|
TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (82. sayfa)
-
-
@TurkNetDestek Merhaba, yıl biticek şişli gülbahar mah'da en ufak bir çalışma görmedim henüz. Geçen sene 2021 sonunda hazır deniyordu. Bu sene de bir şey olmayacak sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 21 Ağustos 2022; 17:6:27 > -
Maltepe girne için çalışmalara başlandı mı ?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Merhaba, binamda şu cihazdan var. kablolarında TurkNet Giga Fiber yazıyor. Ama kutu yok. Sadece bu cihaz var ve çook eski turk telekom kutusu var.
Oysaki işyerime bağlı olan binaya telekomdan bağımsız bir kutu koydular, o kutudan bağlantı sağlanmıştır. Farkı nedir?
Ayrıca cihazda 2 bağlantı çıkış yeri var, alt ve üst komşum bağlantı yapmış. Başka çıkış yapılacak yer göremedim :/.
-
Merhaba, kabloda TurkNet gigaFiber yazısı varsa bize aittir. -
Ama binada kutu olarak görseldeki ürün var. Ve o üründe fazladan boş çıkış yok. 2 çıkış var biri alt biri üst komşuya gitmiş. Biz nasıl çekeceğiz kablo?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, adres bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Gönderdim
-
PM üzerinden yanıt verdim. Bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım -
Merhaba, İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE atakent mahallesinde gigafiber ile ilgili bir çalışma mevcut mu,
hali hazırda evin önünden metro dahi geçecek ve sitede oturuyorum. Bölgede gigafiber bulunmalı kanaatindeyim. İkitelli bölgesinde gigafiber varmış fakat daha yeni yerleşim yerleri atakent'de şuan bulunmuyor
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.
-
İstanbul, Bağcılar, Bağlar Mahallesi tarafına gigafiber mi geliyor? Siteden alt yapımı sorgularken "Gigafiber bölgesindesiniz, gigafiber gelirse geçme olasılığınız nedir?" tarzında bir soru soran bir pop up ile karşılaştım da.
-
Ben de bağcılar hürriyet mah.deyim. O pop-up bana 1 senedir geliyor. Reklam olarak atıyorlar altyapının geldiği falan yok. Gigafiber istiyorum diye talep iletmediysen onu ilet biraz daha çabuk gelir.
-
Merhaba, pop up'ın doğruyu yansıtıp yansıtmadığı konusunda ilgili birimimizden bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım -
Esenler'deki işyerimde TurkNet'ten memnun kaldığım için, Bayrampaşa'daki evim için de TurkNet'e başvurmuştum. Bugün kurulum yapıldı, kablosuz ağda 400+ mbit hız alıyorum. Şuan sorunsuz inşallah hiç bir zaman sorun yaşamam.
-
Onu ilettim. Maille de dönüş yaptılar bir iki hafta içinde. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum açıkçası.
-
Teşekkürler. Beklemede olacağım.
-
Aynı pop-up'ı tekrar aldım. Bu sefer 2 aylık ücretsiz kullanım hakkı veren bir kod ile birlikte. Umarım sonunda mahalleme gigafiber geliyordur da Türkiye'de dünya kalitesinde bir internet hizmeti alabilirim.
-
Keşke gelse. Dediğim gibi bana en az 1 senedir gigafiber bölgesindesiniz diye instagramdan tut her yerden reklam geliyor. En son 2 ay önce türknete sorduğumda Bağcıların hiçbir mahallesine planları yoktu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X