Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.922
Cevap
24
Favori
122.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahçelievler mah. Bursalı Tahirbey sok gigafiber hizmeti varmı acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muşkaralı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba @TurknetDestek İstanbul Beylikdüzü yakuplu Mahallesi 54 sokak gigafiber planlamanız var mı?

• Arkadaşlar evine internet bağlatmak isteyen ya da operatörünü değiştirmek isteyen varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi? ihtiyacım var da

• Gabrien34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Üst sokaklar da Çağdaş pano saha dolabını gördüm genellikle gigafiberi çağdaş pano ile dağıtıyorsunuz diye biliyorum . gigafiberi yani ve o sokaklar da 100dowland veriyorsunuz emin misiniiz bahçelievler Yenibosna zafer mahallesinide gigafiberi de çağdaş pano ile veriyorsunuz çünkü

Adresinizde yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmeti olabilir. Tam adresinizi ve konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız? Altyapınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim.

Merhaba, Bayrampaşa Altıntepsi mahallesi planınızda varmıdır ?

• metinolampx kullanıcısına yanıt

İstanbul Yakuplu Mahallesi 54. Sokak Daire:19 pm ne demek bilmiyorum :( mallesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabrien34 -- 4 Ağustos 2021; 18:21:4 >
    Merhaba, bina numarası 19 olarak sorguladığımda adreste 66 Mbps'e kadar VDSL hizmeti verebiliyoruz. Bulunduğunuz adreste fiber altyapı bulunmamaktadır.
  • helal olsun turknete helal olsun sayın cem çelebilere sayesinde 1000mbps dowland ve 1000mbps upload hızlarını görüyoruz yoksa türktelekoma kalsa bu hızları hayalimizde bile göremeyiz.

yok biliyorum zaten bulunmamakta ama işte yukar'da gerçekten pek emin değilim ama sanki fiber çalışması var 100 dowland alabiliyorlar ama bildiğim kadar yine türknet fiber getiriiyorsa 100 dowland getiriyor doğru mudur ?

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dileriz
    Gigafiber altyapımız adrese geliyorsa 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bunun dışında türk telekom fiber altyapısı üzerinden de hizmet veriyoruz. Ancak türk telekom fiber altyapısında 100 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz.

evet fark etim ama şöyle bir problem var benim nedense en anlam veremediğim port varken 66 alabiliyorum ama port yokken 15 16 diyor nedenini ne acaba ? saçma değil mi çünkü 16 vereceğini altyapımın desteklediği 66 yı ver

Merhaba, altyapı sorgulaması yaptığınızda eğer boş VDSL portu yoksa ADSL paket bilgisi gelir. Şu anda aktif hizmetiniz varsa destek kaydı oluşturmanız durumunda net uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Samsuna ne zaman getirceniz bu gigabiti be @TurkNetDestek

• zambooz Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı bölgelerimizi her geçen gün genişleterek devam ediyoruz. Şu an için İstanbul, Ankara ve İzmir'in bazı bölgelerinde altyapınız bulunuyor. Yatırımlarımızı bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre belirliyoruz. Siz de adresinizi ilçe ve mahalle olarak bizimle paylaşarak talepte bulunabilirsiniz.
  • Türknet 2 seneye yakındır kullanıyorum. İstanbul sultangazi'nin cumhuriyet mahallesinde ikamet etmekteyim. Buraya gigafiber gelse 300 lira bile veririm o hızlara.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.