Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.911
Cevap
25
Favori
121.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • Apartmanımıza 5 ay önce çekmiş olduğunuz GİGAFIBER Kutusunu halen aktif etmediniz? 5 aydır sızlerı beklıyoruz.

• MaximumHero kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, Halkalı Küçükçekmece ye gigafiber ne zaman gelir? Türknet e geçmek için gigafiberi bekliyorum da.

• Apartmanımıza 2 ay önce çekmiş olduğunuz GİGAFIBER Kutusunu halen aktif etmediniz? 2 aydır sızlerı beklıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeynelakd7 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Dosto D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlanan bölgelerde ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor ancak bu konuda süre bilgisi veremiyorum.
  • Pendik Fevzi Çakmak Mah. Gigafiber çalışması yapılıyordu. Ne durumdadır çalışma bilgi verebilir misiniz?

• Merhaba,
    İstanbul eyupsultan alibeykoy mahallesinde instagram reklamlarında bulunduğum yerde turknet gigafiber olduğu uyarisi geliyor fakat siteden sorguladığımda olmadığını görüyorum. Acaba mahallede çalışma yapılıyor mu ? Yakında gigafiber geçiş imkanımız olacak mı?

• HadeBre H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, reklamlar aslında random geliyor. Bu sebeple eğer adresinizde gigafiber hizmetimiz yoksa altyapı talebinizi
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden iletebilirsiniz.

• Beşiktaş Etiler Akatlar gibi mahallelerde gigafiber altyapısı hala yok. 100mbit internet bile verimli çalışmıyor. Superonline Turkcell de 50mbit bile zor görüyoruz. Oysaki çoğu İstanbul da çoğu ilçede 1000mbps altyapı var destekliyor görünüyor.
    TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var?

• xsw X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir

• Evet şimdilik bizim burada GigaFiber yok görünüyor. Bakalım belki zamanla altyapı çalışmaları hızlanır bekliycez kolay gelsin teşekkürler.

• Maltepe - Girne Mahallesi ne durumda acaba? Çok uzun süre oldu, gelecek dendi son durum nedir acaba.

• xsw X kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için net bilgi veremiyorum. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
  • Selamlar, Bayrampaşa Muratpaşa Mah. bölgesinde ikamet ediyorum, burada gigafiber hizmetiniz var ve çok memnunum. Download ve upload 900 mb civarında ki bu beni fazlasıyla tatmin ediyor hem de uygun fiyata. Zira, Altıntepsi mahallesinden ev tuttuk ve temelli oraya taşınma gibi bir durumum olacak.

Şu hayatta tek keyif aldığım internettir belki de. Altıntepsi mahallesinde ne yazık ki gigafiber hizmetiniz yer almamakta ve bunu öğrendiğim an oraya da gelmeniz için talebimi ilettim. Ayrıca, bu konu altında da yine aynı şekilde aynı mahalle üzerinden taleplerin olduğunu da gördüm. Gigafiber hizmetinizin verilmesi amacıyla planlanan adreslerde Altıntepsi mah. de var mıdır? Eğer varsa bir öngörü tarih verebilirseniz çok seviniriz. Bu mahalle lokasyon olarak Muratpaşa mahallesine de oldukça yakın.

Bir kere tattık Turknet gigafiberin lezzetini, bırakmak istemiyoruz ailecek.

• HypNoTizZe kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle oluyor ben de istanbuldan taşınmak istiyorum ama gigafiber'den adsl'e düşerim diye vazgeçiyorum.

• HypNoTizZe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle memnuniyetinizi buradan paylaştığınız için teşekkür ederiz. Planlanan bölgeler ile ilgili bilgi veremiyorum. Ama talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Merhabalar, Şubat ayı içerisinde İstanbula taşınacağım. Kağıthane/Şişli semtlerinde evlere bakıyorum. Gigafiber'in bu semtlerde hangi mahallelerde olduğu bilgisine nereden ulaşabilirim?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.