Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.909
Cevap
25
Favori
120.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzü barış mahaleesi zafer cad desinde alt yapı mevcut mu ?

• Pendik/Kaynarca santraline uzakliğım 450 metre yapa'dayım ortalama 45-50 download alabiyorum.2016'dan beri aboneyim binamda aktif 8 internet kullanıcısı var.2 turknet -6 yabancı firmalardan bina olarak 8 daire turknete geçiş yapsak fiber Gelirmi? @turknetdestek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • fox-03-34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Fevzi çakmak mahallesi buğday sk.Pendik/İstanbul teşekkürler.

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • @TurkNetDestek merhabalar, kadıköyde hasanpaşa mahallesine gigafiber ne zaman gelecek ? çok teşekkürler.

• bkstyle B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Merhaba. GigaFiber hizmeti, Kadıköy Kozyatağı Mahallesi için planlarınız arasında mıdır? Buralarda da görmek, kullanmak isteriz. (Talep edilirse sokak adını PM'den paylaşabilirim.)

• roothex R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kozyatağı Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bakırköy, Osmaniye mahallesinde durum nedir acaba?

• Yunusemre0101 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhabalar,

Hasanpaşa Mahallesi, Uhuvvet sokak için planlarınız nedir? Bende Turknet'e geçmek istiyorum. Aynı şekilde apartmanımız da 3 kullanıcı da Turknet ' i bekliyor.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxer1 -- 1 Temmuz 2021; 5:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Hız testim 350mb civarında başlıyor 100mbye düşüyor Max hızı almak mümkün mü @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 1 Temmuz 2021; 12:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Bağcılar barbaros için gelişme var mı ?

2 sokak arkamda gigafiber var.

Gigafibere bu kadar yakın olup kullanamamak çok koyuyor valla

• oxer1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje bölgelerimizde olup olmadığını kontrol edebilmem için il ve ilçe bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, proje bölgelerimizde olup olmadığını kontrol edebilmem için il ve ilçe bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

istanbul kağıthane için planlama var mı

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapımız üzerinden hizmet alıyorsanız yaşadığınız sorunu test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.