Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.909
Cevap
25
Favori
120.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda yapabileceğim bir işlem bulunmuyor. Plan kapsamında olan mahalleler için işlem yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Kadıköy' de Rasimpaşa ve Osmanağa Mahalleleri plan kapsamında yer alıyor.

Bunu zaten söylemiştiniz, aktif olarak kullanıma açık Kadıköy altyapılarınız nerede?? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgedeki gigafiber çalışmaları tamamlandığında mevcut müşterimizseniz arkadaşlarım dönüşüm işlemleri için sizinle iletişime geçerek randevu alacaktır.

Mevcut abonemiz değilseniz altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak görüntüleyebileceksiniz.
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    https://turk.net/fiber-internet/kadikoy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah senden razı olsun, yukarıdaki arkadaşa niye maaş veriyor bunlar anlamış değilim :)) @TurkNetDestek feyz al güzel kardeşim bak okuduğunu anlamak ne kadar önemli, tak diye çözdü arkadaş problemi

• BARTIN ili ile bi çalışmanız olacak mı 4 yıldan beri fiber bekliyoruz  türktelekom yapmadı hep kopma var yani bi ilgilenseniz olmaz mı ne zaman alt yapı çekebilirsiniz tarih olarak burda çok türknet kullanan var en az 150 200 kişi oturduğum yerde lütfeeen hani bi yakın tarih verseniz artık bıktık en az türktelekomu 30 kere şikayet etmiştik yayın da açamıyoruz 0.5mbps upload ile yapılmıyor  @TürkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECGİN74 -- 9 Haziran 2021; 20:58:59 >
  • SECGİN74 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. İlçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

kumluca ili ulus ilçesi kumluca beldesi

• SECGİN74 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Gigafiber turknet istanbul küçükcekmece gültepe mahallesi Hatay sokakğa gelecek mi @TürkNetDestek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rbodur314 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gültepe Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • Beylikdüzü - Barış Mah - Ali Çebi Caddesi için bir istek de benden @TurkNetDestek

• eozen81 kullanıcısına yanıt
  • Gigafiber İstanbul Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesine gelecek mi? @TurkNetDestek

• Macaroon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Ümraniye Madenler Mahallesi içinde bilgi verebilirmisiniz ?

• savaskursun kullanıcısına yanıt
  • Merhaba, İstanbul Sarıyer İstinye Mahallesi için bir çalışma / planlama var mı?

• cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.