Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.922
Cevap
24
Favori
122.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmeti 99.90 TL'ye sunuyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • Öncelikle merhaba,
    İstanbul bahçelievler zafer Mahallesi'nde oturuyorum bulunduğum sokağa ekipler geldi ve binanın dış kısımlarından geçirerek girişe doğru turknet yazılı kabloları soktular. Sorum şu şekilde buraya gigafiber mi geldi yoksa saha dolabına kadar fiber sonrasında bakır mı? Veya başka düşüncem bu binaya gelen fiber, buraya kutu koyucaklar isteğe göre daireye fiber cekicekler ? Bilgi verirseniz çok sevinirim :)
    Bu arada TTnin saha dolabiyla aramda 82 metre var. Tahmini ne kadar alabilirim gigafiberde.
    TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakelifetk -- 23 Temmuz 2021; 2:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fakelifetk F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Zafer Mahallesi 2021 gigafiber planlarımız içerisinde yer alıyor ve ekiplerin çalışması devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakelifetk

Öncelikle merhaba,
    İstanbul bahçelievler zafer Mahallesi'nde oturuyorum bulunduğum sokağa ekipler geldi ve binanın dış kısımlarından geçirerek girişe doğru turknet yazılı kabloları soktular. Sorum şu şekilde buraya gigafiber mi geldi yoksa saha dolabına kadar fiber sonrasında bakır mı? Veya başka düşüncem bu binaya gelen fiber, buraya kutu koyucaklar isteğe göre daireye fiber cekicekler ? Bilgi verirseniz çok sevinirim :)
    Bu arada TTnin saha dolabiyla aramda 82 metre var. Tahmini ne kadar alabilirim gigafiberde.

Aynı mahalledeyiz, bu kabloyu koyduktan sonra aynı hafta içinde başka ekip gelip beyaz bi kutu yerleştirdi. ondan sonra o gitti 4-5 gün içinde başka ekip gelip kabloyu taktı kutuya. şimdi turknet sorgulamada 1000/1000 gösteriyor.. TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? 

• Brünett kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bir tık heyecanlandım 😅😅. TT sağolsun 27 ay sözleşme yaptı 12 ayı doldurduğum da hakem heyetine gidip cezasız bir şekilde sözleşmeyi iptal edebiliyorum dimi çoğu kişi böyle yapabildiğini belirtti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakelifetk

Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bir tık heyecanlandım 😅😅. TT sağolsun 27 ay sözleşme yaptı 12 ayı doldurduğum da hakem heyetine gidip cezasız bir şekilde sözleşmeyi iptal edebiliyorum dimi çoğu kişi böyle yapabildiğini belirtti.

Bende ayın mahalledeyim, Kuzey sokaktayım. Geçen sene vodafone ile 24 ay taahhüt imzalamıstım şimdi geçmeyi düşünüyordum fakat 1200 TL cayma bedeli cıkardılar.....

Dediginiz gibi bir şey mi varmış? Öyle bir şey varsa boşa beklemeyeyim

• Hocam yanlış bilgi vermiyim. Daha önce farklı forumlarda gördüm bu tür olayları. TT deki müşteri hizmetlerinde böyle bir durumun olup olmadigini sorduğumda kaçamak cevapla evet öyle bi hakkınız bulunuyor dedi.

• Araştırmanızı tavsiye ederim benide bilgilendirirseniz sevinirim

• https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM&feature=youtu.be

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba İstanbul Arnavutköy Anadolu mah. Soykan sokak ne zaman gelir acaba

Normal Jipon Fiber Kesmiyor 1.000 İ dört gözle bekliyoruz..

• Onur343618 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    İstanbul Bayrampaşa Muratpaşa ne durumda 2021 içerisinde demiştiniz en son ama ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet Muratpaşa Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama bir süre bilgisi veremiyorum.
  • Kolay gelsin iyi çalışmalar İstanbul Gaziosmanpaşa barbaros hayrettin pasa mahallesi için çalışma var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recpkt -- 29 Temmuz 2021; 11:14:21 >
  • Recpkt R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • Pendik Yeni Mh.Yurtsever Sokak için 2021 ylında planlı fiber alt yapı çalışmanız mevcut mu acaba ?

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saracevic -- 29 Temmuz 2021; 13:5:55 >

Teşekkürler yıl sonuna olur insaAllah

• saracevic kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • İzmirde çalışmalarınız ne durumda acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.