Hayırlı olsun, neredeyse hiç kayıp yok çok iyi |
Türknet Gigafiber Pendik'te (17. sayfa)
-
-
modem verdikleri
test cat5 kablo
cihaz gigabit destekli laptop
-
eyv Çamçeşme
-
Güncel durum upload çok stabil fakat download da bazı sıkıntılar var gelişmeleri takip ediyorum.
-
Gigabit portu yok bendeki laptopta o yüzden deneyemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam görselde güzelde idm de 100 ü geçemedim. Epic game de 500 civarında dolandı. Hız kısıtlaması mı yapıyor bunlar anlamadım.
-
Programlar hız sınırlaması yapıyor bildiğim kadarıyla, steam üzerinden deneme şansın var mı?
Steamden de torrentten de denicem şimdi. Epic normalde hızı full yasntıyıyor diye biliyordum. Türknet taklaya getirmiyor inş. İdm şok etti beni
-
Sunucuları yoğun olabilir belki de ara ara denemek lazım
Adsl den fibere geçtik daha ne olsun.. 😂
536 ı gördü fakat 0 byte sorunu var steamda belki daha yükseğe çıkabilirdi. Tekrar bi epicte deneme yapacağım.
-
Megabit değil de Megabyte kaç alıyorsun steamden bakabilir misin
sn de 50-53 mb çekti
-
hiç memnun değilim şuanlık
-
Steam en azından 90-95 veriyor olmalı aslında
Akşamları dalgalanma olabilir artık bilemiyorum ama daha abonelikler yeni yeni bağlanırken durum böyleyse biz yandık. Bu hızlar 200 lere düşer.
-
Aksine zamanla daha iyiye gidecektir diye düşünüyorum
inş dediğin gibi olur dostum.
türknetin kendi sitesinde aldığım sonuç bu. 800/800 e de okeyim. Olay daha çok blokaj olmaması o sorunlar nasıl çözülür bi bakmam lazım. Diğer türlü speedtest teki sonucu görüp haz alacak halim yok. Steamde, epic de, idm de, torrent de bu hızları görmemiz lazım.
-
h.o bende çamçeşmedeyim, sorgulamada 100 çıkıyor diye önceden abone olamadım, sistemsel hataymış, bugün hallettim, sıra kurulumda :D
-
Hadi hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X