Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.922
Cevap
24
Favori
122.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, kontrol edebilmem için mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

özel mesaj ile ilettim

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Uhuvvet Sokağı

Hasanpaşa, 34722 Kadıköy/İstanbul

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • oxer1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • neresinde var Güneşli'nin hocam? çıkarılması da kötü olmuş bayağı ama en azından TT buraya fiber döşemeye başladı. Hiç yoktan iyidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • themelly kullanıcısına yanıt
    Güneşli projeden çıkarıldı, onun yerine bahçelievler Kocasinan eklendi.

2 sokak arkama kadar gigafiber geliyor :) ben kullanamıyorum tabi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güneşli'nin neresinde oturuyorsunuz?

Ben Barbaros'dayım

• Kocasinan'a yakın da oturuyormuşsunuz gerçekten. Kötü olmuş. Bu konu hakkında Türknet ile iletişim kurmayı denediniz mi? Ayrıca proje kapsamında olan yerler listesini nereden buldunuz?

• BAĞCILAR ÇINAR MAH İSTANBUL ?

• @TurknetDestek e yazıyoruz da proje kapsamına değil diyor, 2 sokak yanı, atın bir kablo banada :D

Twitter daki turknet hesabına bahçelievler ve Bağcılar i sormuştum, o söylemişti

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var?

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 11 Temmuz 2021; 12:54:47 >

• smhzhl S kullanıcısına yanıt
    Bu sene Bağcıların hiçbir Mahallesi proje kapsamında değil, güneşli vardı çıkarıldı o da...

• 2022 için planları var mı, biliyor musunuz? 1 sene geç gelmesi benim için çok önemli değil gelecekse.

2022 planları belli değil herhalde daha, bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 11 Temmuz 2021; 12:57:51 >
  • peki, teşekkürler. bence gelebilir çünkü hem yoğun nüfuslu hem de yakınındaki ilçelere çekilmiş kablolar. bekleyip göreceğiz artık.

• Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.

Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

• Bağcılar gibi en kalabalık nüfus olan yerde plan yapılmaması enteresan halbuki yapsalar çok güzel ekmek yiyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pendik fevzi çakmak mahallesine tam eğitim araştırmanın karşısı için internet arıyorum turknet sorgulamada 100 mb çıktı nasıl memnun musunuz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.