Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
19
Favori
37.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üst kaynarcada zaten bulunduğum kısımda gelişi güzel kablo çekmişler.
    Birde türknet gelmeden bizde çekelim diye alel acele yapıyorlar heralde.
    2 yıl içinde sanırım bizde fiber internete kavuşuruz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt

garip bir şekilde rekabete tutuştular. tutuşsunlar. ilk gelen kapar. hiç onların keyfini bekleyemem. hangisi ilk geliyorsa o firma işini bilen firmadır. dört yanım sitelerle çevrili ama hiçbir şekilde bu sitelere uğramadılar dahi. bu daireler tabii ki gider türk telekoma abone olur. bunların patavatsızlığını kimse bekleyemez.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Oturdum ev müstakil ev Güllübağlar ın yüzde 60 müstakil zaten. Yakınımda büyük bir site var 3 bloklu tahmini en az 300 daire vardır. Türknet gidip yöneticiyle konuşmuş binanıza gigafiber getirelim demiş, adamlar yok demiş biz istemiyoruz demiş. Gidip konuştum diyor bizim işimize yaramıyor. Her ne kadar sinir krizi geçirsem de inşallah oraya talep olsa bile çekmezler . Millet istiyor gelmiyor, adamların ayağına gitmişler biz istemiyoruz demişler. Ben 2018 den beri istiyorum hâlâ gelecek tahmini gelmez de artık ümidimi yitirdim.

• Qinck1 Q kullanıcısına yanıt
    Bazı eski kafalar var onlara 100 gbit internet getirelim dese daha ucuza dese ne gerek var evde internet var der.Evdeki de Maks 16 mbit dir.Cunku eski kafalar için internet evde var ise internete bağlanıp ufak tefek işlerini hallediyorsa ne gerek vardır.
    Birde bazı sitelerde firmalarla anlasiyorlar yöneticiler falan ya ücretsiz internet karşılığı başka firma sokmuyorlar sanırım var bı oyunlar.

• kaani01 kullanıcısına yanıt
    Firmalar kendilerine plan yapıyor müşteri kaybetmiş kazanmış düşünmeden ben bu alt yapıyı yapayım diyor.Ya devlet artık belli başlı bı mesafe yatırım şartı koştu yada keyiflerine göre takılıyorlar.

• Bina girişi cekılmeye baslamıslar altkaymarca bıttı dmekkı yukarı baslıyolar
    Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te

• barber86 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.Bizde fiber kablonun K si yok 😂
    Kardeşim telekoma internet üzerinden başvuru yapmış cevaben alt yapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık demişler.Artik nezaman keyifleri isterse yaparlar.Mahallemizdeki birçok cadde sokak TTNet fiber çekmiş.Kablo çekmiş en azından.Kutulamayada başladılar da kısa zamanda bitirirler Edenleri.
    Bakalım bize gelecekmi.

• Fevzi Çakmak mahallesinde Malazgirt sağlık ocağına bakan bimin olduğu sokaktaki binamıza 9 ocakta kablo çekilmişti,dün itibariyle kutu takıldı.Tahminen ne zaman aktivasyon yapılır?

Türknet Gigafiber Pendik'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 1 Şubat 2025; 19:42:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavakpınar Mahallesi ile ilgili bir gelişme var mı? Türknet yarım yamalak bırakıp gitti burayı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt

Üç altyapı sağlayıcısı saçma sapan plan proje ile ilerledi. Kiminde fiber var kiminde yok. Yan binasında fiber olanın fiberi yok. Neyin planlaması bu anlamak zor. saçma sapan işler.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımla aynı sokak üstünde yan binalarda oturuyoruz, evimin önünde Türk Telekom'un fiber kabloları geçiyor bana fiber bağlamadılar, arkadaşıma kazı yapıp fiber bağladılar. Iletişime geçtiğimde de "Olur öyle" diye cevap veriyorlar. 😀

Türknet ve Turkcell mahallenin küçük bir kısmına fiber yapıp kaçtılar zaten, bizim buraya uğramadılar bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt

Mart ayı bütçe görüşmeleri varmış sanırım genel olarak. Bekliyoruz bakalım.

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Bizim 2 ay sürdü Ulukapı Sok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güllübağlar Mahallesinden ekiplerin fısıltısı dahi yok sizde durumlar nedir ? Bu arada Güllübağlar da oturan arkadaşlara seslenmek isterim lütfen gigafiber istiyorum sayfasına gidip formu doldurun bir umut belki gelirler.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.