Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
906
Cevap
19
Favori
36.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üst kaynarcada zaten bulunduğum kısımda gelişi güzel kablo çekmişler.
    Birde türknet gelmeden bizde çekelim diye alel acele yapıyorlar heralde.
    2 yıl içinde sanırım bizde fiber internete kavuşuruz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt

garip bir şekilde rekabete tutuştular. tutuşsunlar. ilk gelen kapar. hiç onların keyfini bekleyemem. hangisi ilk geliyorsa o firma işini bilen firmadır. dört yanım sitelerle çevrili ama hiçbir şekilde bu sitelere uğramadılar dahi. bu daireler tabii ki gider türk telekoma abone olur. bunların patavatsızlığını kimse bekleyemez.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Oturdum ev müstakil ev Güllübağlar ın yüzde 60 müstakil zaten. Yakınımda büyük bir site var 3 bloklu tahmini en az 300 daire vardır. Türknet gidip yöneticiyle konuşmuş binanıza gigafiber getirelim demiş, adamlar yok demiş biz istemiyoruz demiş. Gidip konuştum diyor bizim işimize yaramıyor. Her ne kadar sinir krizi geçirsem de inşallah oraya talep olsa bile çekmezler . Millet istiyor gelmiyor, adamların ayağına gitmişler biz istemiyoruz demişler. Ben 2018 den beri istiyorum hâlâ gelecek tahmini gelmez de artık ümidimi yitirdim.

• Qinck1 Q kullanıcısına yanıt
    Bazı eski kafalar var onlara 100 gbit internet getirelim dese daha ucuza dese ne gerek var evde internet var der.Evdeki de Maks 16 mbit dir.Cunku eski kafalar için internet evde var ise internete bağlanıp ufak tefek işlerini hallediyorsa ne gerek vardır.
    Birde bazı sitelerde firmalarla anlasiyorlar yöneticiler falan ya ücretsiz internet karşılığı başka firma sokmuyorlar sanırım var bı oyunlar.

• kaani01 kullanıcısına yanıt
    Firmalar kendilerine plan yapıyor müşteri kaybetmiş kazanmış düşünmeden ben bu alt yapıyı yapayım diyor.Ya devlet artık belli başlı bı mesafe yatırım şartı koştu yada keyiflerine göre takılıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.