Merhaba, binamın içerisine turknet drop kablosu bırakıldı ama günlerdir öyle duruyor. Planlama ile ilgili bir tarih var mı acaba? istanbul gaziosmanpaşa karlıtepe mah. |
TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (83. sayfa)
-
-
Bizimde 27 temmuzda bırakıldı hala aynı bekliyor eylülde aktivasyon yapılacak dediler ortada kutu yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim kablo bırakılmış ucuda sokağın başında duruyor. Aşağı yukarı 1 ay oldu hiç bir ilerleme görmedim beklemeye devam ediyoruz.
-
ozaman daha çok beklersin o kabloyu içeri alacaklar sonra kutu takacaklar bizim 1 aydır kablo içeride bekliyor kutusu gelmedi onu bekliyoruz
-
Merhabalar, aktivasyon süreleri izin ve prosedürlere bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Ekiplerin yoğunluğu ve iş sırası da bu süreçte önemli bir faktördür. bağlantısı üzerinden belirli aralıklarla sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Uzun bir süre bekleyeceğimi tahmin ediyorum zaten. 1 sene içerisinde gelir heralde :)
-
Gördüğüm kadarıyla şu anda 4 mahallede çalışma yapıyorlar aralığa kadar hepsini bitirirler kalan kısmı 2023'te biter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah gelirde bizimde yüzümüz güler :)
-
istanbul / ümraniye / istiklal mh. / yeşil sokak;
2022 planlama içerisinde yer alıyor demiştiniz, şubat ayından beri herhangi bir çalışma olmadı, güncel bilgi var mıdır?
-
Diğer bildiriminiz üzerinden dönüş yapıldı @dream_04 -
İyi günler
İstanbul Yıldırım Mah. Başak sokak
Mayıs ayında bina içerisine siyah kutu kondu kutuya kablo getirilmiş ve sokak boyunca yeni siyah kablo çekildi. Kablolar sokak başında toplu halde duruyor. Bu söylediklerim Mayıs ayının ilk haftasında 1 hafta içerisinde yapıldı. Geri kalan işlemler bir sonraki yıla kalır mı acaba ? Biliyorum çok sıkılmışsınızdır bu soruları yanıtlamayı ama her gün binadan çıkarken o siyah kuruyu görüp yol üzerinde de kabloları toplu halde havada asılı görünce benimde canım çok sıkılıyor 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, bu çok güzel bir haber. Ekipler geri kalan işlemi en kısa sürede tamamlamak adına gereken özveriyi gösterecektir. Şu dizeleri okuyup motive olalım derim;
Aşkımız erdi bahara
Kışı bitti yazı kaldı
Kapandı yıllanmış yara
Çoğu bitti azı kaldı
Kapandı yıllanmış yara
Çoğu bitti azı kaldı
Sevin kara gözlüm sevin
Bu mutluluk hakkın senin
Dudağımda hasretinin
Tadı kaldı, tuzu kaldı
Çoğu bitti azı kaldı
Dudağımda hasretinin
Tadı kaldı, tuzu kaldı
Çoğu bitti, ey azı kaldı -
Ahahah teşekkürler Türknet sosyal medya ekibi, bunu kim yazdıysa gerçekten çok sempatik biri belli ki :D Neyse umarım Pendik Çamçeşme mahallemize çalışmalara bir an önce başlanır lütfen bizde Gigafiberlemek istiyoruz en kısa sürede hemde !
-
Merhaba.
300 metre yakınımda olan Necip Fazıl Evidea sitesinde Gigafiber altyapınız olduğunu görüyorum.
Yıl başında sitenizden talepte bulunduk ama bir ses yok.
Bu kadar yakın mesafeye gelmişken neden hizmet talep edenlere dönüş bile olmuyor?
-
Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Bölgede çalışmalara başladığımızda muhakkak haberdar olacaksınız -
Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil edilerek çalışmalara başlanılacaktır.
Siteniz için değerlendirme olumlu sonuçlanması durumunda site yöneticisiyle iletişime geçilerek keşif için adrese gelinecektir. -
Sizin değerlendirme yapmanız bile çok uzun sürüyor.
Biraz hızlanmanız lazım.
Siz daha değerlendirme yaparken Superonline tüm mahalleye 1 haftada fiber altyapı döşedi.
Sizin bu uzun değerlendirmelerinizde mesela mahallede telekom yada bizdeki gibi superonline fiberi var ise sizin fiber çekmenize bir etkisi oluyor mu peki?
-
Hayır seni etkilemez başka bir firmanın fiber altyapı çalışması yapması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar tekrar'dan 2023 ile ilgili yeşilken 1774 sokak'da gigafiber çalışması olur mu acaba ? Malum bildiğiniz gibi 1.2 Milyon insan var :D
-
Merhaba, farklı operatöre ait fiber altyapı olması bizi etkilemeyecektir. Biz bölgelerden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bakarak proje bölgelerimize dahil ediyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X