Merhaba, Eyüpsultan Düğmeciler mahallesi için proje listenizde bir altyapı çalışması bulunuyor mu? Bu arada telekom araçlar fiber için kazı vs yapıyorlar. Burada da ihtiyaç var bu konuda bilgi verebilir misiniz? @turknetdestek |
TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (95. sayfa)

-
-
2 sene önce fiber talep ettim hala değerlendiriliyor 50 senelik binalara koyuyorsunuz 10 senelik binaya koymuyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır. -
Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekibimiz tarafından değerlendiriliyor. Uygun görülmesi durumunda da dahil ediliyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bölgenize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır. -
İçerenköy Mah Ataşehir İstanbul Gigafiber planlamanızda var mı lütfen bakabilir misiniz?
@TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak maalesef değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🙏 -
Merhaba. En azından şu an çalışma takviminde var mı yok mü görebiliyor musunuz?
Ne yazık ki, talepler ve uygunluk durumuna göre değişkenlik gösterdiği için net bir bilgi veremiyorum. Uygun olması durumunda proje ekiplerimiz dahil ediyorlar. Gelmesi durumunda da mutlaka bilginiz oluyor. Belirli aralıklarla siz de sorgulama yaparak kontrol edebilirsiniz 🌹 -
Kartal' da yok ne hikmetse 3 ( üç ) sene önce başvurdum gelen / giden yok. Sanırım Türknet GigaFiber Kartal' ın İstanbul'un bir ilçesi olduğunu bilmiyor ki Maltepe'ye ve Pendik ilçelerine hizmeti götürüyor. Arada Kartal'ı es geçiyor.
NEDEN ?
NEDEN ?
-
3 ( ÜÇ ) senedir bu şekilde
NEDEN ?
NEDEN ?
NEDEN ?
-
Burada adı geçen Kartal bir kuş türü değil. İstanbul'un bir ilçesi Maltepe'ye gelen neden Kartal'a gelmiyor. Maltepe'ye TürkNet GigaFiber hizmeti geliyor buradan Kartal üzerinden kuş gibi uçarak Pendik ilçesine geçiyorsunuz ve TürkNet GigaFiber hizmeti getiriyorsunuz. Biz Kartal'lılar öksüzmüyüz neden bize TürkNet GigaFiber hizmeti gelmiyor.
-
İlk cümleniz.. =)
Acaba Pendik ve Maltepe'de her mahallede var mı ki?
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz 🍀
-
Pendik ve Maltepe'nin her mahallesinde yok. Bazı mahallelerde var. Kartal'da belediyeye başvuru yapıp biz çalışma yapacağız diye başvuru dahi yok. Kartal belediyesi ile de görüştüm başvuru yapması gerektiğini ilettiler.
-
3 yıl önce başvuru yaptım ama hiç bir çalışma yok yani koca bir 0 ( SIFIR ) Bence 0 ( SIFIR ) da değil -10 falan bile olabilir. Başvuru üzerinden 3 yıl hiç bir çalışma yok. Daha ne kadar bekleyeceğiz?
-
İlk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır. -
İstanbul/eyüp/ rami yeni mahalle/ numan efendi sokak'ta karşı binama fiber kablosu çekildi (bina icerisine kutu koyulmadı sanırım) fakat bizim taraftaki binalara kablo çekilmedi
Altyapıyı çeken firma kim bilmiyorum. Kendi binama fiber altyapısı nasıl alabilirim??
Binamızda 82mbit destekli vdsl mevcut. Portlar arızalı , ping yüksek, saha dolabına 150-200 metre uzaktayız. Saha dolabında 133mbit hız alınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X