Şimdi Ara

Türknet Gigafiber iç tesisat hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ben Türknet VDSL kullanmaktayım fakat bina içi tesisatındaki kabloların hasar görmüş olmasından dolayı internet bağlantım şuan tümüyle gitmiş durumda.

Sizlere sormak istediğim hazır kablo değiştirmem gerekirken binadaki ankastre kutusuna değilde fotoğraftaki kutuya eski telefon kablosu yerine kaliteli bir CAT6 kablosu çeksem gigabit internet alabilir miyim?

(Türknet kendisi kablo çekiyor fakat duvarın delinmesi gerektiğinden kablolamayı kendim temiz bir şekilde yapmak istiyorum.)

Türknet Gigafiber iç tesisat hk.

• Hocam fotoğraftaki kutu Turknet'in fiber dağıtım kutusudur. Buna CAT kablo çekilemez. Bu kutudan sadece fiber kablo dağıtım yapılır. Dolayısıyla gigabit hız almak istiyorsanız Turknet ekiplerinin kablo çekmesi gerekiyor.
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

Tamamdır, teşekkür ederim.

• Mchtk. M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Gigafiber aktifse destek merkezinden geçiş talebi oluşturun 1-2 gün içinde gelip tüm işlemleri ücretsiz yaparlar fiber için ont ve router da verecekler.

• Merhaba, binanıza bize ait GigaFiber kutusu takılmış. Online işlem merkezinden kamapnaya değişikliği kaydı açarak dönüşüm talebinde bulunabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.