Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbuldaki binamıza yakın zamanda Gigafiber bağlandı, bina içinde kutu var ve adresten sorgulamada çıkıyor. Türknet'in sitesinden okuduğuma göre Gigafiber için kurulum ücreti, modem ücreti vs. ödenmiyormuş ve aylık 99 ₺ sabitmiş.

Acaba sürpriz bir ücret çıkar mı mesela bir ay 2 katı fatura gelmesi gibi yoksa kesin 99 ₺ sabit mi?

Şu an Kablonet kullanıyorum altyapı fiber değil klasik kablo tv altyapısından internet geliyor, şu an ki internete göre yurtiçi ve yurtdışı ping değerleri nasıl olur?

Yurtdışındaki sunucularda indirme hızı 1000 Mbit'ten 100 Mbit'e düşüyormuş doğru mu?

• gigafiberi olup geçmeyenin aklından şüphe ederim, tabi kendi kararıdır kullanıcının, gidip başka firmalardan kazığın kralını yemek isteyebilir doğal hakkıdır, ama gidip türknet alıp hayatının en doğru kararını da yapabilir, bence sizde kazıkdan hoşlanacak bir tip yok, geçin gigafibere rahatınıza bakın ;)
  • hiç düşünmeden geç derim bulunmaz nimet.Sürpriz fatura gelmez ancak yakın zamanda zam gelmesi lazım tüm tarifeler 1 yıl önceki fiyatlarda muhtemelen gallavi bir zam gelir bu aylarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışı hızları düşmüyor, kim çıkarıyor bunları merak ediyorum. Türkiye'de%1'lik şanslı kesimin ulaşabildiği bir altyapı bulmuşsunuz, sevinin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt

Anladım, umarım diğer zamlardan düşük tutarlar. Geçmeyi düşünüyordum, tam da taahhüt bitimine yakın altyapı geldi.

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt

Baya şaşırdım zaten görünce. O zaman büyük ihtimal geçiş yapacağız. Acaba ping değerleriyle ilgili bilginiz var mı?

• Ferstrom kullanıcısına yanıt

Pingler kablonetten her türlü düşük olur. DOCSIS yerine gerçek fibere (FTTH) geçtiğiniz için kafadan 7-8 ms düşüyor. Kablonet genelde Superonline omurgasıyla çalışıyor, Superonline ping konusunda hiçbir zaman iyi olmamıştır. Turknet o konuda da üzmez, çoğu rotada daha da iyidir. Düşünmeden geçin.

• TurkNetin pingleri her zaman diğer firmalardan iyi oluyor

• gigafiberi olup geçmeyenin aklından şüphe ederim, tabi kendi kararıdır kullanıcının, gidip başka firmalardan kazığın kralını yemek isteyebilir doğal hakkıdır, ama gidip türknet alıp hayatının en doğru kararını da yapabilir, bence sizde kazıkdan hoşlanacak bir tip yok, geçin gigafibere rahatınıza bakın ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.