|
TurkNet GigaFiber nedir? Normal fiber internetten farkları nelerdir? (2. sayfa)
-
-
940 a 950 alıyorum. OIM üzerinden arıza kaydı açın, normal değil. Normal değil dediysem bağlı olduğun serverın test sırasında sağlıklı bir bağlantıya sahip olduğunu ve konumuna en yakın serverı seçtiğini varsayıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim binaya geldi eve getirmiyolar 50mt kablo bırakıp gittiler artık destek talebi de oluşturmuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
ben 5ghz wifi ile 500 600 arası hız alıyorum ama wifi 6 testekli donanımla daha fazla hız alabilirim gibime geliyor. zaten gigafiberin hızına yetişecek karşı sunucu yok denecek kadar azdır, appstore bile bu hızlarda indirme yapmıyor. pratikte son kullanıcıya 200 300 fazlasıyla yetiyor dediğin gibi türkiye ortalamasını bırak dünya ortalamasının üstündeyken sızlanmak şımarıklık olur :D
-
Şu duruma bir an evvel yasak gelmesi lazım. Bir eve birden fazla fiber altyapı şu durumda israf. Değil fiber altyapısı olmayan evler bile varken bu israf yüzünden altyapı bakanlığının 2023’de her eve 100 mbps hızda altyapı hedefini tutturmaları çok zor.
-
Uzun sürmeyecek gigafiber tarifelerine ayrı fiyat gelir böyle ekonomi kötüye gitmeye devam ederse.
-
Evet bende katılıyorum en azından Türkiyenin yarısını kapsamadan reklam yapılması mantıksız boşa harcanan para.
-
Olucak merak etmeyin bu ekonomide tek fiyat politikasını uzun süre devam ettiremezler. İnatlaşırlarsa dsl kullanıcıları abonelikten çıkar zamanla.
-
Turknet in verdiği zyxel vmg8623-t50b modemi kullanıyorum. 1gigabit wan girişi gpon'a ayrıldığı için diğer portlardan en fazla 100mpbs hız alabiliyorum.
-
Kablosuz bağlantıysa normal. Kablolu test ise destek kaydı açın. Sorun varsa ilerde dahada kötüleşecek.
-
Gigabit internete, megabit portlu modem vermezler.
O modemin, internetteki(DH anakonusunda) özelliklerinde 4x gigabit LAN portu olduğu görünüyor. Ethernet kablonuzun en az CAT6 veya CAT5e, bilgisayarınızın en az 1gigabit destekli ethernet kartı olduğuna emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Mayıs 2022; 15:55:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber almak için illa sitede mi oturmak gerek fiber kablosu önümden geçiyor ama daireye vermiyorlar.
-
Reklam güzelde maalesef alt yapı yok. Bulunduğumuz bölge de 4 yıldır oturuyorum 4 yıldır en fazla 60 mbit alabildim. Bunada şükür diyip geçiyoruz tabiki
-
haklısınız 4 port 1gigabit diye gösteriyor internette.
kablo cat6 olduğuna eminim ve hep 97mbps civarında duruyor kablolu testlerimde. tv üzerinden, ps5 üzerinden ve gigabit port destekleyen bir bilgisayar üzerinden test yaptım. sonuç hep aynı.
modem ayarlarında bir şekilde port un hızını değiştirebiliyor muyum? sorun orada mıdır acaba?
-
O upload hızı ne öyle dibim düştü...
-
Bahçeşehirde nasibini alsa şu hizmetten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ethernet ayarınızı kontrol edin 1 gbps seçili olduğuna emin olun
-
Bizim de aynı sorun var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kim nerede var sorsa sizin bölgede yok cevabı veriliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X