< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (86. sayfa)
-
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇
-
Merhaba İstanbul/ Üsküdar Bulgurlu mahallesi tarafında planlama var mı ? Benim oturduğum sitede bile komşularımın çoğu Turknet kullanıyor ama hala fiber bile yok. VDSL 100mbit bağlantı mevcut
-
Merhaba, planlanan bölge bilgisi veremiyorum ama sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
@TurkNetDestek Şu an istanbul bahçelievler cumhuriyet mah mesut sokakta bir kazı çalışması var acaba türknetin kazı çalışması mı?
-
Merhaba, planlanan bölgeler ya da çalışmalarla ilgili bilgi veremiyorum ama üzerinden altyapınızı kontrol ederek talebinizi ieletebilirsiniz.
-
Istanbul/Maltepe de olup gigafiber kullanan var mi acaba?
-
Toplu olarak bilgi verdik ama pek önemseneceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal toplu olarak Turkcell Fibere geçiş yapacağız
-
Altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor. -
Hocam ne yapsak toplanıp belediyeye mi gitsek buraya gelen bir altyapı yok
-
Merhaba,
turknetin bize yaptığı gerçekten reva değil. kaç aydır kutunuzu aktıf etmenızı beklıyoruz. hadı herseyı gectım, kendı yatırımınız öylece duruyor. Ne desem boş.
-
Merhaba, ekipler iş planlarına göre sırasıyla aktivasyonları tamamlıyorlar. Aktivasyon tarihleri de değişebildiği için süre bilgisi veremiyorum. -
İstanbul Bahçelievler ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'ne ne zaman gelir acaba?
Yaklaşık 500 metre yakınıma kadar gelmiş bizim mahallede yok. Bilgi alabilir miyim?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
İstanbul İli Kadiköy İlçesi Bostanci Mahallesinde ikamet Etmekteyim 34 senedir buradayım Şuanda Kobi müşterinizim fakat herhangi bir çalışma görememekteyim. sizleri devamlı arıyor soruyorum çalışma var mı yok mu işletmem için benimde yatırım yapmam gerekiyor bu neden ile sizlerin altyapı izinleriniz kadiköyden alamıyorsanız ben kendim sizin adınıza başvurim yeterki bana nerede olduğunu söyleyin Feneryolu Mah. var tek bir sokakta ama başka net bildiğim bir mahalle yok
-
Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Dayı bende bostancı mahallesi FSM hastanesinin orada oturuyorum.Bunların altyapı getirceği felan yok.Senelerdir bekliyorum Turktelekom bile VDSL'i yükseltmiyor artık.2018 de altyapı 30 du şuan bu alt yapı 75 oldu ama hala ne fiber var nede birşey ve bakır altyapı.Bunlar gidiyor olur olmaz şopar mahallerine gigafiber koyar bizim gibi nezih semtlerde oturanlara fiber koymaz.En iyisi gidip superonline yada kablonete başvurmak.
-
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Turknete olan tum ınancımı kaybettım. İlk fırsatta değiştireeğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X