm işlemlerinde yoğunluk olması nedeniyle aksaklıklar olabiliyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydım 56563445 ve 56504154

Merkeze Haber ver, erken gelip gigafiber yapsınlar.
    Beklemekten yoruldum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yşahin -- 5 Ekim 2022; 23:12:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dönüşüm işlemleriniz için ilgili ekibimize bilgi verdik ama yoğunluk olması nedeniyle gecikmeler olabildiğini ve sırasıyla işlem yapıldığını ilettiler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugun 4.gun oldu ve hala bekliyoruz 😭

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet177 M kullanıcısına yanıt

Bugün ben ulaştım kendilerine sinyal sorunumuz varmış düzelince ekip arayacakmış vs. dediler. Nasıl sinyal sorunu bilmiyorum aynı bina içerisindeki yeni aboneye bağlantı yaparken sinyal sorunu olmuyor.

• AnorieL kullanıcısına yanıt
    Kolpa yine oyaliyorlar bizi :)

Haftaya kadar bekleyeceğim sonra iptal edip eşimin üstünden yeniden başvurucam bakalım o zaman sinyal düzelecek mi :)

• türktelekom 1 günde gelip çekiyordu, 1 hafta oldu ne arayan var ne soran ? İptal şansımız var mı acaba başvurudan sonra. internetsizim 1 haftadır

• Against Me kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un saha ekibi genellikle özellikle fiber ekipleri çok hızlı başvurudan 24 saat bile geçmeden kurulum ve arızalara baktığına sahit oldum. Başvurudan sonra iptal edebilirsiniz evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrismX -- 6 Ekim 2022; 18:36:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynı şekil bizede söylediler 1 aydır bekliyoruz xD

• emze52 E kullanıcısına yanıt
    Mevcut abonelerden nasılsa bir ücret alınıyor onun için hiç acele etmelerine gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan mevcut turknet abonesi olan gigafibere geçiş bağlantı ücreti 249tl. alacakmı.

bizim durumumuzda ki bir arkadaş btkya yazıp yaptırmış bizdemi öyle yapsak diyeceğim de.... firmaya zorla hizmet yaptırmak içimden gelmiyor artıkk :D

• emze52 E kullanıcısına yanıt

Sorsan ilk öncelik mevcut aboneler diyorlar gelde inan. Aynı bina içerisindeki yeni abonenin kurulumu bir gün sonra yapıldı. Ben sorduğumda da bölgede sinyal problemi varmış onu beklemem gerekiyormuş :) kim ne yerse modundalar.

yok hocam alınmayacakmış destek üzerinden iki kere sordum.

Sizi bilmem ama ben bu durumdan cok sıkıldım. ayrica biz kurulum parasi vercek miyiz?

Edit: simdi mesajinizi gordum almayacaklarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 7 Ekim 2022; 0:6:2 >

Aylardır kablodur kutudur bekledim. Şimdi de yoğunluk bahanesi ile beklemeye devam ediyoruz. Saldım artık illa bir gün verirler.

Merhaba, dönüşüm işlemlerinde sizden bir ücret almıyoruz.
  • Bu gün 9 gün oldu ne arayan var ne gelişme yok.
    Türkcell olsa en fazla 2 gün bağlar.

Fatura kesebilecek bir hizmet veriyorlar onun için acele etmeye gerek görmüyorlar ne zaman verirsek o zaman kullanırsınız düşüncesindeler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.